Jasnovidne napovedi vedeževalke Karin (od 13.3. do 20.3.2013)

13. 3. 2013
Deli
Jasnovidne napovedi vedeževalke Karin (od 13.3. do 20.3.2013)

Vsekakor vstopamo v obdobje, ko se bo pokazala veliko bolj jasna slika, ki bo kmalu pokazala prave obrise. Marsikomu bo žalostne in boleče trenutke uspelo skriti, tako da je pred nami v tem pogledu veliko bolj lahkoten teden.

Rojeni spomladi

Pred vami je obdobje, ko boste želeli marsikaj spremeniti, a ne bo šlo vse po vaših načrtih. Bodite pozorni na to, kaj delate, da se vam kje ne zgodi kakšna napaka, ki bi jo težko popravili. Če v poslovnih sferah pričakujete napredek, potem je četrtek idealen za takšne stvari. V medosebnih odnosih bo nekaj napetosti, za vse, ki ste v obdobju prebolevanja, pa je to čas, ko lahko preteklost vstopi v sedanjost. Čas velikih sprememb, ki se jih lahko veselite, je pred vami. In ja, zdaj je čas, ko morate odpreti svoje srce.

Rojeni poleti

Dokončno boste sklenili neki dogovor, ki prinaša izredno finančno težo v prihodnosti. Zdaj se nikar ne ustrašite izzivov, ki vam sledijo, ker je vse na vaši strani. Bodite močni, drzni in izpeljite svoje načrte. V čustvenih sferah bo kar precej gneče, zato zdaj vsekakor ni teden, ko bi se lahko odločali na prvo žogo. Uživajte v tem obdobju, predvsem sebi privoščite kakšno krajše potovanje, če pa se dogovarjate za kaj večjega, odločitev sklenite zdaj. Tisti, ki ste rojeni v sredini avgusta, izkoristite energijo teh dni, ker vam številke pomagajo prek največjih ovir, vse tja do vaših največjih zmag.

Rojeni jeseni

V sebi nosite odločitev, da je čas sprememb tukaj. Predvsem na poslovnem področju se bo to pokazalo najhitreje in najučinkoviteje. Zdaj je pri marsikomu čas, ko se skrbi umikajo, ko vi in vaše sposobnosti ponovno prihajajo v prvo vrsto. Ne bodite presenečeni nad klicem, sporočilom, ki je povezano z delom. Tudi težave z denarjem se zdaj umikajo, le v medosebnih odnosih, če ste rojeni v zadnjih dneh oktobra, lahko pride do odhodov, ki bodo dokončni. Včasih preprosto moramo nekatere ljudi spustiti iz svojih življenj.

Rojeni pozimi

Vse, kar je povezano z uradnimi dokumenti, vam bo v tem obdobju uspelo odlično rešiti. Tudi nekatere pretekle zadeve, ki jih že urejate, se zdaj zaključujejo. Vsekakor vesela novica za vse, ki v neki negotovosti čakate odločitve, ki niso odvisne od vas. Vse bo dobro, in če ste rojeni v obdobju od 3. do 13. januarja, bo to še poseben teden, ki spreminja monotonost vašega življenja. Medosebni odnosi bodo dobri, morda nekaj zdolgočasenosti, ki pa jo vi s svojo energijo lahko spremenite. Nasmehnite se, ker je pred vami teden lepih energij in novic.

www.vedezevanje-karin.si

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja