Kitajski horoskop: duhovni nasvet in smernice od 14. do 20. 9. 2015

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 7. do 13. septembra 2015, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop: duhovni nasvet in smernice od 14. do 20. 9. 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
15. 9. 2015

Podgana

V prvih dneh tedna ne bodite presenečeni, če vas bo doletela kakšna nepredvidljiva zadeva, ki vam ne bo najbolj pisana na kožo, kljub temu se boste morali z njo soočiti. Najlažje se boste postavili zase, če boste povečali mero svoje samozavesti. Na sredini tedna bodo v ospredje stopile družinske zadeve, ki pa jih sami žal ne boste mogli rešiti, zato sprejmite pomoč, ki se vam ponuja za vogalom. Večeri bodo namenjeni romantiki in poglobljenim pogovorom z ljubljeno osebo, zaradi razigranosti pa boste deležni tudi strasti in akcije, ki sta v vašem kontekstu. Z veseljem boste pomagali nekomu od bližnjih, ki se je izgubil.

Vaš ključ: Bodite bolj natančni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Bivol

Občutljivost, ki ste je bili deležni v zadnjem obdobju se še vedno ne bo umaknila, saj se bo povečalo vaše doživljanje, ki pa lahko na plano privabi skrita in speča čustva povezana s preteklostjo. Na finančnem področju vam lahko ponagaja nedoslednost. Dogajale se bodo čudne situacije, na katere ne boste imeli večjega vpliva. Zadihali boste šele v drugi polovici tedna, ko bo sreča končno na vaši strani. Vzeli si boste dopust in se odpravili v neznano. Kombinirajte s prijatelji, da ne boste preveč osamljeni. Tisti, ki ste v resni vezi, se boste prilagodili partnerju in končno začeli razumeti določene korake, ki so vam bili do sedaj nejasni.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

Tiger

V prvih dneh tedna se vam bodo začele dogajati zanimive zadeve. Končno boste dobili moč, da se soočite s svojimi čustvenimi zadevami in zadihali zrak osvoboditve. Usmerili se boste v nove dogodivščine in pojavljati se vam bodo začeli pravi ljudje, s katerimi boste kompatibilni. Na poslovnem in finančnem področju vas bo razjezil nekdo od znancev, ki bo povzročil nekaj zmede in napetosti, če določenih zadev ne boste poravnali pravi čas. Vendar se ne bojte, saj vam zadnji dnevi v tednu kljub temu, da so vsi na dopustih prinašajo nove možnosti za manjši zaslužek, ki vas bodo tokrat rešile.

Vaš ključ: Brzdajte svoja čustva!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Mačka

Prvi dnevi tedna vam bodo všeč, saj se boste končno lahko posvetili tistemu, kar vas veseli in se usmerili v prijetnejše zadeve. Partnerstvo vam bo tokrat zelo pomembno, zato ga boste želeli stabilizirati. Vsem, ki razmišljate bolj dolgoročno in se spopadate s preživetjem, je ta teden naklonjen, zato ne čakajte, od kod se bo vzel denar ali ponudba za posel, ampak se sami ponujajte in tržite vse tisto, kar znate, in več kot to. Vaša energija vam bo dajala moč in strast, da se spopadete tudi s tistimi, ki vas ovirajo in vam ne privoščijo uspeha. Tudi z zdravjem ne bo tokrat nobenih težav, saj ste trenutno v odlični kondiciji.

Vaš ključ: Izkoristite svoje prednosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

Zmaj

Teden bo poln sprememb in novih odločitev. Prišli boste do točke, da morate nekaj spremeniti, še posebej na poslovnem in finančnem področju, saj ste zelo nemirni. Zaradi ljubezenskih zadev se boste podali v prijetno dogodivščino, ki vam bo še dolgo ostala v spominu. Simpatičnost bo še povečala vašo privlačnost in željo po adrenalinu, ki ga boste najlažje sprostili v družbi prijateljev. Spomnite se tudi na tiste prijatelje, ki jih že dolgo niste videli, saj boste izvedeli veliko zanimivih informacij. Zaželeli si boste sprostitve z ljubljeno osebo, še posebej tisti, ki ste se večino časa posvečali delu in obveznostim in niste našli časa za prijetne zadeve.

Vaš ključ: Ne odreagirajte preveč agresivno!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Kača

V teden se boste podali popolnoma neobremenjeni in sproščeni. Intenzivno razmišljanje vas bo usmerilo v čustvene odnose. Čas je pravi, da jih razčistite in se postavite na pravo mesto, tudi kar se tiče prijateljstva med vami in osebo, ki do vas ni najbolj iskrena. Poglobili se boste v odnos in potegnili črto, kar vam bo omogočilo bolj sproščene dni. Tokrat vas bodo zamikale še bolj oddaljene destinacije, vendar pazite, da ne boste finančno preveč posegli v žep. Tisti, ki ste v resni vezi, si bosta s partnerjem svoj čas organizirala čisto drugače, vendar pestro in zanimivo. Zadnje dni v tednu vam prinašajo dobro voljo!

Vaš ključ: Razbremenite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

Konj

Skrb za dom, družino in domače vas bo napolnjevala z zadovoljstvom. V prvih dneh tedna ne podlezite strahovom. Globoka čustva do starejše osebe si drznite odkrito pokazati najkasneje sredi tedna. Takrat si lahko že privoščite užitke, da boste izpolnili svoje čustvene in duhovne potrebe. Za dodaten zaslužek se boste morali bolje potruditi, sicer vas bodo izdatki preplavili kot morski val. Najbolj podjetnim se ponuja velika priložnost za dober posel ali napredovanje v karieri, ko boste ugodno rešili kakšno uradno in nepremičninsko zadevo. Proste dni boste usmerili v nadgradnjo svojih hobijev, ki vam prinašajo paleto novih rešitev.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

Koza

Prišli boste do zaključka, da vam določene zadeve uhajajo iz rok, ker se niste dovolj postavljali zase. Sedaj je čas, da spremenite svoje principe in si ustvarite več spoštovanja s strani ljudi, ki vas obkrožajo. Vaša razigranost vam bo pričarala sproščene dni, ki jih boste najboljše izkoristili tisti, ki se boste podali na dopust. Tisti, ki vas čaka delo se boste morali poglobiti in izkoristiti svoje zadnje atome moči, da se premaknete naprej. V drugi polovici tedna boste doživeli nekaj manjših presenečenj, ki bodo pozitivno vplivala na vaše odnose v poslovnem svetu. Tudi finance vam tokrat ne bodo povzročale večjih težav, saj jih boste znali razporediti.

Vaš ključ: Ne razmišljajte o neuspehu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

Opica

Teden bo v znamenju ljubezenskih energij. Zadržana ljubezenska čustva bodo prekipevala v vas, zato jih ne zadržujte, ampak jih pokažite še posebej sredi tedna, ko bo veliko nesporazumov. Obeta se vam denar od nepremičnine ali ugodnosti, ki se bodo povečale v drugi polovici tedna. Izdatki, povezani z dopustom vas tokrat ne bodo preveč vznemirjali, saj vam je jasno, da si po napornem delu dopust zaslužite. Konec tedna se vam nakazuje nekaj manjših težavic, povezanih s finančnimi zadevami, saj ste že nekaj časa nekoliko površni v zvezi s poravnavanjem tekočih obveznosti.

Vaš ključ: Ne bodite tako obremenjeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

Petelin

Prva polovica tedna vam ne bo najbolj všeč, saj se bo kljub prijetnim dnem pojavilo nekaj občutljivosti, povezane s čustvenimi odnosi, ki vas bremenijo že nekaj časa. Čas je, da pometete z nepomembnimi zadevami in ljudmi, ki vas bremenijo in želijo spreminjati. Podali se boste na krajše potovanje, kjer boste deležni novih poznanstev in zanimivih dogodivščin. Če ste se pred kratkim zaljubili, se predajte prijetnim energijam in zaupajte, saj ima veza lahko dolgoročno prihodnost. Poslovne zadeve bodo dobile zeleno luč v zadnjih dneh tedna, ko boste pripravljeni začeti razmišljati o spremembah in različnih priložnostih, ki jih ponuja poletje.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Pes

Ta teden ste že težko čakali, saj bo glede na številne dogodke za vas več kot ugoden. Znali si boste vzeti čas za prijetne stvari in dogodivščine, ki vam bodo še dolgo ostale v spominu. Končno se bo vse začelo postavljati na svoje mesto in pripravljeni boste na nove izzive, tudi na poslovnem področju, kjer ste v zadnjem času nekoliko zaspali. Priložnosti vas čakajo še posebej v drugi polovici tedna, zato nikar ne dovolite, da spolzijo mimo vas. Zdravje vam bo odlično služilo, najraje se boste zadrževali na soncu in v vodi, kjer boste pozabili na vse svoje skrbi in se posvetili svojim mislim, ki bodo harmonične in pozitivne.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Merjasec

Teden vam ne bo najbolj pisan na kožo. Razdražljivosti in prepirom v družini se boste lažje izognili, zlasti v začetku tedna, če se boste umaknili v svoj svet, v naravo, meditirali ali urejali svoj vrt. Na vezano osebo se v prvi polovici tedna nikar čustveno ne navezujte, da ne boste nesrečni. Za napredovanje v službi ali pridobitev nove zaposlitve, za ustanovitev novega podjetja ali plasiranje vašega produkta na tržišče je ugoden čas šele v naslednjem mesecu, zato ne prehitevajte dogodkov! Ker vas bo ves teden spremljal stres in se vam bo povečevala temperatura, se le odpravite v svoj mirni kotiček. Izogibajte se nervoznim in agresivnim energijam in ljudem.

Vaš ključ: Ne izogibajte se odgovornostim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri