Ribi: Veliki letni horoskop 2017

Čeprav boste zelo zaposleni in boste imeli manj časa za ljubljeno osebo, vam bo ta stala ob strani in podpiral vaše poslovne ambicije in odločitve. Tudi novim ljubezenskim razmerjem zelo dobro kaže.

17. 12. 2016

Ljubezen

Če ste samski, boste v letošnjem letu lažje vzpostavili stik z osebami, ki so vam všeč. Ne boste toliko tuhtali in sanjarili, temveč boste šli v akcijo in prevzeli pobudo. Že januarja boste morda zbrali pogum, da nekoga povabite na zmenek in pobliže spoznate osebo, ki vam je všeč. Ne glede na to, ali boste z njo vzpostavili ljubezenski odnos, bo to zelo dobra izkušnja, ki vam bo dala več samozavesti za prihodnja osvajanja. V spomladanskem času pazite, da ne boste preveč časa in energije namenili za izmuzljivo in neodločno osebo, ki se bo nazadnje odločila za nekoga drugega. Poletne romance bodo kratkotrajne, zato se čustveno ne navežite preveč. Če imate partnerja, bosta letos veliko lažje razreševala morebitne prepire in nesporazume. Če je ljubljena oseba na odgovornem delovnem mestu in bo imela manj časa za vas in družino, boste to letos veliko lažje sprejeli. Vaša podpora je ključna za vajin odnos, zato ji stojte ob strani in ji večkrat pripravite kakšno presenečenje. Predvsem v poletnem času poskrbite, da boste z romantičnimi idejami poživili vajin odnos. Letošnje leto se lahko zgodi, da boste dobili naraščaj, ki bo močno spremenil vajini življenji in vajin odnos prestavil na povsem novo raven.

Družina

V družinskem krogu pričakujte več prepirov, ki bodo povezani predvsem z odraščanjem vaših otrok, če jih imate, ali s partnerjevo preobremenjenostjo s službenimi nalogami. Poskusite biti razumevajoč posrednik in dober poslušalec tudi takrat, ko vam ne bo do tega. Možno je tudi, da boste morali v tem letu poskrbeti za enega od bolnih sorodnikov. Morda vas bo spomladi presenetila novica o resni bolezni enega od staršev, čemur se boste morali čim prej prilagoditi in prevzeti določene odgovornosti glede zdravljenja. V poletnem času boste izboljšali odnos s svojimi otroki. Več časa kot boste preživeli z njimi, bolj se boste zbližali. V tem času je možen tudi naraščaj ali novica o njem.

Zdravje

Posebnih zdravstvenih težav ne bo, kot smo že omenili, boste morda morali poskrbeti za enega izmed svojcev, ki bo zbolel. Kaže, da si boste zelo prizadevali pri njegovem zdravljenju in mu pomagali pri vsakdanjih obveznostih. Vse to vas bo precej izčrpavalo, zato poskrbite tudi za svoje zdravje. Najmanj fizične energije boste imeli v jesenskem času, ko bi si morali vzeti čas za oddih, pa tudi maja ne boste razpoloženi za naporna dela in stresne obveznosti. Za naporne poslovne projekte izkoristite zimske mesece, ko bo vaše počutje na višku ter boste zato veliko lažje sodelovali in napredovali. V novem letu boste nagnjeni tudi k pridobitvi nekaj kilogramov, zato priporočamo redno vadbo in prehrano.

Delo in denar

Poudarjeni bodo odnosi z nadrejenimi. Čeprav ne bo vedno vse teklo gladko, se lahko zanesete na njihovo podporo. Vaše ustvarjalne zamisli bodo naletele na plodna tla, s svojimi načrti boste navdušili tudi sodelavce. Če se ukvarjate z umetnostjo, bo v tem času predvsem pomembno mnenje drugih. Kaže, da bo vaše delo deležno pozitivnih kritik. Na finančnem področju pazite, da zaradi pretirane zapravljivosti ne boste brez denarja takrat, ko ga boste potrebovali. Možni so namreč večji nepričakovani izdatki, ki bi vas lahko zelo neprijetno presenetili.

Marta Pirnar Tittle

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri