Devica: Mini horoskop 2017 za vsak mesec posebej

Uspešni boste in podjetni. Vse kaže, da boste svoje cilje za naslednje leto dosegli veliko prej, kot ste mislili. Obeta se priložnost za spremembo službe, vprašanje pa je, ali jo boste izkoristili.

17. 12. 2016

Januar

Na delovnem mestu vas bo rutina vse bolj dolgočasila, zato poskusite v svoje delo vnesti več ustvarjalnosti. Če ste samozaposleni, poiščite nasvet prijatelja ali kolega glede novih, zabavnejših projektov.

Februar

Stresno bo, za nameček boste v teh dneh imeli manj energije. Sprejeli boste nove delovne naloge in jih poskušali dokončati do danega časovnega roka. Ker vam bo primanjkovalo časa, se zanesite na pomoč drugih.

Marec

Družinske zadeve bodo na prvem mestu. Kaže, da bosta s partnerjem poskušala izvesti nekaj gospodinjskih projektov, ki vaju bodo zbližali, obenem pa zanetili več konfliktov. Vsekakor vam v tem času ne bo dolgčas!

April

Izogibajte se novim družinskim načrtom, raje uživajte v tem, kar imate. Nakazuje se poslovno sodelovanje s tujino, daljše potovanje ali dobri študijski rezultati. Zmenki bodo obetavnejši v drugi polovici meseca.

Maj

Poudarjeni bodo odnosi s starši ali vaša starševska vloga. Pokažite več razumevanja za druge. Če prenavljate dom, pri tem upoštevajte tudi želje in zamisli drugih družinskih članov, ki živijo z vami.

Junij

Bolj boste pripravljeni sodelovati z drugimi, saj sami ne boste kos odgovornostim, ki ste si jih nakopali na glavo. Ne zamudite priložnosti za odhod v tujino ali sodelovanje z njo, saj bi vam bilo lahko pozneje žal.

Julij

Ne spuščajte se v spletke. Že tako radi ogovarjate in kritizirate druge, tokrat pa bi se vam to maščevalo. Raje se obkrožite z zavezniki in skupaj se lotite novih nalog. Če študirate, pozabite na tekmovalnost.

Avgust

Hoteli boste narediti več, kot v tem trenutku lahko. Pričakujte ovire in nepojasnjene zamude. Morda bi bilo še najbolje, če bi se v tem času odpravili na dopust. Če odhajate na potovanje, pazite na svoje stvari.

September

Veliko boste delali in si zavoljo marljivosti pridobili nove zaveznike. Več možnosti boste imeli za poslovne uspehe, tudi na študijskem področju se odpirajo nove poti. Sprejmite priložnosti, ki se ponujajo.

Oktober

Vaše počutje se bo močno izboljšalo. Zelo aktivni boste. Pričakujte finančno injekcijo, ki vas bo zelo razveselila in vam močno olajšala življenje. Mogoče je tudi službeno napredovanje in s tem večja plača.

November

Zapravljivi boste, veliko boste dali na svoj videz, obiskali boste frizerja in druge lepotne strokovnjake. Če ste samski, bo novo prijateljstvo hitro prešlo v ljubezensko razmerje. V službi bo vse teklo kot po maslu.

December

Veseli december vas ne bo ustavil pri namerah, da čim prej končate poslovne projekte in si potem privoščite lepe praznike. Mogoč je družinski novoletni oddih ali pa se boste kako drugače poveselili s svojci.

Marta Pirnar Tittle

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri