Strelec: Mini horoskop 2017 za vsak letni čas posebej

Saturn v vašem znamenju bo še vedno močo zaznamoval vse, kar počnete. Čeprav ste se že navadili na njegov vpliv, boste včasih še vedno malce neučakano čakali na rezultate, namesto da bi potrpežljivo opravljali svoje delo in se prepustili toku dogajanja.

Strelec: Mini horoskop 2017 za vsak letni čas posebej (foto: shutterstock) shutterstock
17. 12. 2016

Kakršnekoli načrte vam tudi letos odsvetujemo, saj je zelo možno, da jih ne boste mogli uresničiti tako hitro, kot želite. Jupiter v Tehtnici vam prinaša nekaj več pomoči v podobi poslovnih partnerstev in mentorjev, zato se v trenutkih kaosa in krize zanesite na sodelavce in kolege.

Zima

Naveličani boste rutine, zato boste v tem času ustvarjalnejši. Poskusite nov hobi ali se lotite tistega, ki ste ga že več let zanemarjali. Ustrezalo bi vam tudi športno udejstvovanje, predvsem skupinski športi. Na denar pazite predvsem januarja in zgodaj marca, ko boste zapravljivi.

Pomlad

Dovzetni boste za nova sodelovanja, predvsem na študijskem področju. V službi boste naporno delali in pridobili nove simpatije, česa več pa ne. Maja boste precej izčrpani, privoščite si več spanca. Vikende poskusite preživljati s svojimi bližnjimi, dela pa nikar ne nosite domov.

Poletje

Tokrat se odločite za kaj novega. Na dopust se odpravite z novo družbo ali pa si za počitniško destinacijo omislite kakšno novo državo. Sprememba vam bo zelo dobro dela, uživali boste. Možno je strastno ljubezensko razmerje ali vsaj zaljubljenost, ki bo močno razburkala vaša čustva.

Jesen

Pomanjkanje energije vam lahko prinese kakšen nadležen prehlad, poudarjene bodo tudi kronične bolezni. Naredite kaj več zase, še posebej, če večino časa preživite za računalnikom. Redni sprehodi v naravo vas bodo sprostili in spravili v dobro voljo. Novembra se bo počutje izboljšalo.

Rojeni od 23. do 30. novembra

Manj razmišljajte in raje povsem praktično rešujte svoje trenutne težave. Filozofiranje vas ne bi pripeljalo daleč, zato se raje lotite dela. Partnerska podpora vam bo pri tem v veliko pomoč. Tudi v službi boste deležni pomoči, a pokažite več dovzetnosti za sodelovanja in kompromise.

Rojeni od 1. do 11. decembra

Na začetku leta boste naveličani vsega, v delu ne boste našli prave motivacije. V drugi polovici leta se bo to spremenilo, po vsem sodeč zahvaljujoč novemu poslovnemu partnerstvu, ki vas bo navdahnilo in vam dalo več vere v prihodnje načrte. Možna je tudi ljubezen na delovnem mestu.

Rojeni od 11. do 21. decembra

Spremembe že trkajo na vrata. Dokončno se poslovite od preživetih čustev in delovnih vzorcev ter ljudi, ki slabo vplivajo na vas in vas zavirajo pri vašem razvoju. Prej ko se boste poslovili od njih, prej boste pripravljeni na novosti, ki prinašajo več sreče in notranjega miru.

Marta Pirnar Tittle

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri