Tedenski horoskop od 7. do 13. 8. 2017

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 7. do 13. 8. 2017 (foto: profimedia) profimedia
7. 8. 2017

OVEN

Z nekom bosta sredi tedna vzpostavila bolj prijateljski stik, kar vam bo pravzaprav ustrezalo, saj se že nekaj časa počutite osamljeno. Vsekakor pa se izboljšuje vaša komunikacija. Konec tedna ne boste najbolj optimistični, saj vam bodo zastavljali preveč vprašanj in odgovorov pravzaprav niti ne boste našli. V ljubezni boste pripravljeni poskusiti nekaj novega.

BIK

Veliko se boste gibali v različni družbi in napeljevali svoje simpatične energije do osebe, ki vam je v zadnjem času prirasla k srcu. Ni nujno, da vam bo uspelo že takoj, vendar vztrajajte. Povabilo, ki je čisto po vaših merilih vas precej mika in vznemirja. Odzivajte se na podlagi prvega občutka, tako nikakor ne boste zgrešili. Ljubezenske zvezde se nasmihajo tudi tistim, ki ste optimistični.

DVOJČKA

Planeti v dobrem položaju obetajo veliko optimizma, tudi pri stvareh, kjer ste bili kar nekaj časa sumničavi in nesigurni. Opažate, da obstajajo tudi druge poti, ki so veliko lažje. Na trenutke se vam bo zdelo, da se prijatelji bahajo in poudarjajo svoj prav, kar vas bo močno zmotilo. Poskusite se tudi sami izpostaviti in pokažite svoje skrite sposobnosti.

RAK

Zastavili si boste pomemben cilj in ponos vam ne bo dovolil, da bi se mu odpovedali. V poslovnih vodah boste iznajdljivi ob posebni nalogi, ki zahteva izvirnost. Hrepeneli boste po svobodi in omenjeno odkrito priznali osebi, ki vam je že nekaj časa zelo blizu. Počasi prehajate na drugo točko, kmalu se vam bodo odvile tudi vaše srčne  želje.

LEV

Trenutno je najbolj priporočljivo sprejeti pogoje takšne, kot so in trezno razmisliti o vsem, kar se dogaja v vaši bližini. Tudi sami ste nekoliko krivi za nastalo situacijo. Nikakor vam ni jasno, kaj lahko pričakujete od prijatelja, in vse skupaj vas že preveč obremenjuje. Sprostili se boste šele konec tedna, ko se bodo zadeve začele spontano počasi urejati.

DEVICA

Če boste začutili neugodne občutke, se poskusite sestaviti. Psihično stanje je vaša slaba stran, zato bo vsak korak k izboljšanju njegovega delovanja še več kot dobrodošel. Ne dovolite, da bi preskočili najtežje in se tako še bolj zapletli v določeni situaciji. Sprva boste malce molčeči, potem boste ugotovili, da bi se morali bolj izpostaviti.

TEHTNICA

Rezultati, ki pridejo, bodo plod vaše vztrajnosti, zato se tudi ne boste izognili raznim pohvalam. Končno boste uspeli in dokazali, kaj lahko od vas pričakujejo. Petek je čas za zelo konkretne cilje, ki že počasi trkajo na vaša vrata. Morali boste zbrati pogum in narediti stvari, ki bodo konkretno izboljšale vaše življenje in vas postavile na pravo mesto.

ŠKORPIJON

Poskusite se nekoliko bolj vživeti v čustva nekoga, ki vam veliko pomeni. Šele tako boste resnično razumeli, kaj bi bilo treba storiti in kje so morebitne pasti. Proti koncu tedna boste sicer dokaj zadovoljni, potem pa bo v zraku nekaj nedorečenega in takrat ne dovolite, da bi se vse naglo ustavilo, le zaradi manjšega, nepomembnega nesporazuma.

STRELEC

Na osebnem področju se boste dobro izkazali in si pridobili nove simpatije. Uspeli boste v športu ali pri delu z ljudmi. Različni pritiski bodo prinesli pod vprašaj odnos s partnerjem. Pustite vse možne obveznosti, ki vas ukalupljajo v popolnost in vam kradejo čas, da bi živeli tako kot si želite. Tokrat prisluhnite sebi in svojim notranjim potrebam.

KOZOROG

Še je čas, da se zadeve, ki so vas bremenile uredijo, čeprav malce pozneje od pričakovanega. Ugotovili boste, kdaj je pravi čas, da spregovorite in zahtevate več. Bodite strpni in kontrolirajte svoje zahteve, ki tokrat ne bodo preveč enostavne. Prehitro in preveč ni nikoli dobro, zato poiščite zmernost in rešite vse skupaj na lažji način.

VODNAR

Spoprijeli se boste s številnimi situacijami, za katere vam je prej manjkalo poguma in vztrajnosti. Sposobni boste bolj odgovornih premikov, s čimer boste razveselili tudi okolico. Naj vaša moč, odločnost in toplota navdihujejo ljudi okrog vas. Lahko ste mirni, saj se bo vse skupaj odvijalo vsaj približno v smeri, ki ste si jo pred kratkim zastavili.

RIBI

Osebe, ki so dvomile o vas, vas bodo v prvih dneh tedna vzpodbujale. To vas bo zelo razveselilo in vam dalo dodatni razlog za trud na delovnem mestu. Usmerili se boste tudi k večjim zaslužkom. Določene stvari se bodo zgodile šele takrat, ko boste dejansko sproščeni in neobremenjeni z izidi. Če začenjate novo ljubezensko zgodbo, boste nekoliko zmedeni.

horoskop.si

Preberite si še: 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri