Telesni znaki, da nekdo misli na vas

Sem vam pogosto kolca? Kdaj zardite brez razloga? Ljudje smo že po naravi zelo intuitivni in medsebojno povezani na različnih nivojih. Naše telo lahko zazna oziroma nam preko telepatije pokaže, da nekdo misli na nas. Preberite, o katerih znakih govorimo.

Telesni znaki, da nekdo misli na vas (foto: profimedia) profimedia
9. 5. 2019

Kaj lahko pomenijo naslednji telesni znaki ...

Nenadna srbečica v očeh

Če nimate alergije na cvetni prah in vas kar na lepem preseneti srbenje v enem od očes, ali pa vam začne oko nenadoma trzati, je to lahko znak, da nekdo misli na vas. Šesti čut vam pove, ali so te misli prijetne ali negativno obarvane.

Ko se vam zaleti ali vas sili na kašelj

Če vas kar na enkrat začne siliti na kašelj, lahko to pomeni, da nekdo razmišlja o vas. Če jeste brez družbe in se začnete nenadoma dušiti ali pa težko pogoltnete hrano, je to lahko znak, da v vaši podzavesti narašča napetost, ki jo spodbuja neka tuja energija.

Kihanje in kolcanje 

Kot so že včasih govorili, je to lahko tudi znak, da vas nekdo pogreša, misli na vas ali govori o vas.

Vroča ušesa

Lahko oznanjajo, da nekomu kar naprej hodite po glavi. To je čudovit občutek.

Rdečica v licih

To je najbolj subtilen znak, da nekdo misli na vas. Če dobite rdeča lica in to ni povezano s kako čudno družbeno situacijo, in nimate vročine, je to lahko tudi znak, da vas nekdo opravlja. 

Vir: Spiritual Unite

Preberite še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri