Tedenski horoskop od 22. do 28. junija 2015

Preberite, kaj vam zvezde napovedujejo za obdobje od 15. do 21. junija 2015.

22. 6. 2015

Oven

V prvih dneh tedna boste ujeti v vsakodnevne obremenitve, ki vas bodo utrudile. Želeli si boste počitka, toda življenje bo prinašalo nove in nove obremenitve, ki jih bo treba izpeljati. Nekaj, kar vam ni všeč, se vam bo zavleklo in želeli si boste le, da se stvar reši po najlažji možni poti. Bodite previdni, kajti polovična rešitev ne bo v vašo korist.

Bki

Teden, ki je pred vami, bo za vas poseben in drugačen. Zdelo se vam bo, da ste utrujeni in da vaše telo resnično potrebuje počitek. Privoščite si ga brez slabe vesti. Konec tedna boste pod pritiskom določenih obveznosti, toda tokrat boste odločneje nastopili in se borili zase. To se vam bo obrestovalo, saj se boste znašli v središču pozornosti.

Dvojčka

Optimistični boste in ugajala vam bo družba ljudi, ki so vam podobni in ne komplicirajo. Usmerili se boste tudi v manjši napredek in prisluhnili svojim nadrejenim. V družinskem krogu bo tokrat prijetno in veselo. Srečni boste, da imate okoli sebe ljudi, ki vas razumejo in so vam pripravljeni, ne glede na vse, priskočiti na pomoč.

Rak

Imate občutek, da ste popolnoma nepremagljivi. Svojo energijo vsekakor izkoristite tudi tako, da si omislite nekaj rekreacije. Nikakor pa ne zapravljajte preveč denarja. Še vedno boste pod vplivom preteklih dni. Novica, ki ste jo prejeli, vas bo presenetila, toda v pozitivnem smislu. Bodite nekoliko bolj pozorni tudi na svoje zdravje.

Lev

V tem tednu bo na vrsti nekaj nesporazumov, ki vas bodo razjezili. Nekdo je še vedno prisoten v vašem življenju. Ko se boste odločili izbrati na podlagi srca, bo vse skupaj lažje. Počasi se vam vrača optimizem, ki vam bo pomagal priplezati višje, še posebej na lestvici priljubljenosti. Sami najbolje veste, kaj je prava resnica, zato malenkosti ne prikrivajte.

Devica

Potrebujete več časa za premislek, čeprav se bo vse, kar se bo dogajalo, zavrtelo hitro in brez zapletov. Pazite pri športnih dejavnostih, saj niste dovolj pripravljeni. Pred vami je večja in zanimiva poslovna priložnost. Problem bo le to, da vam lahko ukrade nekaj prostega časa. Vaše srce bo tokrat nemirno, saj se bo nekdo čudno odzval.

Tehtnica

Ne ozirajte se na začasen zastoj v ljubezenskih odnosih, nekdo ima z vami resne namene, čeprav vse skupaj deluje popolnoma drugače. Lahko ste pomirjeni. Obeta se vam priložnost za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo. Pomembno je, da prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost osebi, ki vas spoštuje.

Škorpijon

Še nekaj svojega časa boste posvetili zadnjim obveznostim, ki ste si jih začrtali pred kratkim. V prvih dneh tedna boste imeli priložnost, da bi izvedeli nekaj več o ljubljeni osebi. Nato boste delovali v skladu s svojo energijo, poudarek bo na povezanosti z vsem, kar vas obdaja. Vsako iskanje novosti bo prinašalo zadovoljstvo in budilo novo ustvarjalnost.

Strelec

Teden bo za vas srečen, zato pričakujte ogromno smeha in odlične komunikacije. V sredini tedna si boste vzeli čas zase in za bližnjo osebo. Prepustite se toku življenja. Konec tedna boste manj spremenljivega počutja, saj se boste tako v službi kot doma lažje dogovorili. Vsekakor vam ne bo dolgčas, saj si boste znali po svoje popestriti življenje.

Kozorog

V prvi polovici tedna boste veliko boljše volje, kot ste običajno. Čutili boste, da vam družba zelo ustreza, saj tako pozabite na svoje težave in predsodke, ki so prisotni v vašem življenju. Čeprav bi si lahko spočili, boste nagnjeni k pospravljanju in urejanju stvari. Umirite se tudi tokrat in naredite nekaj za svojo dušo. Spoznali boste, da vas že majhne stvari osrečijo.

Vodnar

Negotovi ste, kar vam nikakor ni všeč. Ukvarjajte se le z lažjimi nalogami, preložite obiske, kjer bi bilo preveč govora o nečem, kar vas še vedno jezi. Pritoževali se boste nad nepraktičnostjo in neučinkovitostjo drugih. Če se potrudite in daste prednost drugim, si lahko vzamete čas za iskrene pogovore in prijetno druženje.

Ribi

Pred pomembnim pogovorom se psihično pripravite, ker je nakazano, da se bo vse skupaj zavrtelo v drugačno smer, kot ste pričakovali. Pomembne informacije boste izvedeli pravočasno. Ne morete se odločiti med dvema mikavnima možnostma, zato raje še nekoliko počakajte in prav kmalu boste ugotovili, katera vam je bolj pisana na kožo.

Horoskop.siPripravili astrologi pri www.horoskop.si.

Za vpogled v prihodnost pokliči 090 44-11 ali pojdite na google play horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri