Tedenski horoskop od 17. do 23. 12. 2018

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 17. do 23. 12. 2018 (foto: pixabay) pixabay
16. 12. 2018

OVEN

Težave, ki ste jih bili deležni na področju dela se počasi umikajo vstran. Lahko se vam celo zgodi, da dobite nepričakovan denar, ki vas bo razveselil in vam omogočil veselo decembrsko rajanje. Od srede dalje boste z luno v zračnem znamenju izredno podjetni in energični, zato vas nič ne bo moglo ustaviti. Tokrat se vam bodo dogajale pozitivne stvari, ki bodo povezane z vašo samozavestjo in neustavljivo šarmantnostjo.

BIK

Vzemite si v tednu pred vami čas zase, naredite nekaj, kar vas bo razvedrilo in vam povrnilo vašo izgubljeno motivacijo. V službi se bodo pojavile nepričakovane težave, ki jih boste poskušali rešiti na najboljši možni način. Zelo boste trmasti, kar nekomu ne bo najbolj všeč. Zvezde bodo od četrtka dalje na vaši strani v službi ter v domačem okolju, ki bo dišalo po prazničnem vzdušju in toplih besedah.

DVOJČKA

Nekaj novega vam bo v tem tednu prineslo obilo zadovoljstva in veselja. Izbirali boste med dvema možnostma, vendar pazite, saj bo ena od njiju nevarna. Zelo resni boste, v pričakovanju novic, ki vam ogromno pomenijo in se jih po drugi strani bojite. Prijatelju ali partnerju boste konec tedna pokazali, da vam lahko resnično zaupa. Prihajajo številne skupinske aktivnosti in družbeni dogodki, zato se pripravite na razgiban čas.

RAK

Bodite bolj pozitivno naravnani in ne dovolite nikomur, da bi zbudil neprijetne dvome. Vaš občutek, da vas nekdo ne ceni dovolj ni daleč od resnice, vendar se bo s pogovorom vse skupaj kmalu razpletlo. Primanjkljaj počitka boste občutili telesno, zato uživajte veliko vitaminov in mineralov. Morda obrnete nov list, in se naučite odkloniti tisto, kar vam ni všeč. To je edini način, da prenehate biti slabe volje in da se prebudite.

LEV

V tednu pred vami prihaja na področju ljubezni veliko strasti in izredno malo ljubosumja. S prijatelji pa kljub temu nekako ne boste znali poiskati skupnega jezika. Vse vas bo motilo in ves čas boste iskali napake. Najbolj pa vas bodo razjezili nesporazumi ter čakanje. Konec tedna se boste odločili nekaj pomembnega, kar vas bo navdihnilo z optimizmom. Družinska srečanja bodo sicer prijetna, vendar vas lahko kakšno kočljivo vprašanje zmoti.

DEVICA

Ugotovili boste napako, vendar v svoji bližini ne boste našli pravih sogovornikov. Pred vami je čas poln komunikacije in raznih kompromisov. Nekaj več nervoze pričakujte takrat, ko ne boste vedeli, kaj vam povzroča nemir. Občutek nelagodja se bo pojavljal tudi v petek, kar vam ne bo najbolj všeč. Ko boste naredili ključne poteze se boste umirili in opazili, da o nervozi ni ne duha ne sluha. Intenzivnost energije prinaša zadovoljstvo.

TEHTNICA

Svojim obveznostim boste v tednu pred vami kos kot že dolgo ne. Na poslovnem področju boste kljub številnim zabavam polni idej, ki vam prinašajo nove priložnosti. Pogovor s sodelavci bo prinesel prave odgovore in razbremenitev na finančnem področju. Imate občutek, da lahko naredite marsikaj, o čemer razmišljate. Čim prej odgovorite na konkretna vprašanja, ki vam jih bodo postavili vaši prijatelji. Proti koncu tedna se boste kljub Polni luni počutili odlično.

ŠKORPIJON

Glasno boste v prvi polovici tedna izražali svoje mnenje, a nihče vas ne bo upošteval, tako kot bi bilo treba. Pomirite se in se raje usmerite v bolj prijetne dogodivščine, ki vam prinašajo razbremenitev. Nakazuje se vam tudi večja težava, ki zahteva veliko zbranosti in prilagajanja. Posvetovati bi se morali z nekom, ki je bolj izkušen in pripravljen povedati svoje iskreno mnenje. Delo boste do konca opravili šele takrat, ko vam bo začela teči voda v grlo.

STRELEC

Ne pričakujte, da vas bodo materialno podprli, saj bi s tem pričakovali nemogoče. Čeprav boste porabili nekaj časa, da nekomu dopoveste, kaj si želite, bo vredno vsega truda. Obljubili ste, torej izpolnite. O tem da bi se izognili sploh ne razmišljajte, čim prej naj steče, vse pa lahko opravite tudi povsem samodejno, brez odvečnih čustev. Pazite konec tedna, komu boste posodili denar, saj bi lahko ostali praznih rok.

KOZOROG

V ljubezni imate dovolj moči, da se umaknete in še enkrat premislite o določeni situaciji. Nekdo bo vsekakor na vaši strani, tudi v domačem krogu boste dobili podporo. Konec tedna boste zaradi Polne lune zelo sumničavi, kar ni najboljši način, da rešite ljubezenske zaplete. Vaše odločitve bodo odvisne od trenutnega počutja. Povežite se s starejšo osebo, ki vam vsekakor lahko pomaga. Morate si vzeti več časa, da ji prisluhnete.

VODNAR

V ljubezni vas bo sredi tedna oviralo močno ljubosumje, zato se potopite v svoje globine. Nič se ne bo zgodilo samo od sebe, pa tudi naključja tokrat ne računajte preveč. Utrdite svoj položaj z znanjem in trdim delom, da se ne boste izgubili v občutljivih energijah. Konec tedna se boste dobili s trenutnim ali potencialnim ljubezenskim partnerjem, kar bo prineslo zanimive pogovore o skupnih interesih in željah.

RIBI

Prihaja misel, ki verjetno še ne bo imela pravega smisla. Zapomnite si jo, kajti najverjetneje se na ta način oglaša vaša močna intuicija. Bodite tudi bolj sproščen in upoštevajte dejstvo, da je vaš čustven svet zadnje čase večja gonilna sila vaših podvigov. To vas bo utrudilo, a na hitro se ne boste mogli umakniti in delovati zgolj razumsko. Bodite bolj sigurni vase in samozavestni, saj boste le tako uspeli premostiti nakopičen strah.

horoskop.si

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri