Skrb zase je tvoja odgovornost

Mnogi v sebi nosimo impulz, da najprej poskrbimo za otroka, družino, službo, prijatelje in šele, če ostane kaj časa poskrbimo tudi zase. Zavedati se moramo, da s tem, ko poskrbmo zase, dejansko najbolj prispevamo k rasti in razvoju naših otrok, partnerskega odnosa in poslovne poti.

9. 10. 2017 | Promocijsko sporočilo

Zaživela je harmonijo s telesom

Nuša K. Kokol predstavlja program Popolna preobrazba, ki je njen avtorski program in ga je skreirala na podlagi lastnih potreb, izkušenj in poglobljenega znanja in naturopatije, tradicionalne kitajske medicine, ayurvede. Njeno prepričanje je, da bolj ko sledimo ciklom narave in ob pravem času počnemo in jemo prave stvari, bolj nas narava podpre, manj se izčrpavamo in bolj se naše zdravje prenovi.

Nuša zase pravi, da ni duhovna učiteljica, vendar pozna občutek, kako živeti v harmoniji telesa in duha in kako poiskati in izpolniti namen svojega obstoja: "V sebi sem začutila poslanstvo, da učim ljudi, kako si lahko sami pomagajo, kako morajo opazovati sebe, kako krepiti svoje telo in kako postopati, da ne izgubljajo energije, kako naj se vedejo, da bodo srečni in svobodni od znotraj."

"Naše telo in duša natančno poznata resnico, le naučiti se moramo sodelovanja s samim seboj."

Program Popolna Preobrazba

Naše telo ima svoje prednosti in omejitve (genetika). Vaš odnos do njega bo določil, ali bo vaše telo zdravo ali bolno. Posledice ravnanja z vašim telesom bodo drugačne od mojih do mojega telesa. Zato ni vsak trend, najsi bo še kako naraven in moderen, za vsakogar. Ključno je poznati prednosti in slabosti svojega telesa, se seznaniti z vzorci vedenja in nizom lastnega doživljanja okolice, ki nam velikokrat preprečuje razcvet na številnih področjih.

V programu Popolna Preobrazba svojim strankam pomagam, da spoznajo svoje telo in svoje bistvo, da lahko še boljše poskbrijo zase. Po spoznavnem pogovoru in temeljiti analizi pripravim personaliziran program, ki lahko traja od šest tednov naprej, odvisno od kompleksnosti težave. Gre za mentoriran program, kar pomeni, da oseba s svojim izzivom ni več sama, jaz sem njena nova prijateljica, ki ve, kako je v njeni koži in ji pomagam.

V Popolni Preobrazbi greva skupaj skozi šest področij:

  • hrana za popolno zdravje (podpora organom, usklajenost z bioritemsko uro, jedilniki v skladu z letnimi časi, pravilna kombinacija makroživil, izbor prehrane glede na tvojo konstitucijo),
  • brezplačne naravne pomoči (dihanje, spanje, sproščanje, naravne vtičnice, osebnostni treningi v naravi),
  • podporni rituali zdravljenja (probiotična terapija, terapija z Bachovimi cvetnimi esencami, moxa terapija, terapija s tkivnimi solmi, oligoterapija, terapija zoper zajedalcem),
  • odnos do sebe (okolica je moje ogledalo odnosa do sebe, ves svet je moja učilnica, znam reči ne brez slabe vesti, sebe postavljam na prvo mesto),
  • gibanje (hoja, raztezanje, joga, senzualni gib), užitek (ni mi treba, ampak želim, uspeh merim z osebno srečo in spreminjanjem).
  • Vse dokler ne doseževa popolno ravnovesje duše, uma in telesa (čustveno, hormonsko, imunsko, bazično – kislinsko, ravnovesje notranjih organov, mikrobiote in živčnega sistema ter dvigovanje zavesti).

Če želite na brezplačni uvodni razgovor pišite na kontakt@purna.si. Več informacij na: https://purna.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri