Vodnar: Mini horoskop 2017 za vsak letni čas posebej

Pred vami je pozitivno obdobje, v katerem boste navezali veliko novih pomembnih stikov in izboljšali svoj intelektualni potencial.

17. 12. 2016

Poudarek bo na skupinskih projektih, ki temeljijo na kolegialnosti in prilagajanju. Če razmišljate o delu v tujini ali o selitvi tja, boste imeli letos priložnost uresničiti svoje načrte. Še posebej po juniju bo primeren čas za nova poznanstva čez mejo. Leto bo uspešno tudi za vse, ki študirate ali razmišljate o novem študiju. Samozavestneje se boste podajali na nove poti in si zagotovili več poti do uspeha.

Zima

Poudarjena bodo sodelovanja in svetovanja. Pridobili boste nove pomočnike, s pomočjo katerih boste lažje opravljali zahtevnejše naloge. Morda boste dobili novega sodelavca, s katerim bosta vzpostavila konstruktiven odnos. Februarja boste še posebej dovzetni za nove podjetne zamisli.

Pomlad

Poslovni projekti bodo malce zastali. Naleteli boste na nepričakovane ovire, ki vas bodo frustrirale. Tudi na finančnem področju pričakujte določene težave. Na večje nakupe ali finančne naložbe počakajte vse do maja, ko boste imeli veliko boljšo predstavo o tem, kaj sploh hočete.

Poletje

Poslovno področje vam ne bo povzročalo skrbi, malce več napora pa boste morali vložiti v zasebno življenje. Kaže, da družinski dopust letos ne bo preveč sproščujoč, saj boste zelo obremenjeni z zahtevami drugih družinskih članov. Če ste samski, je možna krajša ljubezenska romanca.

Jesen

Imeli boste več priložnosti, da uresničite svoje zamisli. Pogo­vori bodo lažje stekli, še posebej s pomembnimi poslovnimi partnerji ali avtoritetami, ki vam lahko priskočijo na pomoč. Popazite na zdravje, skrbite za redno prehrano in vadbo, izogibajte se tudi kajenju in alkoholu.

Rojeni od 20. do 31. januarja

Nemirni boste in radovedni, zanimalo vas bo še več stvari kot običajno. Obetajo se novi tečaji ali dodaten študij. Če razmišljate o daljšem potovanju, je zdaj pravi čas za to. Tudi delu v tujini boste letos zelo naklonjeni, saj boste bolj odprti za spremembo delovnih okoliščin.

Rojeni od 1. do 10. februarja

Nekdo vas bo navdušil za nove ustvarjalne zamisli. Morda vas bo povabil k projektu, ki vas bo zelo motiviral. V vsakem primeru so poudarjena sodelovanja in s tem povezan napredek. Izkušnje, ki jih boste s tem pridobili, bodo pomembno vplivale na vašo odločitev glede prihodnjega dela.

Rojeni od 11. do 19. februarja

Na področju financ pričakujte vzpone in padce, ki bodo povezani predvsem z vašimi površnimi odločitvami. Popazite predvsem na davčne odgovornosti. V službi je možno, da boste postali mentor mlajšemu kolegu; če ste mlajši, boste pod okriljem izkušenejših zelo dobro napredovali.

Marta Pirnat Tittle

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri