Ste sposobni hvaležnosti za vse v svojem življenju?

Občudujete kdaj, kako vas življenje vodi po poti z vsemi "naključji"? Kako se stvari neverjetno med seboj povezujejo in navezujejo... Kako preko določenih ljudi spoznate druge ljudi, kraje, modrosti... Ste sposobni hvaležnosti za vse v svojem življenju?

Ste sposobni hvaležnosti za vse v svojem življenju? (foto: unsplash) unsplash
10. 7. 2019

Morda vam sprva ni vedno všeč, kako se stvari odvijajo. Zapomnite si, da je pamet vesolja večja od vaše. Da včasih ne veste, kaj “ima za bregom,” a čez čas bo vse dobilo svoj namen. Zato bodite brezskrbni in zaupajte ter iščite smisel vsakega dogodka. 

Prav tako se ves čas zavedajte svoje odgovornosti in moči. Ko vam nekaj v življenju ni všeč ali ljubo, spremenite nekaj. Morda vaš pogled. Ko spremenite način, kako gledate na stvari, se stvari spremenijo!

Ko vidite najboljše v ljudeh, se v njih obudi najboljše. Ko v njih vidite slabo, budite v njih slabo. Znanstveniki so odkrili, da ko učitelj samo reče učencu, da ima večji IQ, se mu ta resnično poveča. Naša zavest ima moč, da obudi najboljše ali najslabše v vsakomur. V vsakem trenutku imamo na izbiro, ali bomo izbrali temo ali svetlobo, ki bo prevladovala v nas in v naših mislih. Ko v drugih iščete slabo, ko jih v mislih krivite in ne vidite dobrega, takrat prilivate svojo moč na temno stran. Ne dovolite tega! Iščite svetlobo v drugih, bodite ta svetloba vi sami, bodite vzor.

Božanska iskra sije v vsakomur in v vsem. Ko uvidite to iskro, ji dajate moč, da prevlada svetloba. Z tem obujate ljubezen v srcih in lepoto v duši. Resnica v vas poziva resnico v drugemu! Odločimo se, da bomo iskali samo resnico in svetlobo.

Ljubezen je najmočnejša oblika nenasilja, saj zdravi izvor nasilja. Kjer ne vidite svetlobe, ustvarite svojo lastno svetlobo, naj ta zasije tudi tam, kjer je ni. Naj se plamen svetlobe razplamti tako močno, da ga nihče ne more pogasiti in ugasniti. 

Saj veste, da se nam po zakonu karme povrne dobro, če delamo dobro in slabo, če delamo slabo. Energetski odtisi, ki so nastali iz naših misli in dejanj ostanejo prisotni v energetskem polju. Vsako naše dejanje in celo misel, ki smo jo poslali v vesolje, pa tudi tisto nezavedno v nas, ostaja prisotno kot energetski odtis. Ko naredimo nekomu nekaj slabega, morda le mislimo negativno (maščevalno, jezljivo, agresivno...) o določeni osebi, ta energija ne le, da odide v prostor, pač pa ostane tudi v našem lastnem polju, na ravni duše - kot odtis. Ta odtis bo slej kot prej pričel ustvarjati probleme v našem življenju. Karma namreč predstavlja nerazgrajeno (negativno) energijo, ki smo jo nekoč odposlali (zavestno ali ne) in zahteva razgraditev. Zato je pomembno, da smo kar se da zavestni svojih dejanj in misli.

Naj bo vaša misel vedno ljubezniva. Iščite v življenju lepoto, resnico in svetlobo in tudi ona vas bo zagotovo našla!

Po navdihu wayseers.org

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri