Tedenski horoskop od 21. do 27. 1. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 21. do 27. 1. 2019 (foto: profimedia) profimedia
20. 1. 2019

OVEN

Dotaknila se vas bo misel, ki verjetno še ne bo imela pravega smisla. Zapomnite si jo, kajti najverjetneje se na ta način oglaša vaš notranji glas. Bodite malo bolj sproščeni. Vaš čustveni svet je zadnje čase večja gonilna sila vaših podvigov. To vas bo utrudilo, a na hitro se ne boste mogli umakniti in delovati zgolj razumsko. Bodite bolj sigurni vase in samozavestni, saj boste le tako uspeli premostiti nakopičen strah.

BIK

Imeli boste nekaj več opravka z denarjem, še posebej v prvih dneh tedna. V ljubezni pa se zopet vrti nekaj, kar vam nikakor ni jasno. Prav malo bo manjkalo, da bi se razjezili, toda vseeno poskusite še nekoliko počakati. Pametne poslovne odločitve se vam bodo proti koncu tedna končno obrestovale v pravi smeri. Prinesle vam bodo stabilnost na poklicni poti ter dobre priložnosti za višji prihodek, po katerem hrepenite.

DVOJČKA

Poslovni uspeh lahko dosežete v sredini tedna, ko bo luna v devici s prodornostjo in drznostjo. Borili se boste tudi za premoč nad drugimi sodelavci. Samski se boste z nekom usodno povezali, vezani boste srečni in zadovoljni. V službi se stvari v petek ne bodo odvijale čisto po vaših pričakovanjih, vendar boste mirno in trezno reševali zaplete. Razveselil vas bo klepet s privlačno osebo, ki obeta v prihodnje prijeten odnos.

RAK

Zgodi se lahko, da vas bo nekdo v prvi polovici tedna končno presenetil v pozitivni smeri. s finančnega vidika bo četrtek zagotovo dober čas. Čustva pa tokrat ne bodo ravno na pravem mestu. Na delovnem mestu se bo ozračje nekoliko umirilo in ponovno se boste pokazali v boljši luči. Spet boste pridobili na samozavesti in pogumu. Najprej razčistite zadeve na svojem osebnem področju, ki niso najbolj jasne.

LEV

Od vas se v prvi polovici tedna pričakuje več samozavesti in pogum pri prevzemanju novih obveznosti. V zameno boste dobili določene privilegije ali pooblastila, zato bodite vztrajni ter odločni. V ljubezni vas bo proti koncu tedna oviralo močno ljubosumje, kar vas lahko popelje v kakšen zoprn konflikt. Raje se družite s prijatelji in se sprostite ob njihovih hudomušnih in zanimivih idejah in podvigih.

DEVICA

Marsikaj boste v tem tednu opravili mimogrede, tudi v delovnih zadevah. Sicer pa pazite, da ne izgubili preveč časa v ugibanjih, saj vas lahko to drago stane. V poslovnih odnosih zadržite proti koncu tedna zdravo mero razuma, saj se bodo našli ljudje, ki bodo hoteli izkoristiti vašo poštenost in zaupanje. Morda bo prav to izkušnja, ki bo nekatere prisilila v razmišljanje o konkretni spremembi določenih zadev.

TEHTNICA

Nič se ne bo zgodilo samo od sebe, pa tudi na element sreče v prvi polovici tedna nikar ne računajte preveč. Utrdite svoj položaj z znanjem in trdim delom in prišli bodo pravi rezultati. Dobili se boste z ljubezenskim partnerjem, kar bo prineslo zanimive pogovore o skupnih interesih. Morda si bosta zastavila načrte o skupnih udejstvovanjih, ki vas vsekakor vodijo k bolj harmoničnim vzgibom, ki vam bodo še kako všeč.

ŠKORPIJON

Ponudila sem vam bo ustvarjalna priložnost dodatnega zaslužka, povsem nepričakovano, zato tudi malce dvomljivo. Morda vas bo presenetilo, a izrabite priložnost, ki se pojavlja, saj boste le tako lahko zaključili tudi nekatere osebne projekte, ki vključujejo veliko birokracije. To vam morda v prihodnje poveča prihodek. Nekdanji uspehi na vašem področju lahko pomenijo priložnosti za nadgradnjo.

STRELEC

Teden, ki je pred vami, vam ne bo preveč naklonjen. Določeni načrti vam ne bodo takoj uspeli, zato boste morali pokazati veliko potrpljenja, kar bodo ovirali planetarni vplivi. Prav tako vas čaka še eno manjše razočaranje na področju čustev. Poskusite znova, posebno če nečesa niste najbolje razumeli ali opravili. Še nekaj možnosti je, da se obrnete na pravo stran in dosežete uspeh, tudi na področjih, kjer ste v zadnjem času zaspali.

KOZOROG

Nakazano je, da se boste v prvi polovici tedna morda odpravili na potovanje s prijatelji. To zna vključevati nekakšno razstavo in posledično razširitev vaših obzorij. Preveč zgovorni boste, zato lahko razkrijete nekaj tako svojih kot tujih skrivnosti, torej, preden začnete, dobro premislite, koga imate pred seboj. Ugriznite se v jezik, raje tako, kot da bi si nakopali sitnosti in dolgoročne zamere.

VODNAR

Pokazali boste, da se lahko zelo izkažete, a le, če vam pustijo nekaj časa, ki ga boste izpolnili po svoje. Prijatelju ali partnerju boste v prvi polovici tedna pokazali, da ne nameravate odnehati. Umetniško udejstvovanje, skupinske aktivnosti in družbeni dogodki so odlična rešitev za konec tedna, zato se pripravite na razgiban čas. Nedelja bo za vas zelo uspešen in sproščen čas, ki ga bo še dodatno popestril kakšen kompliment.

RIBI

Ne presojajte v prvi polovici tedna stvari in ljudi po prvem vtisu. Tako bi se le zapletli v nekaj težavnega. Najbolj pazite, da se ne bi sprli z osebo, ki je dokaj vplivna in vam veliko pomeni. Vse lahko rešite, toda z več diplomacije in prilagajanja. Od vas bodo zahtevali veliko truda, kar vam ne bo odveč. Čaka pa vas pomembna prelomnica, ki bo povsem spremenila vašo karierno pot in način razmišljanja.

horoskop.si

Poglejte si še: 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri