Numeroskop od 22. do 28. 8. 2016

V tem tednu iščimo lekcije, nauke, učenja – ne kritizirajmo se!

Numeroskop od 22. do 28. 8. 2016 (foto: Profimedia) Profimedia
22. 8. 2016

Lekcije 34. tedna:

Nekoliko bolj resna energija nas bo spodbujala k retrospekciji. Poglejmo nazaj, kakšna oseba smo bili v najtežjih situacijah in kako bi ravnali danes, če bi se podobno ponovilo? Iščimo lekcije, nauke, učenja – ne kritizirajmo se!

Razkorak med tem, kaj je možno v mislih in kaj v dejanjih, se bo zdel večji kot sicer. Pravzaprav je to preizkus, ali zaupamo vase? Zato izhajajmo iz stališča, da lahko dosežemo karkoli se odločimo, če smo temu le dovolj predani.

Premagajmo strah, občutek manjvrednosti ali kakršenkoli drug zadržek, ter vsaj poskusimo. Četudi nam ne bo uspelo v prvem poskusu, bomo imeli dragoceno izkušnjo: bili smo aktivni. Noben namen, še tako fantastičen, ni vreden počenega groša, dokler ne postane dejanje!

Število življenjske poti 1

Zgodi se, da delujete nepremišljeno in bi temu lahko pravilneje rekli, da reagirate. Tokrat se ustavite in razmislite preden nekaj storite ali se odločite. Ne mudi se.

Število življenjske poti 2

Sprejmite kompliment, pozornost in naklonjenost, brez da bi vam bilo neprijetno ali da bi takoj razmišljali, kako bi to povrnili. Preprosto sprejemajte in zaupajte.

Število življenjske poti 3

Ste v idealnem času za nov, bolj drzen način razmišljanja. Kako bi lahko bili bolj drzni, inovativni in celo pogumni v svojih mislih in dejanjih? Odprite se prihodnosti.

Število življenjske poti 4

Povezujte se. Nahajate se v času poglabljanja odnosov in krepitve zaupanja v vas same. Sprejmite nekaj o sebi, kar vam ni najbolj všeč in takoj boste lažje zadihali.

Število življenjske poti 5

Pred vami je teden lažje in bolj razigrane energije, a zgolj, če ne boste zapadali v misli preteklosti. Sledite tisti poti, ki vam daje občutek svobode. Spočijte si.

Število življenjske poti 6

Premagajte strah in zagrizite v tisto kislo jabolko, katerega od daleč opazujete že nekaj časa. Vsaj vedeli boste, pri čem ste. Kar pogumno z besedo na plan!

Število življenjske poti 7

Malo več spontanosti vpletite v svoj vsakdan – navihano se spoglejte z največjimi izzivi in dolgočasnimi opravili, pa bo čas hitreje minil. Ne skrbite preveč.

Število življenjske poti 8

Čas je za vaš srček in intimno področje življenja. Odprite se in zaupajte, da ste varni. Naj vas vodi vaš srček pri vseh odločitvah in izbirah tega tedna. Zaupajte.

Število življenjske poti 9

Razum vam sporočal nekaj, kar se bo zdelo nesmiselno. Pa je res? Raziščite od kod izvirajo malo bolj nevsakdanje misli v tem času. Kaj vam sporočajo?

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri