Elementi in počutje od 6. do 19. 12. 2017

Kako se bomo počutili v naslednjih decembrskih dneh? 

Elementi in počutje od 6. do 19. 12. 2017 (foto: profimedia) profimedia
6. 12. 2017

OGNJENA ZNAMENJA: oven, lev, strelec

Do 8. decembra boste na poslovnem področju precej slabe volje, saj bo nekdo po vsej sili hotel pokazati svojo avtoriteto, kar vas bo močno zmotilo ali razjezilo. Samozavestno boste po 10. decembru uresničevali svoje sanje in se podali proti pravim ciljem. Zelo spretni boste, ko bo treba stvari obrniti v svojo korist, tudi bolj ambiciozni in samozavestni. Sredi meseca prihaja nekaj napetosti, dogajalo se vam bo nekaj, kar vas znova obremenjuje in krati vaš mir. Pravočasno se prebudite, še zlasti na poslovnem in finančnem področju. Vse se bo vrtelo okrog finančnih težav, za katere ste odgovorni predvsem sami. Okolica je že naveličana tega, da obljubljate spremembe, nato pa nadaljujete po isti poti. Končno se boste odločili pustiti za seboj vse tisto, kar vas je dolgo obremenjevalo in utesnjevalo. Po 17. decembru ne sodite stvari po prvem vtisu. Tako bi se le zapletli v nekaj težkega. Najbolj pazite, da se ne bi sprli z osebo, ki je precej vplivna in vam veliko pomeni. Od vas bodo zahtevali veliko truda, kar vam ne bo odveč. Z veseljem se boste zakopali v delo. Čaka vas pomembna prelomnica, ki bo povsem spremenila vašo karierno pot. Mogoče je, da se boste odpravili na potovanje s prijatelji.

ZRAČNA ZNAMENJA: dvojčka, tehtnica, vodnar

Ponovili boste nekaj zanimivih podvigov, obenem pa se vam bodo do 10. decembra reševale težave, kar vas bo razveselilo, saj ste v zadnjem času nad njimi že skoraj obupali. Vse se spreminja v hipu in ugotovili boste, da nekaj prihaja v vaše življenje skoraj naključno. Ne sedite več križemrok, temveč si prizadevajte, da se vam zadeve čim prej rešijo. Doživljate zelo naporne trenutke, ko se od vas pričakuje le najboljše, a tokrat se boste odzvali popolnoma drugače. Izrazite se s svojo povečano kreativnostjo. S financami boste imeli v sredini meseca srečno roko, posebno če ste usmerjeni v večje nakupe. Na čustvenem področju vam bo šlo presenetljivo dobro, saj boste pripravljeni na kompromise. Razmišljali boste glede napovedanega srečanja, ki vam povzroča metuljčke v želodcu. Spet boste po 16. decembru pridobili samozavest in pogum. Najprej razčistite zadeve v svojem ljubezenskem razmerju, ki niso najbolj jasne. Imeli boste nekaj več opravka z denarjem. V ljubezni pa se spet vrti nekaj, kar vam krade energijo. Prav malo bo manjkalo, da bi se razjezili, toda vseeno poskusite še nekoliko počakati. Pametne poslovne odločitve se vam bodo končno obrestovale. Prinesle bodo stabilnost na poklicni poti ter dobre priložnosti za večji prihodek.

ZEMELJSKA ZNAMENJA: bik, devica, kozorog

Svojim obveznostim boste do 9. decembra kos kot že dolgo ne. Na poslovnem področju boste polni idej, ki vam prinašajo nove priložnosti. Pogovor s sodelavci bo prinesel prave odgovore in razbremenitev na finančnem področju. Imate občutek, da lahko naredite marsikaj, o čemer razmišljate. Čim prej odgovorite na konkretna vprašanja, ki vam jih bodo postavili vaši prijatelji. Proti sredini meseca se boste počutili odlično. Nekaj novega vam bo prineslo obilo zadovoljstva in veselja. Izbirali boste med dvema možnostma, vendar pazite, saj bo ena od njiju precej zavajajoča. Zelo resni boste po 16. Decembru. Pričakovali boste novice, ki vam ogromno pomenijo in se jih po drugi strani bojite. Prijatelju ali partnerju boste pokazali, da ne nameravate odnehati. Umetniško udejstvovanje, skupinske aktivnosti in družbeni dogodki so mogoči, zato se pripravite na razgiban čas. Prešinila vas bo misel, ki verjetno še ne bo imela pravega smisla. Zapomnite si jo, kajti najverjetneje se tako oglaša vaša intuicija. Bodite tudi malo bolj sproščeni! Vaš čustveni svet je zadnje čase večja gonilna sila vaših podvigov. To vas bo utrudilo, a na hitro se ne boste mogli umakniti in delovati zgolj razumsko. Bodite bolj samozavestni, saj boste le tako premostili nakopičen strah.

VODNA ZNAMENJA: rak, škorpijon, ribi

Do 8. decembra bo veliko strasti in izredno malo ljubosumja. S prijatelji ne boste našli skupnega jezika. Vse vas bo motilo in ves čas boste iskali dlako v jajcu. Najbolj vas bodo razjezili nesporazumi ter čakanje. Odločili se boste nekaj pomembnega, kar vas bo navdihnilo z optimizmom. Proti 12. decembru se nikakor ne boste mogli umiriti, kar bo zelo zmotilo nekoga od družinskih članov. Glasno boste izražali svoje mnenje, a nihče vas ne bo upošteval, kot bi bilo treba. Pomirite se in se raje usmerite v bolj prijetne dogodivščine, ki vam prinašajo razbremenitev. Nakazuje se vam tudi večja težava, ki zahteva veliko zbranosti in prilagajanja. Posvetovati bi se morali z nekom, ki je bolj izkušen in pripravljen povedati svoje mnenje. Delo boste opravili šele takrat, ko vam bo začela teči voda v grlo. V ljubezni vas bo po 17. decembru oviralo močno ljubosumje. Potopite se v globine. Nič se ne bo zgodilo samo od sebe, pa tudi na element sreče ne računajte preveč. Utrdite svoj položaj z znanjem in trdim delom. Znašli se boste v občutljivem obdobju. Po 18. decembru se boste dobili s trenutnim ali pa potencialnim ljubezenskim partnerjem, kar bo prineslo zanimive pogovore o skupnih interesih. Marsikaj boste v opravili mimogrede, tudi na področju dela.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri