Tedenski horoskop od 9. do 15. 7. 2018

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 9. do 15. 7. 2018 (foto: unsplash) unsplash
8. 7. 2018

OVEN

Morali boste narediti nekaj sprememb. Če priznate svojo napako, vam bodo domači in prijatelji odpustili, v nasprotnem primeru pa se ne čudite kakšnemu obtožujočemu pogledu, še posebej do srede. Sami ste odgovorni za situacijo, v katero ste zašli, zato se lahko tudi le sami izvlečete iz nje. Na delovnem mestu vas čaka ogromno dela, ki ga čim prej pravilno zagrabite.

BIK

Prva polovica tedna vam bo zaradi lune v dvojčkih zelo naklonjena. Razpoloženi boste za delo v službi, prav tako pa za vsakršno dogajanje na zasebnem področju. Čakajo vas prijetni trenutki, ki jih še dolgo ne boste pozabili, nekateri pa bodo morda v celoti spremenili vaš način življenja. Več svojega dragocenega časa namenite gibanju, zdravju in dobremu počutju.

DVOJČKA

V prvih dneh tedna bodite bolj previdni in ne ocenjujte ljudi na prvi pogled. Nekdo bo želel skaliti srečo, ki jo gradite s svojim partnerjem. Ne namenjajte prevelike pozornosti praznim govoricam, saj so nekateri ljudje že po naravi nevoščljivi. Raje ostanite konec tedna še naprej osredotočeni na vajin odnos in poskrbite, da bosta nasmejana tudi v prihodnje.

RAK

Višek energije sprostite z delom ali športom in je ne zadržujte v sebi. Izkoristite jo lahko na mnogo produktivnih načinov. Sicer pa so pred vami nadvse primerni dnevi za navezovanje stikov. Spoznali boste kar nekaj novih obrazov, z nekaterimi pa vzpostavili prijeten odnos. Najbolj komunikativni boste v četrtek in petek, zato se takrat udeležite kakšne zabave.

LEV

Teden boste z luno, ki v ponedeljek preide v dvojčka začeli izredno produktivno. Naredili boste več, kot ste imeli v načrtu, kar vas bo razveseljevalo do srede. Šele takrat boste namreč zadihali in uživali v sadovih truda in napora. Brez slabe vesti ste lahko ponosni nase, prav takšno naklonjenost pa vam bodo izkazovali najbližji. Privoščite si sprostitev, ki naj bo tokrat povezana s plavanjem in razvajanjem.

DEVICA

Nikar ne bodite pesimistični, saj je pred vami teden, v katerem lahko pripravite ugodno podlago za uspeh. Še posebej sprememba na materialnem področju vam lahko prinese koristi, a le, če boste okoliščine uspeli obrniti v svoj prid. Za vami je naporen čas, v katerem niste najbolj izbirali hrane. Razmislite o postu, ki bi vaše telo ponovno povrnil v obstoječe stanje in izboljšal vašo kondicijo.

TEHTNICA

Kolikor hitro se boste v nekoga zaljubili, tako hitro boste tudi opustili misel na to osebo. Življenje je zato, da ga živite in spoznavate nove stvari in ljudi. Vezani boste imeli konec tedna nekoliko več sreče, saj bo vaša ljubezen do partnerja močnejša kot kdajkoli. Obetajo se vam le prijetnosti, ki jih boste znali še posebej ob koncu tedna odlično izkoristiti sebi v prid.

ŠKORPIJON

Tudi vi se lahko kdaj zmotite. Pogled obračate za napačno osebo. Ne glede na to, kako težko vam je priznati, boste prej ali slej sami ali s pomočjo Sončevega mrka prišli do prav takšnega zaključka. Ne obtožujte se, saj veste, da je življenje nenehno učenje in tudi iz te zapletene čustvene situacije se boste marsičesa naučili. Pogumno stopajte naprej po svoji poti.

STRELEC

Izžarevali boste nadvse močno energijo, ki vas bo naredila še bolj privlačne, kot ste. Iz tega razloga sredi tedna nikar ne ostanite med štirimi stenami, saj se vam lahko uresniči ljubezenska želja. Če se vam že ne bo ponudila priložnost za resno zvezo, pa se bo nedvomno vsaj za avanturo. Na finančnem področju se vam v petek obetajo manjši podvigi.

KOZOROG

V delo, ki ga boste opravljali v prvi polovici tedna, boste vložili vso energijo, ki jo premorete, a z rezultati kljub temu ne boste zadovoljni. Bodite bolj popustljivi do sebe, saj boste v nasprotnem primeru telo potisnili do skrajnosti. Predvsem pa se morate naučiti reči ne, saj niste dolžni opravljati dela, ki vam ne pripada. Partner vam bo ves čas stal ob strani.

VODNAR

Prilagodite se razmeram v partnerstvu in na prvo mesto sredi tedna postavite razumevanje. To je namreč ključ do sprejemanja kompromisov, ki so nujno potrebni za obstoj tega odnosa. Nikakor pa ne bodite sebični, saj boste s tem podrli vse, kar ste s trudom zgradili. Prisluhnite partnerju, ki vas na nek način kliče na pomoč, saj se sem v svoji koži ne znajde.

RIBI

V ljubezni se vam v prvi polovici tedna obetajo prav prijetni dogodki. Uživali boste v družbi s partnerjem in se veselili prihodnosti, ki veselo trka na vaša vrata. Samski pa boste dobili priložnost, da se zbližate z nekom, ki vam je vse bolj všeč. Kljub temu pa boste nekoga pogrešali ob sebi. Izrazite čustva, saj nihče ne more vedeti o čem vi razmišljate in kaj čutite. 

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri