Strelec: Veliki letni horoskop 2017

Prisluhnite svojemu srcu. Letos boste veliko bolj čustveni kot običajno, zato ne zanemarite svojih čustev. Prijateljska vez, ki postaja vse močnejša, se lahko spremeni v trdno ljubezensko razmerje.

Strelec: Veliki letni horoskop 2017 (foto: Shutterstock) Shutterstock
17. 12. 2016

Ljubezen

Zaradi močnega čustvenega naboja se boste morda včasih težje odločali na službenem področju, vsekakor pa boste veliko lažje shajali v partnerstvu in v ljubezenskih zadevah na splošno. Če imate partnerja, boste letos veliko več naredili za skupne romantične trenutke. S svojimi dejanji boste obudili strast med vama in se intimno spet zbližali z ljubljeno osebo. Če imata za seboj burno preteklost, boste tako veliko lažje pozabili na mračne dni, ki so za vami. Osredotočita se na skupno prihodnost in načrtujta nove skupne izzive.

Če ste samski, boste letos kljub napornemu vsakdanjiku zahrepeneli po ljubezni in čustveni bližini, ki vam jo lahko da le pristno partnerstvo. Zelo možno je, da se bo neko prijateljstvo prek zaupnih pogovorov in pogostih videvanj spremenilo v trdno čustveno vez, ki bo prerasla v ljubezensko razmerje. Bodite odprti za spremembo odnosa in pripravljeni narediti prvi korak v tej smeri.

V začetku leta boste imeli veliko možnost spoznati osebo, ki vas bo pritegnila s svojim značajem in inteligenco. Poletni meseci bodo primerni za strastne vezi. Če ste v partnerstvu, bo takrat pravi čas za romantičen oddih, ki vama bo ponudil več možnosti za intimno druženje. Jesen bo nekoliko mirnejša; takrat bo čas za poglobljene čustvene odnose.

Družina

Na družinske obveznosti boste kar malce pozabili. Če imate svojo družino, se boste pri domačih opravilih pretirano zanašali na partnerja, zato pričakujte kakšen očitek. Še posebej v zimskem času boste raje pobegnili, kot pa se ukvarjali z družinskimi zadevami. V tem času lahko izveste tudi novico o prihajajočem naraščaju, ki vas bo močno presenetila. Če imate otroke, boste spomladi imeli več časa in volje za njih. Če živite pri starših, boste letos veliko bolj razumevajoči do njihovih potreb in nasvetov. Z njimi se boste več pogovarjali, morda bodo potrebovali več vaše pomoči, zaradi česar boste poglobili stike. Izpostavljen je predvsem odnos z očetom oziroma očetovsko figuro v vašem življenju.

Zdravje

Mentalni napori vas bodo izčrpavali bolj, kot si boste hoteli priznati. Potrebujete več spanca, zato raje zanemarite družabno življenje. Urice, ki jih boste preživeli sami, izkoristite za branje in raziskovanje stvari, ki vas zanimajo. Nahranite svojo dušo še s čim drugim kot zgolj službenimi odgovornostmi. S tem se boste sprostili in izboljšali svoje počutje. Spomladi vam bo primanjkovalo energije, zato ne pretiravajte z napornimi vadbami in se izogibajte ljudi, ki vam gredo na živce. Sprehodi ali tek v naravi bodo dobro krepčilo za vaše utrujeno telo. V poletnih mesecih boste imeli več energije, kar bo najbrž povezano tudi z oddihom. Če se le da, si privoščite izdatne počitnice.

Delo in denar

Ne razmišljajte o tem, kaj vse bi radi naredili, temveč postorite to, kar se bo znašlo na vaši delovni mizi. Za vse drugo bo še prišel čas, za zdaj pa se prepustite toku delovnega dogajanja in poskrbite, da boste svoje delo opravili v danem časovnem roku. Največ uspeha pri delu pričakujte konec leta, pred tem pa se zadovoljite z malimi dosežki. Več previdnosti pri poslovnih dogovorih priporočamo aprila in decembra. Finančno stanje se bo skozi leto popravilo predvsem zaradi vašega varčnega ravnanja, decembra pa boste, kot kaže, bolj zapravljivi.

Marta Pirnar Tittle

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri