Sensa

Naročite se ›

V novi številki ›

Priporočamo v rubriki Osebna rast

Objavljeno:

Bodite v procesu in ne na cilju

Objavljeno:

Pasti na duhovni poti

Objavljeno:

Čarovnica živi v vsakem izmed nas

Objavljeno:

Bodite v trenutku!

Objavljeno:

Res obstajajo ljudje, ki ne sanjajo?

Življenje je igra!

Ste kdaj pomislili o ideji, da je naše življenje v resnici čudovita igra, polna zabave in smeha? In da je le od nas samih odvisno, kako jo bomo odigrali!

Ljubezen - edina pot in edini cilj

Ljubezen kot kozmični fenomen, kot izhodiščna točka vsega, kot substanca, iz katere je vse izšlo, kot da se je od nas ločila in kot da je postala nedosegljiv cilj.

Manca Košir: "Vem, kako bi rada umrla"

"Na smrt nismo nikoli pripravljeni, kar ne pomeni, da se ne velja pripravljati," pravi karizmatična Manca Košir v Sensinem jesenskem intervjuju.

9 lastnosti ljudi s staro dušo

Med nami obstajajo posebni ljudje, ki se radi držijo sami zase in s svojim pogledom po navadi povedo več kot z besedami. Za njih pravimo, da imajo staro dušo. Ste morda tudi vi eden...

Kako kakovosten človek ste?

V času, ko je vsega dovolj in preveč, se vse vrti okrog kakovosti. A govoriti o kakovosti človeka je precej nenavadno. Pa vendar se tega v vsakdanjih pogovorih – pri »opravljanju drugih« – pogosto...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri