Kitajski horoskop od 14. 2. do 19. 2. 2017 - Napovedi - Sensa.si

Kitajski horoskop od 14. 2. do 19. 2. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 14. 2. do 19. 2.2017, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 14. 2. do 19. 2. 2017 (foto: Shutterstock) Shutterstock
14. 2. 2017

TEDENSKI KITAJSKI DUHOVNI NASVET IN SMERNICE 14.2.-19.2.17

PODGANA

V prvi polovici tedna se bodo začele dogajati še lepše situacije, kar vas bo navdihnilo z dobro voljo in nasmeškom na obrazu. Vse skupaj vas počasi vodi v srečno obdobje. Uredili boste zadeve, s katerimi ste odlašali in veliko lažje se boste pogovorili in dorekli določen odnos, ki bo dobil boljšo obliko. Na poslovnem področju bo pravi čas za ugodne rešitve v drugi polovici tedna. Postavljali si boste smernice, ki bodo odlično začrtane, zato vam tokrat nikakor ne bo spodletelo.

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

BIVOL

Teden, ki je pred vami, bo zaznamovan z velikimi pritiski. Pazite na nihanje telesne teže. Držite jo pod nadzorom, saj se vam v nasprotnem primeru obeta nezadovoljstvo. Finančno ne boste smeli biti obremenjeni. Dobre iztočnice bo pričakovati v smislu učenja in pri pridobivanju znanja. Za ljubezenske podvige tokrat ne bo časa, saj boste preobremenjeni z željo po napredku in uspehu, še posebej v drugi polovici tedna. Odprlo se bo nekaj priložnosti, vendar bo potrebno tvegati.

Vaš ključ: Ne bojte se napredka!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

TIGER

V prvih dneh tedna boste potrebovali veliko energije, da se po počitku ponovno sestavite in začnete delati s polno paro. Idej bo ogromno, vendar jih bo potrebno tudi udejanjiti v realnosti, v nasprotnem primeru vam prinašajo le težave in zmedo, ki pa si je trenutno ne želite v svojem življenju. Ljubezensko področje bo obarvano s strastjo, ki jo boste težko nadzirali, ne boste pa pripravljeni za razne konkretne obljube, ki vas lahko celo odvrnejo od določenega odnosa, saj je za vas še vedno na prvem mestu svoboda, z veliko začetnico.

Vaš ključ: Uspeh!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MAČKA

Teden, ki je pred vami, vam prinaša nekaj omejitev, ki bodo povezane predvsem z vašim čustvenim življenjem. Določenim stvarem se boste morali odreči, v nasprotnem primeru sledijo konflikti, preko katerih lahko celo prekinete svoje razmerje. Poslovne zadeve bodo cvetele, kar bo za vas, ki ste zelo podjetni ključnega pomena. Presenetil vas bo nekdo, ki vam bo ponudil finančno pomoč, vendar se ne odločite takoj, saj se lahko v ozadju skriva past, ki vas lahko popelje v večje izgube.

Vaš ključ:Umirjenost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

ZMAJ

Z veseljem se boste v prvi polovici tedna aktivno usmerili v nove delovne podvige, ne pozabite pa tudi na nekaj prostega časa, ki bo nujen, če boste želeli še naprej funkcionirati s polno paro. Odnosi bodo nekoliko izpostavljeni sredi tedna, takrat boste sposobni tudi zaključiti kakšen odnos, ki vas obremenjuje, vendar brez odvečne razlage in brez slabe vesti. V zadnjih dneh tedna vam bo pomembna predvsem materialna plat, zato se boste ves čas ukvarjali s tem, kako bi lahko zaslužili več denarja.

Vaš ključ: Ostanite zvesti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KAČA

S prodornim nastopom boste v prvi polovici tedna z lahkoto priplezali stopničko višje, saj boste polni energije in motivacije, kljub temu, da boso vsi okoli vas počivali. To vam bo dalo še večji zagon, da dosežete svoje cilje, s katerimi boste ponovno pridobili na samozavesti, kar je za vas ključnega pomena, saj težko funkcionirate v ozadju. Ljubezen bo imela nad vami moč, še posebej v zadnjih dneh tedna, ko si boste pogumno izborili naklonjenost osebe, ki vam je všeč že dlje časa, pa ste nekoliko oklevali.

Vaš ključ: Bodite samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KONJ

Zanimivo vam bo, posebno ko boste ob nekem neobvezujočem pogovoru v prvih dneh tedna pustili sijajen vtis. Po odzivu boste začutili, da ste vse skupaj izredno spretno izpeljali, spremljalo vas bo tudi nekaj komplimentov, kar bo še dodatno poudarilo vašo samozavest.  Bolj se bo v drugi polovici tedna bližala določena zadeva, bolj boste nervozni, saj boste želeli narediti več kot ste si zadali. Čas bo, da poiščete neko dodatno dejavnost, saj bi z dodatnim zaslužkom lahko začeli uresničevati svoje želje.

Vaš ključ: Usmerite se k zaslužku!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KOZA

Čeprav se veselite tedna, boste v ozadju kljub temu nekoliko obremenjeni s poslovnimi in finančnimi zadevami, ki bodo tokrat od vas zahtevale konkretne rešitve in prilagajanje, ki pa vam ni pisano na kožo. Vzemite si več časa za družino in prijatelje, saj ste se v zadnjem času od njih čisto umaknili. Ker pa veste, da niste samotar, je sedaj čas, da odnose vsaj nekoliko zakrpate. V zadnjih dneh tedna boste deležni priložnosti, da nekomu izpoveste svoja čustva in se pogovorite o odnosu, ki vas vznemirja.

Vaš ključ: Umirjenost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

OPICA

Za vas bo to teden počitka in prijetnega dogajanja, ki se mu boste težko izognili tudi tisti, ki brez dela težko funkcionirate. Vabljeni boste na različne dogodke, kjer boste izžarevali samozavest in zadovoljstvo. V sredini tedna vam lahko zagode vaše zdravje, še posebej tistim, ki ste že po naravi bolj občutljivi. Pomagajte si z zdravo prehrano in se nikar ne smilite sami sebi, saj boste s tem situacijo še poslabšali. Finance vam bodo najboljše služile v zadnjih dneh tedna, saj bodo na vidiku dogovori in dobre priložnosti.

Vaš ključ: Sproščenost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PETELIN

Teden pred vami bo prinesel v vaše življenje več priložnosti za spremembe, po katerih hrepenite že nekaj časa, pa so ves čas hitele mimo vas. Tokrat se boste vsega lotili bolj premišljeno, odgovorno in diplomatsko, kar vam prinaša boljše rezultate. Tisti, ki vas čaka dopust, si ga boste znali odlično organizirati in si resnično nabrati nove energije za prihodnje obdobje, ki bodo za vas naporne narave. Ljubezen bo dobila najlepšo obliko v zadnjih dneh tedna, ko boste bolj spontani.

Vaš ključ: Nove priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

PES

Prva polovica tedna bo vznemirljiva. Čutili boste precejšnje pritiske, morda ne ravno vi osebno, bolj vas bo vznemirjalo to, da so vsi okoli vas nekako živčni in nezbrani. Vi boste tokrat malo bolj umirjeni. Izzivajo vas tisti, ki so značajsko povsem drugačni od vas, veliko bolj konkretni in direktni, zaradi česar jih občudujete. Vsekakor pa je bolje, če s pomembnimi odločitvami še malce počakate, saj se nahajate v obdobju, ko vaši koraki niso popolnoma zbrani.

Vaš ključ: Zberite svoje misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MERJASEC

Optimizem se v prvih dneh tedna umika in prihaja soočanje z realnimi omejitvami. Zaradi tega bo manj smeha in veselja, toda več treznosti in praktične energije in s tem tudi pametne odločitve. To zagotovo ni pravi čas za večje in pomembnejše ljubezenske vibracije, morda le za več druženj in razmišljanje o tem, kaj dejansko trenutno potrebujete. Vprašali se boste, kje je vaša sreča in lahko se vam zgodi, da se za nekaj časa celo zaprete vase, v svoj svet, česar ljudje okoli vas ne bodo razumeli.

Vaš ključ: Pohitite, da vas ne prehitijo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri