Kitajski horoskop od 7. do 12. 8. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 7. do 12. 8. 2018 (foto: unsplash) unsplash
7. 8. 2018

PODGANA

Če bi se začeli manj ozirati na okolico in bi se bolj posvetili sami sebi, bi veliko lažje zadihali. Občutek boste imeli, da ste nekako razdvojeni. Da dobite odgovore na svoja vprašanja, bo potrebnega nekaj več truda, ki pa se vam bo dolgoročno kmalu obrestoval. Petek vam bo prinesel dobre novice povezane z nepremičninami ali financami, nikar pa se ne zanašajte na informacije, ki niso preverjene, saj bi si lahko ustvarili popolnoma napačen vtis. Ljubezen v pravi formi, bo prišla na vrsto šele v nedeljo.

Vaš ključ: Pozabite na preteklost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

BIVOL

Prvi dnevi v tednu bodo nekoliko naporni, saj ste na poslovnem področju nekoliko v zaostanku. Potrebno bo zavihati rokave in se osredotočiti na trdo delo. Primanjkovalo vam bo samozavesti, da bi dokončno rešili določene situacije, ki vas zavirajo pred napredkom. Druga polovica tedna vam bo veliko bolj naklonjena. Takrat je smiselno narediti premike na čustvenem področju in zahtevati od boljše polovice odgovore na vaša zastavljena vprašanja. Na koncu boste zelo prijetno presenečeni. Privoščite si oddih.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

TIGER

Bolj boste bežali pred težavami, težje jih boste rešili. Sedaj je nevarnost, da zabredete v nehvaležne situacije, saj vam lahko ponagaja nekdo, ki mu niste najbolj pri srcu. Vse to pa lahko preprečite, če boste ohranili svojo samozavest in se o zadevah odkrito pogovorili. S partnerjem se bosta veselila skupnih trenutkov in načrtovala počitnice, ki naj bodo nenavadne, saj si morate spočiti, v nasprotnem primeru se vam obetajo manjše zdravstvene težavice, povezane s stresom in vašim venomer napetim urnikom.

Vaš ključ: Avanture!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MAČKA

Prvi dnevi v tednu bodo za vas preizkušnja, še posebej na čustvenem področju, kjer se bodo pojavljale ovire, ki bodo preprečevale direktno komunikacijo. Ostanite naklonjeni osebi, za katero ste se odločili in nikar ne padajte na lepe besede nekoga, ki vas bo le zavajal. Druga polovica tedna prinaša boljše energije, več sigurnosti in zaupanje v partnerja. Skupaj bosta lahko preživela veliko lepih trenutkov, ki bodo stabilizirali vajino razmerje. Tudi samski boste imeli srečo, da spoznate čudovito osebo.

Vaš ključ: Prepustite se toku!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

ZMAJ

Vaše ljubezensko življenje ni ravno v najboljšem stanju. Čas je, da zavihate rokave in se začnete soočati s situacijo, saj se vam bodo v nasprotnem primeru vse te energije preusmerile še na druga področja. V prvi polovici tedna se vam bo zdelo, da so vsi usmerjeni proti vam, v drugi polovici, pa bodo vaši občutki bolj pozitivni in z veseljem se boste lotili kakšne nove zadeve, ki je na obzorju. Prijatelji vam bodo brez težav priskočili na pomoč, tudi pri neljubih finančnih zadevah.

Vaš ključ: Zaupajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

KAČA

Če boste samo razmišljali, kaj bi bilo za vas dobro, se boste težko pomaknili naprej. V tem tednu bo potrebno na poslovno finančnem področju stisniti zobe in narediti korak naprej, saj se boste v nasprotnem primeru težko stabilizirali. Ohranite dobre stike, ki jih imate, tudi če bo nekdo od vas zahteval nemogoče. Vse težave bodo rešljive z izčrpnim, diplomatskim pogovorom. Na čustvenem področju bo prisotna nežnost, v zadnjih dneh tedna pa si boste zaželeli prijetnih, romantičnih trenutkov z osebo nasprotnega spola.

Vaš ključ: Izkoristite priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

KONJ

V tem tednu bo poudarek na čustvenem življenju. Nikar ne bodite presenečeni, če vam bo življenje prineslo nekoga, na katerega ste bili vezani v preteklosti, pa morda še nista razčistila vajinega odnosa. Ne bojte se strastnih energij in direktne komunikacije, ki vam bo pripomogla na vsakem koraku. Poslovne zadeve se bodo razbistrile v petek, ko boste bolj naklonjeni delu in reševanju finančnih zadev. Tudi na zdravstvenem področju se boste nahajali v umirjenem obdobju.

Vaš ključ: Vztrajnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KOZA

Vaše nežne energije bodo v prvih dneh tedna opažene s strani oseb nasprotnega spola. Imeli boste občutek, da se tokrat vse vrti okoli vas. Naj vas komplimenti, ki jih boste dobivali ne zavedejo, da bi naredili kakšen korak, ki bi ga kasneje obžalovali. V drugi polovici tedna bo nasmeh na ustnicah vaš stalen popotnik, če pa vsa bo kdo želel spraviti iz tira, pa se boste znali diplomatsko odzvati in zahtevati tisto, kar si želite in kar vam pripada. Vzemite si več časa zase in uživajte, še posebej v nedeljo.

Vaš ključ: Bodite iskreni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

OPICA

S trudom in dobro voljo boste prišli v prvi polovici tedna do odličnih rezultatov, ki vam bodo vlili motivacijo, da se povzpnete še višje, kot ste si začrtali. Veliko bo strasti, vznemirljivih pogovorov in želje po avanturah. Sredina tedna bo namenjena zabavi in sprostitvi v krogu družbe. Veliko bo osvajanja, vendar bodite pozorni, da ne prizadenete svoje boljše polovice. Tudi poslovno se boste znašli po svojih najboljših močeh, nagaja vam lahko le površnost, ki pa bo tokrat posledica vaših razpršenih misli.

Vaš ključ: Umirite strasti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PETELIN

Nesigurnost, ki ste je bili deležni v zadnjem obdobju, se umika vstran. Na zadeve boste začeli gledati v drugačni, bolj pozitivni luči, pri tem pa vam bo veliko pomoč tudi nekdo, ki ste ga postavili v zadnjem času na nekoliko stranski tir. Domače in družinsko okolje vam bo v drugi polovici tedna pisano na kožo, saj se boste tam počutili varno in zaželeno. Samski pojdite med ljudi in se zabavajte v družbi, nikar pa ne nasedajte sladkim, pretiranim komplimentom, saj se na koncu njihove poti kaže razočaranje.

Vaš ključ: Zabavajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

PES

Preveč ste prepričani, da imate vedno prav. Sedaj je čas, da priznate svoje napake in se začnete težav lotevati na drugačen način. Nekdo vam bo v sredini tedna povzročil nekaj slabe volje s svojimi dejstvi, ki vam ne bodo najbolj všeč. V konflikte se tokrat ni priporočljivo spuščati, raje se situaciji prilagodite. Zadnji dnevi v tednu  bodo  nekoliko razburkani, saj boste razpeti med poslovnim in čustvenim življenjem, težko pa se boste odločili, kaj je za vas v tem trenutku bolj priporočljivo. Ne odločajte se predolgo.

Vaš ključ: Prevzemite odgovornost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

MERJASEC

Energije, ki jih boste začutili v sredini tedna poskusite nadzorovati. Nekdo vas bo razjezil s svojimi pripombami. Nikar pa se ne spuščajte v konflikte, saj bi se lahko odnos, ki vam veliko pomeni končal. Na čustvenem področju se vam počasi obeta boljše obdobje, ko boste prišli na svoj račun tudi tisti, ki ste bili do sedaj v zmedenem stanju in težavah. Odnosi se bodo stabilizirali in začeli se boste pogovarjati o temah, ki so bile do sedaj tabu. Poslovno in finančno se boste fokusirali na prihodnost in si naredili dobre načrte.

Vaš ključ: Napredujte vztrajno!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

horoskop.si

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri