Numeroskop od 24. do 30. 10. 2016

V srčku občutimo, z razumom delujemo. Strah je rezultat misli, ki nakazuje možnost. Strah je iluzija kot ilustracija v otroški slikanici. Mi izbiramo, ali mu verjamemo ali ne.

Numeroskop od 24. do 30. 10. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
24. 10. 2016

Strah je skrb na steroidih. Ni realnost. Zato se nehajmo odzivati in obnašati, kot da je. To, česar nas je strah, je zgolj možnost – en možen scenarij več. Možnost pa je tudi: čudež. A ni bolje verjeti v čudeže kot v tragedije?

Število življenjske poti 1

Delujte z zgledom. V tem tednu še posebej močno delujete na svojo okolico s svojimi dejanji in energijo, ki jo oddajate. Pomembno je, da ste poravnani s seboj.

Število življenjske poti 2

Sprejmite kompliment in pozornost druge osebe, brez sramežljivosti ali zadržanosti. Ne razmišljajte takoj, kako bi se odkupili. Preprosto, uživajte v tem.

Število življenjske poti 3

Dovolj je bilo čakanja in kompliciranja. Bodite točno to, kar ste zdaj. Nikogaršnje odobravanje ni potrebno, da bi zasijali v svoji Luči. Ste kot sonce.

Število življenjske poti 4

Sprejmite ponujeno pomoč ali nasvet. Marljiva oseba ste, ni pa nobene potrebe, da bi se sami prebijali prek življenja. Kdo vam lahko pomaga?

Število življenjske poti 5

Prisluhnite otročku, ki ste nekoč bili. Česa vas uči? Včasih se zdi, da smo bolj razumeli zakonitosti sveta, ko smo bili še otroci. Upoštevajte sebe.

Število življenjske poti 6

Prisluhnite razumu. Srce šepeče svoje želje, a razum trdi drugače. Zakaj, mislite, da se razum ne strinja s srcem? Morda pa mu je za prisluhniti?

Število življenjske poti 7

Zdelo se bo, da vam gre vse po maslu, zato naj se vam ne mudi. Naj vas bolj pretočna energija ne zavede na napačne (prehitre) poti. Počasi.

Število življenjske poti 8

Spremembe in nihanja. O čem niste prepričani, da drži? Hopla, verjetno res ne. Bodite odprti za spremembe in novosti. Prav je, da življenje diha.

Število življenjske poti 9

Zaupajte lastnim sposobnostim tudi pred težjimi izzivi. Zdelo se bo, da sami sebi po nogah hodite, zato ne komplicirajte! Zaupajte v svojo presojo.

Lekcije 43. tedna

Srce nas vodi v odločitvah, razum nam jih pomaga izvesti. Kako bi lahko izbirali bolj pametno? Katera dejanja so modra in katera nespametna? Vzemite si dovolj časa za razmislek in pretehtajte svoje ravnanje. Na hitro, ko čakate v vrsti v trgovini, boste težko tehtno razmislili, kajne? Vzemite si čas. Priporočam, da to počnete v naravi.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri