Ribi: Mini horoskop 2017 za vsak letni čas posebej

V tem letu boste začeli drugače gledati na svoje težave. Če ste se vajeni predvsem pritoževati in obupavati, boste zdaj spoznali, da morate za uspeh in napredek tudi kaj narediti.

17. 12. 2016

V primeru težavnega odnosa z nadrejenimi boste začeli konstruktivneje sodelovati. Rezultati bodo prišli postopno, zato bodite vztrajni. Dolgoročno boste hvaležni za izkušnje, ki jih boste s tem pridobili. Če ste na delovnem mestu ali pri študiju imeli težave, jih boste zdaj začeli reševati in se bolj osredotočili na opravljanje tekočih obveznosti.

Zima

Pričakujte uspešno obdobje, polno novih načrtov in pozitivnih sodelovanj. V službi boste dobro motivirani. S partnerjem bosta sprejela pomembne odločitve in se veselila prihodnosti. Če ste samski, lahko že januarja podležete čarom osebe, ki vas bo čustveno in intelektualno navdušila.

Pomlad

Nova ljubezenska razmerja bodo zelo občutljiva, tudi razvijala se bodo počasi. Čustveno si za zdaj ne prizadevajte preveč, temveč raje počakajte na odziv z druge strani. Maja boste imeli srečno roko pri denarju in raznih nakupih. Če kupujete avtomobil, boste s kupčijo zelo zadovoljni.

Poletje

Čeprav boste imeli veliko obveznosti, si privoščite tudi malce več zabave in uživanja. Na dopust se odpravite že julija, saj vam bo takrat počitek najbolj koristil. Aktivnejši dopust bo idealna odločitev, če želite čim prej za nekaj dni pozabiti na službene ali študijske obveznosti.

Jesen

Največ energije vam bodo v tem obdobju vzeli odnosi. V partnerstvu poskusite pozabiti na stare zamere in obrniti nov list, v poslovnih odnosih pa se bodite pripravljeni bolj prilagajati. Pozno jeseni je možno daljše potovanje ali začetek novega študija, ki vas bo zelo motiviral.

Rojeni od 19. februarja do 1. marca

Poudarek bo predvsem na družinskih obveznostih. Možno je, da boste morali poskrbeti za bolnega sorodnika ali vas bo eden od svojcev prosil za pomoč pri neki zadevi, ki se bo močno zavlekla. Če se ukvarjate z duhovnostjo, boste v tem letu močno motivirani za nove tovrstne izkušnje.

Rojeni od 2. do 10. marca

Če ste do zdaj odlašali z dokončanjem študija, se boste odločili izpolniti vse preostale obveznosti in pridobiti izobrazbo. Če se z izobraževalnimi težavami soočajo vaši otroci, jim boste v tem letu izdatno pomagali pri tem. Možne so zdravstvene težave in rutinski operacijski poseg.

Rojeni od 11. do 20. marca

Partnerstvo bo zaradi določenih novosti zahtevalo več prilagajanja. Pazite, da se ne boste povsem podredili volji svojega partnerja, opozorite ga tudi na svoje želje. Možna so napredovanja na boljši službeni položaj, s tem pa tudi nove odgovornosti, ki jih ne boste preveč veseli.

Marta Pirnar Tittle

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri