Vodnar: Mini horoskop 2017 za vsak mesec posebej

Letos boste veliko svojega časa in energije porabili za izboljšanje službenih okoliščin in delovnega ozračja, ki bo letos po vaši zaslugi bolj sproščeno in konstruktivno.

Vodnar: Mini horoskop 2017 za vsak mesec posebej (foto: shutterstock) shutterstock
17. 12. 2016

Januar

Veliko se bo dogajalo glede denarja, po vsej verjetnosti v pozitivnem smislu. Možen je zajeten dobiček ali večji nakup. Če ste se med prazniki malce poredili, bo zdaj dober čas za manjšo shujševalno kuro.

Februar

Pričakujte pozitivne odnose doma in v službi. Poslovne naloge bodo tekle kot po maslu, konstruktivni boste in inovativni. Družabni boste, prek hobija ali novih zanimanj lahko spoznate zanimive ljudi.

Marec

Ljubezenski odnosi bodo naleteli na določene ovire. Če ste v svežem odnosu, ta trenutek ne pričakujte posebnega napredka. Pričakujete lahko tudi večje izdatke, ki vas lahko pahnejo v začasno denarno krizo.

April

Posvetite se družinskim obveznostim in birokratskim opravkom. Lahko se zgodi, da boste zaradi pozabljivosti zamudili pomemben časovni rok. V drugi polovici meseca se bo finančni položaj močno izboljšal.

Maj

Počutje bo zelo dobro, imeli boste več energije. Nikar je ne porabite za zakonske prepire. Povečala se bo vaša ustvarjalnost, lažje boste prenašali stres. Ta bo, kot kaže, povezan predvsem z družinskimi odnosi.

Junij

Več časa si vzemite za druženja s prijatelji, organizirajte piknik in se malce poveselite. Zapravljivi boste in malce neodgovorni v ljubezni. Do nekega sodelavca pokažite več topline in razumevanja.

Julij

Naporen mesec je pred vami, držite se bolj zase in se izogibajte prepirom. Predvsem v službi bo nekaj več zoprnih situacij. Ljubljena oseba vas bo podpirala v vaših namerah, a ji ničesar ne prikrivajte.

Avgust

Slabo se boste počutili, primanjkovalo vam bo energije in volje za delo. Odnos s partnerjem se lahko nenadoma znajde v krizi. Možna je bolezen enega od svojcev. Sodelavec vam bo nepričakovano ponudil podporo.

September

Motivirani se boste vrnili za delovno mizo. Delovna rutina vam bo ustrezala, a jo razbijte s sproščenim preživljanjem prostega časa v krogu družine. Možna je menjava službe ali pridobitev novega sodelavca.

Oktober

V ospredju bodo poslovni odnosi. Možna so pogajanja glede novih projektov. Ostanite mirni in diplomatski. V ljubezni se obetajo novi začetki ali spremembe. Ne bojte se novih odgovornosti, povezanih s tem.

November

Pri novih nalogah vam bodo močno prav prišle pretekle izkušnje, zato je panika odveč. Če študirate, boste imeli veliko stika z enim izmed profesorjev. Možen odhod v tujino, ki bo zelo dobro vplival na vas.

December

Stiki s tujimi partnerji bodo naleteli na ovire. Če se odpravljate na potovanje, bodite previdni glede zamud in napačnih informacij. Pričakujte več stikov s starši ali starimi starši, ki bodo potrebovali pomoč.

Marta Pirnar Tittle

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri