Sreda (17. 10.) - Luna v Vodnarju

Kaj nam prinaša današnji dan? 

Sreda (17. 10.) - Luna v Vodnarju (foto: profimedia) profimedia
17. 10. 2018

Sreda, 17. 10. 


Luna je danes prestopila v Vodnarja. 
Današnji dan je v znamenju nepredvidljivih obratov in sprememb, ki ti govorijo, da nekaj obrni, predrugači... Na ne gre. Kot da bi bil zabetoniran in trmasto vztrajal pri svojem. Nič narobe, le potrpljenje je potrebno vključiti, ker ne bo tako hitro konec tega obdobja. 
Zadeve z aparati, stroji, mašinami, avtomobili se lahko danes zatikajo, pa telefoni in internet tudi. Prav tako naše besede. 

Tudi takšne dneve imamo. Sicer pa Vodnarjeva Luna vedno prinese neko oviro, ki jo potrebno prevoziti oz. nek preobrat, ki na začetku izgleda pretresljiv, potem pa se obrne čisto v redu.
Danes je dobro biti bolj na tekoči hrani; juhice, mineštre, prikuhe...
In privoščiti si pohod v naravi. Je pa res, da ravno pri tej Luni lahko pride do preobrata in se "skisa" soncu ter oblaki pridejo v ospredje. Nič hudega, tudi to je jesen.
In še nekaj se dogaja ... Naslednjih deset dni Venere ni videti na nočnem nebu. Madam Venera se giba retrogradno in je skrita v Škorpijonu ter se približuje čudnem objemu z Uranom, tako da previdno v odnosih okoli 1.novembra. Butalo ji bo stare strahove, spopadala se bo z bolečinami... Pestro bo do konc tega meseca .
Zdaj pa veselo v dan. Nič nas ne sme presenetiti, če nas že, pa obrnimo, prevrnimo, sprejmimo ter prilagodimo situacijo. 

prirejeno po: 

Astrologinja Sonja Šmit (za dogovor o osebnih smernicah in kaj še nosi 2018/19 me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo.)

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri