Numeroskop od 1. do 7. 2. 2016

Čeprav je pred nami teden sprememb, se ne bojmo nenadnih prelomnic, ki bi jih težje obvladovali. Nepričakovanega se ne bomo branili, ne bomo ga niti označevali kot nekaj negativnega že vnaprej. Na kratko: naj energija petega tedna pomaga opaziti, kje smo ujeti v rutino ali dolgčas. Obveze so običajno nerazburljive, a spomnimo se, da lahko še tako suhoparno opravilo še kako popestrimo.

Numeroskop od 1. do 7. 2. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
1. 2. 2016

Pred nami je teden sprememb energije znotraj komunikacije in medsebojnih odnosov. Torej, bolj svobodno se bomo izražali ter lažje sprejemali tudi tiste besede, ki bi nas sicer zmotile ali celo zabolele.

Število življenjske poti 1

Močna nova čustva, ki jih ne boste mogli zanikati. In zakaj bi pravzaprav jih? Opazujte se, prisluhnite občutkom, ne mislim. Naj energija strahu in racija prejšnjega tedna zvodenita.

Število življenjske poti 2

Menite, da drugi več vedo kot vi? Ste prepričani? Bi koga povprašali? No, poiščimo zdaj primer nečesa, o čemer res veliko veste. Ne izražajte nezaupanja lastnemu mnenju.

Število življenjske poti 3

Pred vami je teden, ko boste veliko bolj učinkoviti kot sicer. Zelo pomembno je, da ne izgubite smeri pred svojimi očmi. Sledite svojim ciljem, in ne tujim željam. Kar pogumno!

Število življenjske poti 4

Imeli boste enkratno priložnost zares ozdraviti strah, občutek izgube in razočaranja iz preteklosti. Zato naj se vam ne mudi po opravkih – poslušajte svojo notranjost. Poslušajte sebe.

Število življenjske poti 5

Teden, ki bi lahko spominjal na cunami. Če se vam ne zgodi nič nenadnega, če vas ne pričaka presenečenje okoli vogala, potem me zanima: ste pozabili, da ste živi? Se izmikate?

Število življenjske poti 6

Obdobje poglabljanja odnosov in komunikacije – ampak na drugačen način. Povejte, se imate radi? Se postavljate na enakovredno mesto ali si le želite (na videz) mirnega odnosa?

Število življenjske poti 7

Dovolite si biti otrok. Naj se prebudita nagajivost in navihanost. Polepšajte si dan s kakšno norčijo. Nato pripravite presenečenje ljubi osebi. Kako se lahko bolj zabavate?

Število življenjske poti 8

Znova polagate temelje, a tokrat na novih teritorijih. Izhajajte iz občutka miru. Temelji, ki jih polagate v tem tednu, so trdni in stabilni. Naj bodo taki, ki vas osebno osrečujejo.

Število življenjske poti 9

Spremembe in nihanja, iz trenutka v trenutek. Dovolite si. Če vam bo kdo rekel, da ste tečni ali kaj podobnega, se zavedajte, da imamo prav vsi kdaj zelo vesele in kdaj bolj slabe dneve. 

Lekcije 5. tedna

Pred nami je obdobje sprememb, nihanja ter negotovosti. Uporabimo to energijo, da bi radovedno opazovali, kje nas pa morda nekaj moti, česar sicer ne opazimo. Možno bo, da se bo okoli zdelo, da preveč zlahka jemljemo določene zadeve ali da smo pretirano neobremenjeni. Zavedajmo se, da skrbi prikličejo le še več skrbi. Torej, sproščeno v nov dan!

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preverite še, kakšen vpliv ima Sonce na vaše življenje in vaše lastnosti

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri