Osebna rast • Sensa.si

Sensa

pes-in-clovek-razgled-hribi

Znaki, da ste postali zreli (in ne stari)

Zrelost pride z izkušnjami in spremeni prioritete ter odnos do življenja. Ni nujno povezana s starostjo. Nekateri nikoli ne dozorijo, nekateri so že v mladih letih zelo zreli.

profimedia-0179484833

Zemlja nujno potrebuje naše spremembe!

Če ne bomo spremenili negativnega mišljenja, ki je močno poškodovalo Zemljino avro, lahko v kratkem pričakujemo kataklizmo, ki bi lahko uničila ves živi svet na našem planetu.

avstralija_TZXvRsF

10 aboridžinskih pravil življenja

Danes se bomo po navdih obrnili na avstralske staroselce, ki še vedno živijo veliko modrost. Veliko modrost povezanosti in sožitja z naravo in z Matero Zemljo. 

profimedia-0199408217

Naredite prostor za ljubezen

Tisto, kar nam preprečuje, da bi v življenju naredili prostor za ljubezen, je največkrat strah. Toda s strahom se lahko soočimo in odkrijemo njegov izvor samo, če se posvetimo svojemu...

meditacija-narava-hribi

Zapovedi za vsak dan

Nekaj zapovedi, ki vam bodo pomagale, da bo vsak dan lepši in lahkotnejši. 

trpincenje

Nehajte se trpinčiti in bodite sočutni do sebe!

Vsak izmed nas ima v sebi 'notranjega kritika', ki nas v različnih situacijah opominja na napake in naloge, ki jih nismo uspešno opravili. Trpinčenje samega sebe slabo vpliva na vaše...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri