Numeroskop od 7. do 13. 12. 2015

Opazujmo otroka. Načeloma otroka ni ničesar strah. Načeloma? Pokažite mi otroka, ki ga nekaj zanima ali privlači, pa se tega boji. Ne, otroka ni strah. Nas odrasle je. Kaj ni zanimiva ironija življenja, kako lahko se zgodi, ko odrastemo, da se bojimo poseči po tem, kar nas zanima ali česar si želimo? 

Numeroskop od 7. do 13. 12. 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
7. 12. 2015

Nobeno razočaranje ni vredno, da bi se vdali. Bolečina, izguba, žalost – vse to je del naše poti. Vsaka izkušnja nas bogati in krepi. Zato ne begajmo stran, temveč se veselimo prav vsakega dneva posebej, užijmo vsak trenutek v temu tednu: naj piha veter, naj prinese novo energijo – drznite si!

Število življenjske poti 1

Močna nova čustva, ki jih ne boste zmogli zanikati. In zakaj bi jih, pravzaprav? Opazujte se, prisluhnite občutkom, in ne mislim. Naj energija strahu in racija prejšnjega tedna zvodenita.

Število življenjske poti 2

Menite, da drugi več vedo kot vi? Ste prepričani? Bi koga povprašali? No, poiščimo zdaj primer nečesa, o čemer res veliko veste. Ne izražajte nezaupanja lastnemu mnenju.

Število življenjske poti 3

Pred vami je teden, ko boste veliko bolj učinkoviti kot sicer. Zelo pomembno je, da ne izgubite smeri pred svojimi očmi. Sledite svojim ciljem, in ne tujim željam. Kar pogumno!

Število življenjske poti 4

Imeli boste enkratno priložnost zares ozdraviti strah, občutek izgube in razočaranja iz preteklosti. Zato naj se vam ne mudi po opravkih – poslušajte svojo notranjost. Poslušajte sebe.

Število življenjske poti 5

Teden, ki bi lahko spominjal na cunami. Če se vam ne zgodi nič nenadnega, če vas ne pričaka presenečenje okoli vogala, potem me zanima: ste pozabili, da ste živi? Se izmikate?

Število življenjske poti 6

Obdobje poglabljanja odnosov in komunikacije, ampak na drugačen način. Povejte, se imate radi? Se postavljate na enakovredno mesto ali si le želite (na videz) mirnega odnosa?

Število življenjske poti 7

Dovolite si biti otrok. Naj se prebudita nagajivost in navihanost. Polepšajte si dan s kakšno norčijo. Nato pripravite presenečenje vam ljubi osebi. Kako se lahko bolje zabavate?

Število življenjske poti 8

Znova polagate temelje, a tokrat na novih teritorijih. Izhajajte iz občutka miru. Temelji, ki jih polagate v tem tednu, so trdni in stabilni. Naj bodo taki, ki vas osebno osrečujejo.

Število življenjske poti 9

Spremembe in nihanja iz trenutka v trenutek. Dovolite si. Če vam bo kdo rekel, da ste tečni ali kaj podobnega, se zavedajte, da imamo prav vsi kdaj zelo vesele in kdaj bolj slabe dneve. 

Lekcije 50. tedna

Kako se počutite, ko se vam življenje postavi na glavo in ste postavljeni pred nenadne spremembe? Ste navdušeni in prijetno razburjeni ali vas negotovost navdihuje s strahom ter grozo? Pravijo, da je najbolje se vreči v vodo in plavati – točno taka energija se nam obeta. Hopla, čof!

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite še svoj dnevni horoskop.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri