Nered kaže, kaj se dogaja z nami

Nered ovira gladko pretakanje energije po prostoru, to pa povzroči, da se njegovi prebivalci počutijo zavrte in/ali zmedene. Okoli umazanije - prahu, nesnage, maščob in drugih nemarnosti se namreč nabirajo nizke energije. Odtod tudi rek: Čistoča je blizu božanskosti.

14. 11. 2015

"Nered se pojavi kot simptom tistega, kar se dogaja z nami, potem pa postane del problema – hujši kot je, več zastale energije privlači," pravi Karen Kingston, avtorica knjig Čiščenje nereda in feng šui. Kingstonova obenem trdi, da je v življenjskem prostoru zasidran vsak vidik našega življenja, zato lahko pospravljanje nereda preobrazi naše bivanje.

Če se vam nekje torej vedno nabira navlaka (npr. na pisalni mizi, na kuhinjskih policah), se vam najverjetneje na tem področju nenehno tudi pojavljajo težave.

Čeprav je čiščenje naporno in nam lahko ukrade cel konec tedna, bomo v svežem in čistem domu sproščeni in pripravljeni na nove energije.

Preberite tudi:

 Čista kuhinja za boljše zdravje

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri