Kitajski horoskop od 20. do 25. 3. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 20. do 25. 3. 2018 (foto: profimedia) profimedia
20. 3. 2018

PODGANA

V tem tednu se boste končno lahko posvetili tistemu, kar vas veseli in se usmerili v prijetnejše zadeve. Partnerstvo vam bo tokrat zelo pomembno, zato ga boste želeli stabilizirati. Vsem, ki razmišljate bolj dolgoročno in se spopadate s preživetjem, bo ta teden naklonjen, zato ne čakajte, od kod se bo vzel denar ali ponudba za posel, ampak se sami ponujajte in tržite vse tisto, kar znate, in več kot to. Tudi z zdravjem ne bo tokrat nobenih težav, saj ste trenutno v odlični kondiciji.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

BIVOL

Prva polovica tedna vam ne bo najbolj všeč, saj se bo pojavilo nekaj občutljivosti, povezane s čustvenimi odnosi, ki vas bremenijo že nekaj časa. Čas je, da pometete z nepomembnimi zadevami in ljudmi, ki vas bremenijo in želijo spreminjati. Podali se boste na krajše potovanje, kjer boste deležni novih poznanstev in zanimivih dogodivščin. Če ste se pred kratkim zaljubili, se predajte prijetnim energijam in zaupajte, saj ima veza lahko dolgoročno prihodnost. Poslovne zadeve bodo dobile zeleno luč v petek, ko boste bolj pripravljeni.

Vaš ključ: Prihajajo priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

TIGER

Občutljivost, ki ste je bili deležni v zadnjem obdobju se še vedno ne bo umaknila in na plano lahko pridejo skrita in speča čustva povezana s preteklostjo. Na finančnem področju vam lahko ponagaja neodgovornost. Dogajale se bodo čudne situacije, na katere ne boste imeli večjega vpliva. Zadihali boste šele v četrtek, ko bo sreča končno na vaši strani. Tisti, ki ste v resni vezi, se boste prilagodili partnerju in končno začeli razumeti določene korake, ki so vam bili do sedaj nejasni.

Vaš ključ: Zavedajte se svojih prednosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

V teden se boste podali popolnoma neobremenjeni in sproščeni. Čas je pravi, da odnose razčistite in se postavite na pravo mesto, tudi kar se tiče prijateljstva med vami in osebo, ki do vas ni najbolj iskrena. Poglobili se boste v odnos in potegnili črto, kar vam bo omogočilo bolj sproščene dni. Tokrat vas bodo zamikale drage stvari, vendar pazite, da ne boste finančno preveč posegli v žep. Tisti, ki ste v resni vezi, si bosta s partnerjem organizirala vikend čisto drugače, vendar pestro in zanimivo.

Vaš ključ: Bodite bolj pogumni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

ZMAJ

Prišli boste do točke, da morate nekaj spremeniti, še posebej na poslovnem in finančnem področju, saj ste zelo nemirni. Zaradi ljubezenskih zadev se boste podali v prijetno dogodivščino, ki vam bo še dolgo ostala v spominu. Povečana bo vaša privlačnost in želja po adrenalinu, ki ga boste najlažje sprostili v družbi prijateljev. Spomnite se tudi na tiste prijatelje, ki jih že dolgo niste videli, saj boste izvedeli veliko zanimivih informacij. Zaželeli si boste sprostitve z ljubljeno osebo, še posebej tisti, ki ste se večino časa posvečali delu in obveznostim.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KAČA

V prvih dneh tedna ne bodite presenečeni, če vas bo doletela kakšna nepredvidljiva zadeva, ki vam ne bo najbolj pisana na kožo, kljub temu se boste morali z njo soočiti. Najlažje se boste postavili zase, če boste povečali mero svoje samozavesti. Na sredini tedna bodo v ospredje stopile družinske zadeve, ki pa jih sami žal ne boste mogli rešiti, zato sprejmite pomoč, ki se vam ponuja za vogalom. Večeri bodo namenjeni romantiki in poglobljenim pogovorom z ljubljeno osebo. Deležni boste tudi strasti in akcije.

Vaš ključ: Bodite iskreni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

KONJ

Znali si boste vzeti čas za prijetne stvari in dogodivščine, ki vam bodo še dolgo ostale v spominu. Končno se bo vse začelo postavljati na svoje mesto in pripravljeni boste na nove izzive, tudi na poslovnem področju, kjer ste v zadnjem času nekoliko zaspali. Priložnosti vas čakajo še posebej v drugi polovici tedna, zato nikar ne dovolite, da spolzijo mimo vas. Zdravje vam bo odlično služilo, najraje se boste zadrževali v naravi, kjer boste pozabili na vse svoje skrbi in se posvetili svojim mislim, ki bodo harmonične in pozitivne.

Vaš ključ: Prepustite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KOZA

Skrb za dom, družino in domače vas bo napolnjevala z zadovoljstvom. V prvih dneh tedna ne podlezite strahovom. Globoka čustva do starejše osebe si drznite odkrito pokazati najkasneje sredi meseca. Takrat si lahko že privoščite prve počitniške užitke, da boste izpolnili svoje čustvene in duhovne potrebe. Za dodaten zaslužek se boste morali bolje potruditi, sicer vas bodo izdatki preplavili kot morski val. Najbolj podjetnim se ponuja velika priložnost za dober posel ali napredovanje v karieri, ko boste ugodno rešili kakšno uradno in nepremičninsko zadevo.

Vaš ključ: Prepustite se čustvom!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna 

OPICA

Razdražljivosti in prepirom v družini se boste lažje izognili, zlasti v začetku tedna, če se boste umaknili v svoj svet, v naravo, meditirali ali urejali svoje stvari. Na vezano osebo se nikar čustveno ne navezujte, da ne boste nesrečni. Za napredek, napredovanje v službi ali pridobitev nove zaposlitve, za ustanovitev novega podjetja ali plasiranje vašega produkta na tržišče bo ugoden čas šele proti koncu tedna, zato ne prehitevajte dogodkov! Izogibajte se nervoznim in agresivnim energijam in ljudem.

Vaš ključ: Ne komplicirajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

V prvih dneh tedna se vam bodo začele dogajati zanimive zadeve. Končno boste dobili moč, da se soočite s svojimi čustvenimi zadevami in zadihali zrak osvoboditve. Usmerili se boste v nove dogodivščine in pojavljati se vam bodo začeli pravi ljudje, s katerimi boste kompatibilni. Na poslovnem in finančnem področju vas bo razjezil nekdo od sodelavcev, ki bo povzročil nekaj zmede in napetosti, če določenih zadev ne boste poravnali pravi čas. Vendar se ne bojte, saj vam zadnji dnevi v tednu prinašajo nove možnosti za manjši zaslužek, ki vas bodo tokrat rešile.

Vaš ključ: Ne skrivajte čustev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PES

Sedaj je čas, da spremenite svoje principe in si ustvarite več spoštovanja s strani ljudi, ki vas obkrožajo. Tisti, ki vas čaka resno delo se boste morali poglobiti in izkoristiti svoje zadnje atome moči, da se premaknete naprej. V drugi polovici tedna boste doživeli nekaj manjših presenečenj, ki bodo pozitivno vplivala na vaše odnose v poslovnem svetu. Tudi finance vam tokrat ne bodo povzročale večjih težav, saj jih boste znali razporediti na ustrezen način.

Vaš ključ: Ne zadržujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna 

MERJASEC

Zadržana ljubezenska čustva bodo prekipevala v vas, zato jih ne zadržujte, ampak jih pokažite še posebej sredi tedna. Obeta se vam denar od nepremičnine ali ugodnosti, ki se bodo povečale v drugi polovici tedna. Izdatki, povezani z luksuznimi dobrinami vas tokrat ne bodo preveč vznemirjali, saj vam je jasno, da si po napornem delu nagrado zaslužite. Konec tedna se vam nakazuje nekaj manjših težavic, povezanih s finančnimi zadevami, saj ste že nekaj časa nekoliko površni v zvezi s poravnavanjem tekočih obveznosti.

Vaš ključ: Počakajte na ugoden trenutek!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Poglejte si še: Katera je vaša sorodna duša po kitajskem horoskopu?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri