Dvojčka: Mini horoskop 2017 za vsak letni čas posebej

Pričakujte pestro leto, polno poslovnih odločitev in zanimivih sodelovanj.

Dvojčka: Mini horoskop 2017 za vsak letni čas posebej (foto: shutterstock) shutterstock
18. 12. 2016

Če se ukvarjate z ustvarjalnim poklicem, boste zelo dobro sodelovali z drugimi in uresničili inovativne zamisli, ki jih sami ne bi mogli. Možno je, da boste prek tovrstnega dela spoznali osebo, s katero boste sklenili trdno poslovno in ljubezensko partnerstvo. Če ste samozaposleni, se boste veselili novih strank, ki bodo s svojimi željami pozitivno vplivali na razvoj vaše ustvarjalnosti in inovativnosti. Številni dvojčki lahko v tem letu pričakujejo naraščaj.

Zima

Napredek je zagotovljen, zlasti so vaši poslovni odnosi konstruktivni. Če niso, boste veliko naredili za to, da v delovni kolektiv vnesete več harmonije. Sodelovanje s tistimi, ki razmišljajo drugače kot vi, bo ključnega pomena za uspeh. Sklepanje kompromisov bo neizbežno.

Pomlad

Razmišljali boste o prihodnosti in pripravili nekaj načrtov, kako izboljšati svoje življenje. Če ste v novem, a resnem partnerstvu, bosta veliko govorila o skupnih ciljih. Če boste ugotovili, da ima ta preveč različne želje in načrte, premislite, ali se splača vztrajati v odnosu.

Poletje

Poslovno dogajanje se bo hitro spreminjalo, zato pazite, da zaradi odlašanja ali nezbranosti ne boste zamudili priložnosti za novo obetavno sodelovanje. Samskim se obeta več možnosti za nova ljubezenska razmerja, tiste v partnerstvu lahko preseneti novica o pričakovanju naraščaja.

Jesen

Obremenjeni boste z delom in ljudmi, ki bodo neprestano nekaj hoteli od vas. Možna je službena sprememba, s katero sprva ne boste zadovoljni, a se boste morali prilagoditi. V partnerstvu se bodo pojavili nesporazumi, nezaupanje. Težave rešujte s pogovorom in se ne ovijajte v molk.

Rojeni od 21. do 31. maja

Bodite čim prilagodljivejši v odnosu s starejšimi, predvsem avtoritetami, ki vam lahko pomagajo ali pa vas ovirajo na vaši poti. Če ste mlajši, pozabite na svoj ego in večkrat prisluhnite nasvetom tistih, ki so bolj izkušeni kot vi. Čas je zelo primeren za ukvarjanje z duhovnostjo.

Rojeni od 1. do 11. junija

Poudarjeno bo dogajanje v družini in v službi. Nekako boste morali uskladiti odgovornosti na obeh področjih in se sproti prilagajati dogajanju. Domača opravila boste letos veliko lažje opravljali kot običajno, veliko več časa boste preživeli tudi s svojimi otroki, če jih imate.

Rojeni od 12. do 21. junija

Kaže, da bo ljubezen za vas glavna letošnja tema. Če ste samski, pričakujte velike spremembe na čustvenem področju, ki vas bodo močno presenetile in osrečile obenem. Če ste v partnerstvu, lahko pričakujeta naraščaj ali kakšno drugo pozitivno spremembo, ki bo utrdila vajin odnos.

Marta Pirnar Tittle

Preberite še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri