Kozorog: Mini horoskop 2017 za vsak mesec posebej

Pred vami je zahtevno obdobje, ki bo od vas zahtevalo dobro fizično in mentalno pripravljenost, potrebno znanje in veščine. Od sebe boste dali vse, kar lahko, in še več.

17. 12. 2016

Januar

Družabni boste in motivirani za razna sodelovanja. Če ste samski, se vam obeta zanimiv zmenek. Morda se ne bo razvila ljubezen, a lahko na ta način pridobite novega prijatelja. To je dober čas za študij.

Februar

Živčni boste in nerazpoloženi, saj vam bo primanjkovalo energije. Kaže, da boste te dni slabše spali. S partnerjem se ne prerekaj­te glede neke odločitve, temveč raje sprejmite kompromis in zagotovite mir v hiši.

Marec

Prva polovica meseca bo mirna, v drugi polovici pa vas bodo izčrpavali prepiri, ki so lahko družinski ali poslovni. V takšnih okoliščinah boste težko uveljavili svojo voljo. Raje se umaknite in malo počakajte.

April

Nova ljubezenska zveza bo obetavna, a se lahko zgodi, da si bo druga oseba nenadoma premislila. Ne silite vanjo, morda si še premisli. V službi se izogibajte obljubam in razkrivanju svojih dolgoročnih načrtov.

Maj

Uspešni boste pri poslovnih sodelovanjih, še posebej če so kreativne narave. Varčujte z energijo in se izogibajte ljudi, s katerimi se ne razumete najbolje. S partnerjem bosta dosegla pomemben sporazum.

Junij

Študenti, stisnite zobe. Ta mesec je idealen za opravljanje izpitov in za nove študijske načrte. Bodite ambiciozni. Tudi v ljubezni dobro kaže, še posebej mlajšim, ki pridobivajo prve ljubezenske izkušnje.

Julij

Primanjkovalo vam bo energije, izčrpani boste. Zdelo se vam bo, da vsi nekaj hočejo od vas. Ljubljena oseba bo imela velika pričakovanja, kar vas bo zelo obremenjevalo. Poskusite se čim prej pogovoriti z njo.

Avgust

Veliko energije boste vložili v ljubezenski odnos. Kaže, da boste s partnerjem imeli tudi večje finančne izdatke. Ne boste se pritoževali, saj bosta zelo uživala v skupni intimi. Možno je daljše potovanje.

September

Obremenjeni boste z delovnimi nalogami in zahtevami nadrejenih. Možno je, da vas neka novica ali novost ne bo navdušila, a se boste morali kar prilagoditi. Proti koncu meseca boste sprejeli pomembnejšo odločitev.

Oktober

Dobro boste razpoloženi, ta mesec boste opravili veliko dela, zato boste zadovoljni s seboj. Poudarjeni so stiki s tujino ter tudi različna izobraževanja in raziskovalne dejavnosti. Ne bo vam dolgčas.

November

Izpostavljeni bodo poslovni odnosi. Kaže, da vam bodo šli skupinski projekti in mentorske naloge zelo dobro od rok. Če ste v nadrejenem položaju, boste vzpostavili zelo konstruktiven odnos s skupino sodelavcev.

December

Nekdo vas bo razočaral ali boste izvedeli novico, ki vas bo precej potrla. Možno je tudi, da boste glede neke naloge težko lovili dani časovni rok. Sodelovanje je pri tem ključno, saj sami ne boste zmogli.

Marta Pirnar Tittle

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri