V novo leto po vodilih celovite skrbi za zdrav način življenja - Za vse čute - Sensa.si

V novo leto po vodilih celovite skrbi za zdrav način življenja

Že sprejemate novoletne obljube? Na spisek ne pozabite dodati tudi kakovostnega življenja, zdravja ter popolne notranje uravnoteženosti – elementov antropozofske filozofije Rudolfa Steinerja.

4. 11. 2014 | Promocijsko sporočilo

V LifeClass Termah Sveti Martin v novo leto po korakih antropozofske filozofije

Celoviti skrbi za zdrav način življenja že aktivno sledijo v medžimurskih LifeClass Termah Sveti Martin. V Svetu zdravih užitkov so po vodilih antropozofije in po korakih enega največjih umov 20. stoletja naredili tudi bazenski kompleks »The Temple of Life«.

Medžimursko termalno kopališče skriva v svojem srcu edinstveno kombinacijo mineralov in stremi k uravnoteženju telesa, uma, duše in duha, ki je predpogoj za zdravje posameznika in s tem celotne družbe.

Kompleks je v poklon avstrijskemu filozofu pesniku utemeljitelju Goethejevega inštituta, začetniku atropozofije in duhovnemu vodji waldorfske šole Rudolfu Steinerju.

Ob novem letu je lahko filozofija prava odskočna deska v uravnotežen in zdrav vsakdan. Odločnemu začetku in slovesu od slabih navad bo celosten pristop LifeClass Term Sveti Martin zagotovo v vzpodbudo, da novoletne obljube ne bodo ostale le na papirju.

Pa še razvajanja ne bo manjkalo. Poleg sprostitev ob zdravi in dobri hrani in v wellness centru, bo za prerojenost telesa in duha poskrbela tudi okoliška narava.

Ob novem letu so v Termah pripravili ugodne ponudbe silvestrovanja in s tem priložnost za skok v leto 2015 s prenovljeno energijo in filozofijo dobrega počutja in zdravih užitkov.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri