Zaužite najmanj 5 vrst sadja v sadnem dnevnem obroku - Zdrave odločitve - Sensa.si

Zaužite najmanj 5 vrst sadja v sadnem dnevnem obroku

Zaradi pakiranja v priročno 250 ml embalažo lahko zaužijemo Fructal Smoothie kadarkoli in kjerkoli: zjutraj, na poti, v šoli, službi, odlično se počutijo v vsaki torbici ali nahrbtniku, kjer so vam na voljo v vsakem trenutku.

16. 2. 2017 | Promocijsko sporočilo

Vaš idealen obrok sadja na poti

Fructalov Smoothie je zmiksan napitek, narejen z mešanjem 5 vrst sadja. Je polnega, gladkega in sadnega okusa. Gre za dnevni sadni obrok, saj nadomesti dnevne potrebe po sadju. Vsi Fructalovi smoothiji vsebujejo samo naravno prisotne sladkorje iz sadja.

Odgovor na sodoben način življenja

Ko nimamo dovolj časa za uživanje svežega sadja in klasičnih obrokov, ko smo na poti in želimo del obrokov nadomestiti na čim bolj naraven in okusen način so Fructalovi Smoothiji prava izbira.

Zaradi pakiranja v priročno 250 ml embalažo lahko zaužijemo Fructal Smoothie kadarkoli in kjerkoli: zjutraj, na poti, v šoli, službi, odlično se počutijo v vsaki torbici ali nahrbtniku, kjer so vam na voljo v vsakem trenutku.

Fructalove Smoothije odlikuje pestra paleta okusov. Izbirate lahko med:

  • Fructal Smoothie jagoda, ki poleg "rdečih" sadežev jagode, rdečega grozdja in borovnice, vsebuje še slastno banana in jabolko.
  • Fructal Smoothie ananas je zmiksan iz ananasa, banan, hrušk, belega grozdja ter z dodatkom kokosovega mleka v prahu.
  • Fructal Smoothie breskev z dodanimi vlakninami je narejen iz breskev, jabolk, belega grozdja, banan in marelice. Je vir prehranskih vlaknin.
  • V lanskem letu se je družini Fructal Smoothie pridružil še inovativen okus Fructal Smoothie Beauty s kolagenom zmiksan iz pomaranč, jabolk, belega grozdja, manga ter banane. Dodan mu je kolagen, ki je pomembna sestavina kože in sicer predstavlja 80 % suhe mase kože, ima pa tudi številne druge funkcije v telesu. Smoothie Beauty je vir vitamina C, ki ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože.

Fructalove Smoothije v porcijskem pakiranju 250 ml odlikuje priročnost, saj so že pripravljeni obrok sadja na poti. Ko se vam preprosto zahoče okusnega sadnega obroka, popijte Fructal Smoothie in si privoščite miks iz 5 vrst sadja v enem okusu.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri