Ribi: Mini horoskop 2017 za vsak mesec posebej

Pričakujte zmeren napredek na vseh področjih. Počasi boste rešili vse težave, povezane s poslovnim, študijskim in zasebnim življenjem, ter se lažje osredotočili na nove izzive.

Ribi: Mini horoskop 2017 za vsak mesec posebej (foto: shutterstock) shutterstock
17. 12. 2016

Januar

Odlično se boste počutili, aktivni in motivirani boste. Neki načrt se bo začel uresničevati po vaših željah. V ljubezni boste pripravljeni prevzeti pobudo. Če ste v partnerstvu, pričakujte vzajemno podporo.

Februar

Izogibajte se službenih spletk, še posebej če so povezane z nadrejenimi. Te dni boste rednejše vadili ali kako drugače aktivno preživljali prosti čas. Čas je primeren za krajšo dieto, ki bo izboljšala počutje.

Marec

V prvi polovici meseca imate priložnost opraviti kočljive poslovne dogovore in kupčije, saj boste v tem času veliko lažje komunicirali. V tem času lahko opravite tudi kakšen izpit ali drugo zahtevno nalogo.

April

Če je vaš partner preveč zapravljiv, je čas, da se pogovorita o tem. Možno je tudi, da boste vi tisti, ki boste imeli težave s pretirano razsipnostjo. Več boste sodelovali z nadrejenimi. Ključno je prilagajanje.

Maj

Pomanjkanje energije lahko hitro vpliva na vaše razpoloženje. To bodo najbrž občutili predvsem vaši domači. V službi pazite na napake, še posebej če imate opravka z denarjem ali birokratskimi opravili.

Junij

Nekdo ali nekaj bo v tem času v vas prebudilo strast. Motivirani boste za nove začetke in napredek, povezan z izobraževanjem, ljubeznijo ali osebnim razvojem. Priporočamo vam obisk kakšnega tečaja ali delavnice.

Julij

Dobro boste razpoloženi in odprti za nova srečanja. Odpravite se na ustvarjalno ali duhovno delavnico, obiščite novo državo ali pojdite na morje in si vzemite več časa zase ter si napolnite izpraznjene baterije.

Avgust

Bolj napeti boste, morda vas bo skrbel končni rezultat neke poslovne ali študijske naloge. V ljubezni boste večkrat dali pobudo za kakšen zabaven zmenek, možno je tudi, da boste v tem času dobili naraščaj.

September

Zamujali boste z nekim projektom, zato boste pod še večjim stresom. Poslovni odnosi ne bodo najboljši, zato jih poskusite izboljšati s svojim dobrim delom. V ljubezni se izogibajte pretirano arogantnih ljudi.

Oktober

Slabše počutje bo slabo vplivalo na vašo učinkovitost. Če je možno, si vzemite kakšen dan dopusta ali si ob koncu tedna privoščite več počitka in trdnega spanca. V drugi polovici oktobra se bo stanje izboljšalo.

November

Pogostejši bodo stiki z nadrejenimi, morda boste sodelovali pri pomembnejšem projektu, ki bo zahteval veliko zbranosti, časa in odgovornega dela. Z ljubezenskim odnosom boste v teh dneh zelo zadovoljni.

December

Poskusite se izogniti zahtevnejšim nalogam in poslovnim sestankom, ki bi vas te dni lahko samo obremenili. Držite se bolj zase in poskrbite za tekoče naloge. Nova ljubezenska razmerja bodo strastna, a kratka.

Marta Pirnar Tittle

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri