Majevski horoskop • Sensa.si

Sensa

Majevski horoskop

Majevski horoskop

Majevsko ljudstvo je verjelo, da je Maya Tzolkin ključ Kreatorja, ki v človeku aktivira njegove potenciale in notranje moči in ti omogoča, da postaneš zavestni kreator tudi sam. "Z drugimi besedami, spoznal boš svoje prednosti in slabosti, da boš lažje in prej postal tisto kar hočeš postati."

Tzolkin prikazuje univerzalno zavest mnogoterih obrazov in je sestavljen iz 33-ih kozmičnih energij, 13-ih galaktičnih števil in 20-ih znamenj (pri klasični astrologiiji poznamo 12 astroloških znamenj), ki na dnevni bazi vplivajo na naše počutje in funkcioniranje. Če se z energijami ne spoznamo, le-te vplivajo na nas v nezavednem nivoju in si z njimi ne moremo "pomagati", da bi dosegali več, boljše, da bi bili srečnejši ...

Ko se teh energij začnemo zavedati in ko spoznamo, da je v vesolju vse prepleteno z energijo, takrat se lahko z njo povežemo in preidemo na svoj izvorni "jaz".

Majevski koledar določa vsakemu posamezniku svoje število, kot recimo v numerologiji poznamo Število življenjske poti. Tako se nas po Majevskem koledarju vsakih 13 dni dotakne naše število ter vsakih 20 dni naše rojstno znamenje.

Po Majevskem koledarju praznujemo svoj rojstni dan vsakih 9 mesecev ali 260 dni, to je takrat, ko se srečata kombinacija osebnega števila in rojstnega znamenja.

Maji so verjeli, da se moramo na ta dan veseliti in početi točno tisto kar nam je všeč, saj bo vpliv dobrega počutja na naš dan vplival na celotno prihajajoče Majevsko leto, torej na naslednjih 260 dni.

Majevski koledar je natančen galaktični, planetarni, astronomski in astrološki koledar. Veličastna vrednost majevskega koledarja je v tem, da ponuja znanje o energijah, ki vodijo evolucijo človeštva. Preučevanje civilizacije Majev je ključ do znanja o kozmičnem načrtu in daleč presega današnje ezoterično znanje.

Spoznajte svoje majevsko znamenje in spoznajte pot, kako se lahko še bolj okrepite in napredujete na svoji duhovni poti.

Avtor: Numerologinja Anka, Astrohiša

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri