Kitajski horoskop od 5. do 10. 2. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 5. do 10. 2. 2019 (foto: unsplash) unsplash
4. 2. 2019

PODGANA

V prihodnjih dneh se boste odlično rokovali v kritičnih okoliščinah. Delo v službi vas bo popolnoma prevzelo. Znašli se boste ujeti v vsakdanji rutini, ki bo močno vplivala na vašo motivacijo. Nadrejenemu zaupajte svoje težave in poiščite kompromis, ki bo za oba pozitiven. V sredo pazite na nepotrebne izdatke, ki vam lahko povzročijo neprijetne finančne težave. Pazite, da boste posvetili dovolj pozornosti svojim najbližjim, morda jih odpeljete na lepše. Samskim pa se že kmalu obeta sprememba predvsem v dobri družbi, zato uživajte in se prepustite.

Vaš ključ: Približajte se ciljem!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rumena

BIVOL

Stresnih situacij in težkega obdobja je konec. Izjemno družabna in komunikativna oseba vas bo sredi tedna popolnoma očarala, vendar ohranite razum, da se ne opečete. Posvetite se tudi svojim obveznostim in ne dopustite, da vam v službi naložijo dodatnega dela, ki ga ne zmorete. S  sodelavci se boste odlično razumeli in s skupnimi močmi zaključili projekt v katerega ste skupno vložili veliko energije. Ob koncu tedna si privoščite ogled dobrega filma in se družite z enako mislečimi.

Vaš ključ: Odprite svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

TIGER

V tem tednu se lahko s partnerjem zapletete v nesporazum, ki ga bo možno rešiti le z dialogom in obojestranskim kompromisom. Vzemite si čas zase in ga preživite v družbi prijateljev ter se poskušajte odmakniti od vsakdanjega stresa. Stres na delovnem mestu bo močno vplival tudi na vaše splošno počutje, kar se bo poznalo v pomanjkanju motivacije. Poskrbite za dovolj spanca in zdravo prehrano. V petek vas preseneti nepričakovan prihodek. Ob koncu tedna pa si privoščite krajši oddih in ga preživite z družino ali prijatelji.

Vaš ključ: Prepustite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

MAČKA

Pustite prostor optimizmu, ker bo sredi tedna celo nalezljivo. Na delovnem mestu po tiho upate na spremembo delavnega mesta. Atraktivnost nima z ljubeznijo nič skupnega, zato si v službi ob prijetnem sodelavcu ne rišite gradov v oblakih. Resno razmišljate, da osebi nasprotnega spola poveste, kaj ob njej doživljate. Čas se odličen, življenje pa vaše. Rezervirajte mizo, kjer vas ne bo nihče motil, povabila bo iskreno vesela kot tudi vaše izpovedi. Ljubezen vas bo tokrat resnično prevzela.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

ZMAJ

Delo se vam je nakopičilo, zato boste vso energijo vložili v zaostanke. Do sredine tedna bo urnik podaljšan, potem  boste zadeve reševali sprotno. Končno se lahko pričnejo pogajanja za zamenjavo delavnega mesta, ki je odgovornejše. Zadovoljni boste in tudi znanja imate dovolj. S slabo voljo ne boste rešili ničesar. Da ste nekontrolirano trošili že veste, posledice in odgovornost pa morate sprejeti. Konec tedna vas preseneti in razveseli nakazilo, ki pride v pravem času, čeprav niste imeli več upanja. Tudi tokrat bo sreča na vaši strani.

Vaš ključ: Osredotočite se nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KAČA

Posvetite se službenim obveznostim in več pozornosti namenite negovanju kariere. Od srede naprej bodo vaše želje postajale resničnost. Predvsem na delovnem mestu boste iskali nove izzive. Sposobnosti razmišljanja bodo na vrhuncu, intuicija pa odlična. Nadrejenemu zaupajte potrebo po večji samostojnosti in izrazite željo po dodatni odgovornosti. Prisluhnil vam bo. Odnos s partnerjem bo močan, vajina veza bo v prihodnje še napredovala. Samskim se na ljubezenskem področju še ne obetajo spremembe.

Vaš ključ: Ne zaspite na lovorikah!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KONJ

Na zasebnem področju v prihodnjih dneh nekaj, kar vam veliko pomeni ne bo potekalo po načrtih. Zaupanja vrednega prijatelja prosite za pogovor in mu razložite svoje težave. Situacija v sredo vas bo navdala z močnimi čustvi, ki pa jih v odnosu do partnerja nekako ne boste znali izraziti. Skupaj si privoščita nepozabno noč. Vaša trenutna raven energije je še vedno visoka, čeprav vam je začelo primanjkovati novih zamisli. Poiščite si novo motivacijo in se še bolj posvetite izzivu, ki ste si ga zadali. To vas bo navdalo z energijo.

Vaš ključ: Usmerite se v pravo smer!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KOZA

Zapleti na delovnem mestu lahko močno spremenijo potek predvidenih dogodkov v prihodnjih dnevih. Popolnoma se posvetite nalogi in se za nekaj časa odpovejte prostemu času. Izogibali se boste nasvetom sodelavcem in poskušali delovati zunaj skupine. Posvetujte se s kolektivom in se po potrebi lotite individualnih izzivov, pri katerih bo močneje izstopala vaša inovativnost. Delo v službi bo omejilo tudi vaš čas, preživet s partnerjem. Ob prvi priložnosti se mu oddolžite in ga presenetite s kakšnim darilom.

Vaš ključ: Hitite počasi!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rjava

OPICA

Pred vami je preizkušnja, ki vam v prihodnje lahko vzame veliko časa. Posvetite se ji predano, vendar hkrati ne pozabite na družinske obveznosti, ki so pomembnejše od kariere še posej sredi tedna, ko vas bo nekdo potreboval. Že v četrtek vas lahko doleti šok, predvsem zaradi gore obveznosti, ki so se nabrale v preteklih dneh. Več časa namenite svojemu delu in si znova določite prioritete, saj v nasprotnem primeru ne boste uspešni v opravljanju nalog. Stres bo negativno vplival na vaš imunski sistem, zato poskrbite za dovolj vitaminov.

Vaš ključ: Bližate se cilju!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

PETELIN

S svojim vedenjem lahko razočarate nadrejene, kar se lahko posledično občuti pri plači. Površnost in raztresenost bo trajala do sredine tedna, ko se začnete umirjati. To ni vaš čas, zato strmite po spremembi delovnega okolja. Resno se pogovorite na to temo, morda ste ravno vi idealni za nekaj boljšega. Samski boste prilagodljivi, ko se boste z družbo veselili zunaj in menjavali lokacije. Počutili se boste svobodne in brez omejitev. Pristanek na realna tla v nedeljo prinese izčrpano denarnico in prazen bančni račun. Hitra srečka vam privabi nasmeh kaj več, je lahko preveč tvegano.

Vaš ključ: Izpovejte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PES

V naslednjih dneh bo vaše počutje več kot odlično. Sami določate svojo usodo, zato že načrtujete razstave, kjer dobijo priložnost tudi manj znani umetniki. Na koncu vas podpre celo nekdo drug in vam nevsiljivo pomaga zbrati vso potrebno literaturo. Uživali boste na lovorikah minulega dela v preteklem času. Kljub finančni nestabilnosti se ne boste obremenjevali. Prioritete boste tokrat postavili drugje. Zelo verjetna je sprememba, vendar boste bližnje obvestili zadnje, ker radi presenečate.

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili:temno rdeča

MERJASEC

V prvi polovici tedna vas bo spremljal občutek, da premalo pozornosti namenite najbližjim, saj jih zaradi službenih obveznosti ne obiščete pogosto. Prisluhnite si in upoštevajte svoja čustva. Zadnje dni ste športno manj aktivni, kar se vam pozna na počutju in kondiciji. V petek vas čaka usodno srečanje in s tem nova romanca. Samski se boste odzivali na številne klice in uživali v družbi izbranih oseb. S tem ni nič narobe, če veselje poteka v okviru normale. Vezani si želite spremembe, čeprav natančno ne veste kje tiči razlog.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri