Strelec: Mini horoskop 2017 za vsak mesec posebej

Vaš vsakdanjik bo še pestrejši in zahtevnejši kot lani. Poudarek bo na praktičnih opravkih, ki vam morda ne gredo najbolje od rok, a se boste morali čim prej navaditi na to.

17. 12. 2016

Januar

Na začetku meseca popazite na svoj denar. Možne so kraje ali pa boste sami preveč zapravljivi. Nagnjeni boste k nesrečam, pazite predvsem na svoje noge. Odnosi z nadrejenimi bodo v tem času zelo pomembni.

Februar

Družabni boste in ustvarjalni, in če opravljate pedagoški ali predavateljski poklic, boste pri tem zelo uspešni. Tudi študenti boste napredovali, zato pojdite na čim več izpitov. V ljubezni se obeta nov začetek.

Marec

Veliko boste razmišljali, nove zamisli bodo kar vrele iz vas, a jih še ne boste mogli uresničiti. V partnerstvu si vzemite več časa za telesno ljubezen. Razčistite odnos s starši, saj vas bo zelo obremenjeval.

April

V službi boste naporno delali, a rezultatov za zdaj še ne bo. Pazite na površnost in zamude. Možni so nesporazumi s sodelavci ali poslovnimi partnerji. V ljubezni se izogibajte napornemu čustvenemu trikotniku.

Maj

Novi ljubezenski odnosi bodo zelo obetavni, številni strelci boste zaljubljeni do ušes. Pazite, da zaradi zasebne sreče ne boste zanemarili delovnih obveznosti. Če hodite v šolo, boste te dni malo slabše zbrani.

Junij

Na poslovni sestanek se dobro pripravite, sicer lahko pustite slab vtis. Proti koncu meseca bo pomembno predvsem partnerstvo, če pa je ljubljena oseba v težavah ali preveč zaposlena, ji priskočite na pomoč.

Julij

Ne hitite v nove poslovne kupčije ali ljubezenske odnose, če ne veste dobro, v kaj se podajate. Intuicija bo mogoče tokrat bolj slabo delovala, zato poslušajte razum. Če študirate, izkoristite pozitivno obdobje.

Avgust

Polni energije boste in motivirani za različne aktivnosti doma in na prostem. Uspešni boste pri športnih dejavnostih, raziskovanju, študiju in načrtovanju novih projektov. Daljša potovanja so odlično aspektirana.

September

Nova ljubezenska poznanstva bodo zelo obetavna. Romantična bodo tudi dolgoletna partnerstva, morda se vama obeta lepo potovanje. Čim bolj se sprostite. V službi boste te dni zelo tekmovalni in ambiciozni.

Oktober

Ne skrivajte svojih načrtov pred poslovnimi partnerji, saj vam lahko morda priskočijo na pomoč s svojim znanjem in kontakti. Z nadrejenimi se boste v tem času zelo dobro razumeli. Možna je sprememba videza.

November

Družabni in pozitivni boste. Svojo dobro voljo boste hoteli prenesti tudi na druge, morda boste v ta namen priredili zabavo. Vaši poslovni načrti se bodo počasi začeli uresničevati, a se izogibajte tekmovalnosti.

December

Retrogradni Merkur v vašem znamenju bo precej naporen, saj se boste znašli pred nepričakovanimi ovirami. Bodite potrpežljivi, raje se osredotočite na zasebno življenje. Naj se prazniki letos začnejo malce prej.

Marta Pirnar Tittle

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri