S ponovno uporabo brezplačno na sejem Narava-zdravje - Zdrave odločitve - Sensa.si

S ponovno uporabo brezplačno na sejem Narava-zdravje

Javni holding Ljubljana in ljubljanska javna podjetja bodo 200 posameznikom, ki bodo od 27. oktobra, do 4. novembra 2015, še uporabne stvari, namesto da bi jih odvrgli med odpadke, pripeljali v Center ponovne uporabe (CPU) na Povšetovi ulici 4 v Ljubljani, podarili kupon za brezplačen vstop na sejem Narava-zdravje, ki bo med 5. in 8. novembrom 2015 potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

27. 10. 2015

Spodbujanje ponovne uporabe, s katero odpadnim izdelkom vdahnemo novo življenje, je samo eden izmed mnogih trajnostno naravnanih naporov Javnega holdinga Ljubljana in javnih podjetij Energetika Ljubljana, Vodovod-Kanalizacija, Snaga, Ljubljanski potniški pomet, Žale ter Ljubljanska parkirišča in tržnice.

V želji, da bi posamezniki v še večji meri preudarno in odgovorno ravnali tako z materialnimi kot naravnimi viri, so se podjetja odločila, da prvih 200 posameznikov, ki bodo med 27. oktobrom in 4. novembrom 2015 v CPU Ljubljana prinesli izdelke, ki jih ne potrebujejo več in so še dobro ohranjeni, nagradijo s kuponom za brezplačen vstop, ki ga predložijo na blagajni sejma Narava-zdravje.

V CPU na Povšetovi ulici 4 v Ljubljani so veseli vseh še dobro ohranjenih in funkcionalnih izdelkov, ki jih posamezniki ne potrebujejo več. Sodelavci Centra od torka do sobote med 9. in 17. uro sprejemajo pohištvo, računalniško opremo, knjige, opremo za dom in prosti čas, kolesa, športno opremo, oblačila, igrače ...

Prejete izdelke pripravijo za vnovično uporabo in jih dajo v zeleno trgovino, kjer so poleg privlačnih in unikatnih izdelkov iz različnih materialov, naprodaj po simbolični ceni. Z nakupom v CPU Ljubljana odpadni izdelki dobijo novo življenje, posamezniki pa privarčujejo denar in naravne vire ter podpirajo lokalna delovna mesta.

Narava-zdravje 2015

Revija Sensa na sejmu Narava-zdravje 2015

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri