2. Presen.si vikend, 11. - 13. 11. 2011

12. 10. 2011
Deli
2. Presen.si vikend, 11. - 13. 11. 2011 (foto: Maja Danica Pečanić)
Maja Danica Pečanić

Spoznajte, da se resnično zdravje skriva v vas!

Petek, 11. 11. 2011

15:00 – 16:00 prihod, razporeditev po sobah in PRVI ZMEŠANČEK :) (kašasti sok iz sadja in listnate zelenjave)
16:30 – 17:30 predavanje: mesto 'žive' hrane v naših jedilnikih in nekaj teorije o zelenih kašastih sokovih
18:00 – 19:00 PRESNOlates (vadba, kjer z lastno težo krepimo in raztezamo mišice, ter iščemo ponovni stik z lastnim telesom)
19.30 – DRUGI ZMEŠANČEK :)
20:00 – 21:00 predavanje: preprostost ohranjanja zdravja

Sobota, 12. 11. 2011

7:00 – 7.30 PRESNOzen (meditacija z vajami raztezanja)
8:00 TRETJI ZMEŠANČEK :)
9:30 – 11:00 predavanje: pomen razstrupljanja organizma za zdravje
11:30 – 12:30 PRESNOlates
13:00 ČETRTI ZMEŠANČEK :)
16:00 – 17:00 predavanje: 'super živila'
17:30 PETI ZMEŠANČEK :)
18:00 – 20:00 delavnica: priprava enostavnih presnih jedi za razstrupljanje organizma

Nedelja, 13. 11. 2011
7:00 – 7.30 PRESNOzen
8:00 ŠESTI ZMEŠANČEK :)
9:30 – 11:00 predavanje: teorija zdravega načina življenja v praksi
11:30 SEDMI ZMEŠANČEK :)
12:30 – 13:30 PRESNOlates
14:00 klepet, vprašanja

ODHOD DOMOV

Kje se dobimo?

Tokratni Presen.si vikend bo potekal v hotelu Tripič v Bohinjski Bistrici. Na voljo bomo imeli dvoposteljne in družinske sobe, del kuhinje, ki ga bomo uporabljali za pripravo Zmešančkov, dvorano za vadbo in predavanja.

Kaj potrebujem?

blazino za vadbo
primerna oblačila za vadbo
najljubšo skodelico za Zmešančke :) (4 – 5 dcl)
kopalke za namakanje v vodnem parku Bohinj

Cena

Mesto si rezervirate s plačilom stroškov bivanja, ki znašajo 66 EUR. Za program pa boste, če boste menili, da vam je pomagal, prispevali, kolikor boste želeli na koncu čudovitega vikenda.

Kako se prijavim?

Na info@presen.si nam napišite prijavo z naslednjimii podatki: ime in priimek, starost, morebitne zdravstvene težave. Prijavite se lahko do 5. 11. 2011 oziroma do zasedbe mest.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja