Kitajski horoskop od 16. do 21. 1. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 16. do 21.1. 2018, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 16. do 21. 1. 2018 (foto: profimedia) profimedia
16. 1. 2018

PODGANA

Teden boste preživeli s svojo boljšo polovico. Počutili se boste toplo in zadovoljno. Ko se boste že do dobra pognali v različne dejavnosti, boste ugotovili, da ste sproti že marsikaj opravili. Ljubezen bo tudi sredi tedna sproščena in romantična, ter brez zapletov. Ukvarjajte se konec tedna le z lažjimi nalogami, preložite obiske, kjer bi bilo preveč govora o nečem, kar vas še vedno jezi. Pritoževali se boste nad nepraktičnostjo in neučinkovitostjo drugih. Negotovi ste, kar vam nikakor ni všeč.

Vaš ključ: Ozrite se naokoli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

BIVOL

Pred vami je izjemno razigran teden. Po vsej verjetnosti se boste tokrat ukvarjali z reševanjem zasebnih zadev. Osebni uspeh vam je tokrat skorajda zagotovljen. Določite si cilje in pri njih vztrajajte, tudi ko boste naleteli na manjše ovire. V ljubezni boste nagnjeni k drznosti in izzivom, ki bodo najbolj vznemirljivi proti koncu tedna. V soboto boste imeli priložnost, da bi izvedeli nekaj več o ljubljeni osebi. Nato boste delovali v skladu s svojo energijo, poudarek bo na povezanosti z vsem, kar vas obdaja.

Vaš ključ: Ne izgubite svoje smeri!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

TIGER

Teden vam prinaša številna presenečenja na čustvenem področju. Samski, ki vas čaka neprijetno soočenje, se napolnite s pogumom in verjemite, da ste močnejši, kot si predstavljate. Ves čas nekaj govorite, a niti opazite ne, da vas nihče ne posluša. Potem se sprašujete zakaj nihče ne upošteva vašega mnenja, a zavedati se morate, da pri popolnoma vseh stvareh velja določena meja. Pred pomembnim pogovorom se psihično pripravite, ker je nakazano, da se bo vse skupaj zavrtelo v drugačno smer, kot ste pričakovali.

Vaš ključ: Prepustite se čustvom!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

V prvih dneh tedna boste ujeti v vsakodnevne obremenitve, ki vas bodo utrudile. Želeli si boste počitka, toda življenje bo prinašalo nove in nove obremenitve, ki jih bo treba izpeljati. Nekaj, kar vam ni všeč, se vam bo zavleklo in želeli si boste le, da se stvar reši po najlažji možni poti. Bodite previdni, kajti polovična rešitev ne bo v vašo korist. Ljudje se bodo nad vašim delom naravnost navduševali in ponosni boste lahko na to, kako dobro se znajdete. Poiščite dobro tolažbo med prijatelji. Tokrat vam bo prijala kot že dolgo ne. Pomagalo vam bo, če se izpoveste. 

Vaš ključ: Zavarujte svoje ideje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

ZMAJ

V prvi polovici tedna boste veliko boljše volje, kot ste običajno. Čutili boste, da vam družba zelo odgovarja, saj tako pozabite na svoje težave in predsodke, ki so prisotni v vašem življenju.  Kljub temu, da bi se lahko spočili, boste nagnjeni k pospravljanju in urejanju stvari. Umirite se tudi tokrat in naredite nekaj za svojo dušo. Spoznali boste, da vas že majhne stvari osrečijo. Pri delu se boste konec tedna težko zbrali, zato zadevo raje preložite, kot da bi si belili glavo. Slutnje se ne uresničujejo vedno, zato se zanašajte na dejstva in na dokumente.

Vaš ključ: Bodite iskreni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

Ne ozirajte se na začasen zastoj v ljubezenskih odnosih, nekdo ima z vami resne namene, čeprav vse skupaj deluje popolnoma drugače. Lahko ste pomirjeni. Obeta se vam priložnost za poglobitev odnosa. Pomembno je, da prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost osebi, ki vas spoštuje. Nekaj se je začelo dogajati, a vi ne morete in ne morete dohajati. Zgodilo se bo nekaj tako drugačnega in novega. Na delovnem mestu bodite mirni in odločni, če želite narediti dober vtis, predvsem pa upoštevajte tudi mnenja drugih, saj se boste le tako lahko znašli.

Vaš ključ: ne prehitevajte dogodkov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

Potrebujete več časa za premislek, čeprav se bo vse, kar se bo dogajalo, zavrtelo hitro in brez zapletov. Pazite pri športnih dejavnostih, saj niste dovolj pripravljeni. Pred vami je večja in zanimiva poslovna priložnost. Problem bo le to, da vam lahko ukrade nekaj prostega časa. Vaše srce bo konec tedna nemirno, saj se bo nekdo odzval na čuden način. Stežka se boste prilagodili nekomu, ki vendarle živi precej drugače od vas. Morda ste tudi sami storili napako, ko ste morda preveč zaupali le svojemu občutku, namesto da bi poslušali razum.

Vaš ključ: Brzdajte ljubosumje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KOZA

Teden bo za vas srečen, zato pričakujte ogromno smeha in odlične komunikacije. V sredini tedna si boste vzeli čas zase in za bližnjo osebo. Prepustite se toku življenja. Konec tedna boste manj spremenljivega počutja, saj se boste tako v službi kot doma lažje dogovorili. Vsekakor vam ne bo dolgčas, saj si boste znali na svoj način popestriti življenje. Vse je minljivo, tako dobro kot slabo, tega ne pozabite. Tudi če se stvari ne bodo odvijale, kot si želite, ne pozabite, da bo kmalu bolje. Na ljubezenskem mestu ne pričakujte sprememb.

Vaš ključ: Poskrbite da bo vse urejeno!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

OPICA

Poskusite biti dober primer drugim, še posebno, če boste obkroženi z otroci. Morda se ne zavedate tega, vendar ljudje pri vas veliko bolj pogosto iščejo namige glede tega, kako naj se obnašajo, kot pa si mislite. Razpoloženi boste in komunikativni. V sredini tedna boste srečali nekaj zanimivih ljudi, prav navdušeni boste nad tem, kako pozitivni so. Nekdo je še vedno prisoten v vašem življenju. Ko se boste odločili izbrati na podlagi srca, bo vse skupaj lažje. Počasi se vam vrača optimizem, ki vam bo pomagal priplezati višje, še posebej na lestvici priljubljenosti.

Vaš ključ: Bodite bolj realni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

PETELIN

Teden, ki je pred vami bo za vas poseben in drugačen. Zdelo se vam bo, da ste utrujeni in da vaše telo resnično potrebuje počitek. Privoščite si ga brez slabe vesti. Konec tedna boste pod pritiskom določenih obveznosti, toda tokrat boste odločneje nastopili in se borili zase. To se vam bo obrestovalo, saj se boste znašli v središču pozornosti. Po navadi se bojujete, zdaj pa se ne želite izpostavljati. Tako ste v začaranem krogu. Počasi boste premagali občutek, da se vam godi krivica. Vendar ta pot vodi čez nekaj ovinkov. Pokažite drugim kako sproščeni ste.

Vaš ključ: Bodite spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

PES

Z disciplino in trdim delom boste posegali po najvišjih rezultatih, kar vas bo občasno naredilo nečimrne, zato ne boste znali delovati diplomatsko. Počutili se boste odlično, saj boste ves čas prosti. Pripravljeni boste na vse. Tekmovalni duh vam ne bo dal miru. Zabavali se boste, kjerkoli se boste nahajali, spremljal vas bo občutek, da ste popolnoma nepremagljivi. Svojo energijo vsekakor izkoristite tudi tako, da si omislite nekaj rekreacije. Nikakor pa ne zapravljajte preveč denarja. Novica, ki ste jo prejeli, vas bo presenetila, toda v pozitivnem smislu.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MERJASEC

Če se boste smilili sami sebi, boste zamudili vse priložnosti, ki vam jih prinaša teden. Vse lahko rešite in za vse se lahko pravočasno dogovorite, zato ne skrbite zaradi stvari, ki ste jih pravzaprav že večinoma zgladili. Občutek utesnjenosti je tokrat zagotovo neupravičen. Optimistični boste in ugajala vam bo družba ljudi, ki so vam podobni in ne komplicirajo. Usmerili se boste tudi v manjši napredek in prisluhnili svojim nadrejenim. V družinskem krogu bo tokrat prijetno. Srečni boste, da imate okoli sebe ljudi, ki vas razumejo in so vam pripravljeni priskočiti na pomoč.

Vaš ključ: Ne komplicirajte preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri