Sensa letna naročnina + DARILO knjiga

Dragi bralci, vsi, ki se naročite na letno naročnino revije Sensa, prejmete 20% popust na naročnino in darilo - knjigo Kavarna na koncu sveta, ki vam bo polepšala zimske večere. 

25. 1. 2019
 

Letna naročnina (6 izvodov) + DARILO

004345 Kavarna na koncu sveta 3d

Prvih petdeset, ki naroči ali podaljša naročnino na revijo Sensa, prejme knjigo Kavarna na koncu sveta, Pripoved o smislu življenja, pisatelja John P. Strelecky-ja.

»Včasih, ko nekaj najmanj pričakuješ, pa mogoče ravno to najbolj potrebuješ, se znajdeš na novem kraju, med novimi ljudmi in spoznaš nove stvari.«

V majhni kavarni, ki stoji tako daleč od vsega, da je na sredini ničesar, se John - mož, ki se mu vedno zelo mudi - znajde na razpotju. Na potovanju se je ustavil, samo da bi dotočil gorivo in kaj pojedel, pa mu postrežejo z nečim, česar ni niti najmanj pričakoval. Na jedilnem listu so poleg posebne ponudbe našteta tri vprašanja, ki jih v razmislek priporočajo vsem gostom. 

»Zakaj si tukaj? Se bojiš smrti? Je tvoje življenje izpolnjeno?«

Postrežen s to duhovno hrano in nasveti trojice, ki jo sreča v kavarni, se John poda na pot odkrivanja samega sebe, ki ga vodi od upravnih prostorov v svetu oglaševanja do morskih valov na obali Havajev. Na tej poti začne drugače dojemati življenje in samega sebe... 


Redna cena naročnine na revijo Sensa (6 izvodov): 29,94 €
Cena s popustom: 23,95 € (+ vključeno darilo) 

NAROČI TUKAJ

ali po telefonu: 04/51 16 444; e-pošti: narocnine@adriamedia.si 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri