Tedenski horoskop od 31. 12. do 6. 1. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 31. 12. do 6. 1. 2019 (foto: profimedia) profimedia
30. 12. 2018

OVEN

Kljub ponedeljkovim zabavam boste zelo sumničavi, kar ni najboljši način, da rešite ljubezenske zaplete. Vaše odločitve bodo odvisne od trenutnega počutja. Povežite se s starejšo osebo, ki vam vsekakor lahko pomaga. Nekdo vam bo konec tedna izredno pri srcu, tudi če si tega ne boste priznali na glas. Pri delu boste dobili nekoliko manj, a ne boste razočarani, saj je pred vami bolj sproščen čas. 

BIK

Že nekaj časa nimate dovolj energije za vse, kar ste si zastavili, tokrat poiščite pomoč in podporo prijateljev. Srčna zgodba potrebuje še veliko epizod, naj vas čustva v najdaljši noči ne zavedejo v napačno smer. Konec tedna boste prepirljivi, posebno doma. Vaša stabilnost vam bo v pomoč, tudi če se boste slabše počutili. Tokrat se morate direktno postaviti zase in se izogniti slabi družbi.

DVOJČKA

Nenehno se nahajate med dvema ognjema in vaša potrpežljivost bo v najdaljši noči na preizkušnji, posebno če se vse skupaj odvija v družbi. Ugotovili boste napako, sicer pa nimate pravih sogovornikov. Vse bo šlo nekako mimo tistih, ki naj bi vam dejansko prisluhnili.  Mogoče se vam bo zdelo, da ne delate prav, ker vas bo nekdo neprestano kritiziral. Ne ozirajte se preveč na to, ker je stvar samo v zavisti.

RAK

V najdaljši noči se vam bodo dogajale pozitivne stvari, ki bodo povezane z vašo samozavestjo in šarmantnostjo. Tudi na čustvenem področju boste zelo zadovoljni. Čutite, kdaj in kako lahko napredujete, tudi če gre za novo delovno mesto ali možnost, da bi se pogovorili o zvišanju prihodkov. V ljubezni prihaja dovolj moči, da se v nedeljo umaknete in še enkrat premislite o določeni situaciji. Nekdo bo vsekakor na vaši strani.

LEV

Vaš občutek ni daleč od resnice, vse se bo v prvih dneh leta rešilo. Primanjkljaj počitka boste v torek občutili telesno, svež zrak bo za takšne trenutke pravo poživilo. Obrnite v sredo nov list, naučite se odkloniti tisto, kar vam ni všeč. To je edini način, da prenehate biti slabe volje in da se nekako prebudite. Z denarjem ste še vedno premalo previdni. Dogajalo se vam bo precej zanimivosti in presenečenj. 

DEVICA

Tako doma kot v družbi se boste lažje sporazumeli okoli stvari, ki so očitno vsem izredno pri srcu. Prisluhnite različnim mnenjem in vtisom, preden se boste dokončno odločili. Nekomu boste všeč, čeprav bi radi šli počasi in se dobro spoznali. Vztrajate v nedeljo pri pogovoru. Nekaj se vam bo zdelo preveč dobro, da bi bilo resnično. Vseeno pazite, da ne boste tvegali nečesa le zaradi naglo prebujene radovednosti. Radi bi se ločili od vseh in posvetili nekaj ur le svojim potrebam.

TEHTNICA

Težave, ki ste jih bili deležni na finančnem področju se počasi umikajo vstran. Lahko se vam celo zgodi, da proti koncu tedna dobite nepričakovan denar, ki vas bo zelo razveselil in presenetil. Z nekom v soboto nikakor ne boste našli skupnega jezika. Čiščenju, pospravljanju se proti koncu tedna ne morete izogniti, saj boste hrepeneli po tem, da je vse na svojem mestu, skladno in urejeno.

ŠKORPIJON

Žal kaže na to, da bo v ponedeljek na zabavi lepa gesta prijatelja le poskus, da bi vas pridobil na svojo stran. Zagotovo gre tudi za pretirano prijaznost. Zahvalite se mu za trud in ne spreminjajte svojih stališč. Bodite pozitivno naravnani in ne dovolite nikomur, da bi zbudil vaše dvome. Čeprav vam gre partner kdaj na živce, se boste ob njem varno počutili. Konec tedna bo na sporedu izkazovanje ljubezni.

STRELEC

Čeprav boste porabili kar nekaj časa, da nekomu dopoveste, kaj si želite, bo vredno truda. O tem sploh ne razmišljajte, čim prej naj steče, vse pa lahko opravite tudi povsem samodejno, brez odvečnega kompliciranja. Pazite, komu boste v prvih dneh leta posodili denar. Motilo vas bo, da boste razmišljali bolj s srcem, kot z glavo. Dovolili si boste, da vas obsipajo z lepimi, vendar iskrenimi komplimenti.

KOZOROG

Vzemite si kakšen dan, najraje ponedeljek, ko vas čaka divja zabava samo zase in uživajte. Z bližnjim poiščita rešitev, s katero bosta oba zadovoljna. Vsa opozorila, ki ste jih prejeli v zadnjih časih, bodo zdaj še bolj obveljala, posebno glede poslov, ki jih še vedno ne poznate najbolje. Ne morete računati, da vas bodo v petek materialno podprli, saj bi s tem pravzaprav pričakovali nepričakovano.

VODNAR

Silvestrov večer bo razposajen, seveda v pričakovanju novega in lepega. Polni energije in dobre volje se boste v četrtek lotili večje zadeve. Vsekakor se lahko nadejate ugodnega obdobja, posebno če si želite kaj novega tudi v ljubezni. Čustva bodo na prvem mestu, saj se boste čas spraševali, če ste naredili prav ali ne, ko ste nekomu, ki je povezan z vami na čustvenem področju zaprli vrata.

RIBI

Vaše tehtanje bo kljub prazničnim ponedeljkovim energijam trajalo dolgo. Nikakor se ne boste mogli odločiti, katera možnost je boljša in kje bi se boljše počutili. Vaš delovni ritem bo v petek tako hiter, da boste komaj sledili samemu sebi. Nekaj boste sprejeli zelo resno, tako kot se za vas spodobi. Ugajalo vam bo dogajanje, ki bo umirjeno in harmonično, zato vam večja družba ne bo pisana na kožo.

horoskop.si

Poglejte si še: 

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri