Kaj pomeni, če najdete pero? - Za navdih - Sensa.si

Kaj pomeni, če najdete pero?

Ste kdaj našli ptičje pero na nenavadnem mestu ali ob nenavadnem času, ko ste ravno razmišljali o nekom, ki ga ni več tukaj? Poglejte, kakšna sporočila nam lahko prinašajo peresa. 

Kaj pomeni, če najdete pero? (foto: profimedia) profimedia
16. 2. 2017

Če najdete na poti pero, lahko to pomeni seveda nič drugega, kot to, da je tam bila ptica...

Pa vendar...

ima pero od nekdaj posebno simboliko, ki jo ljudje povezujemo z angelskimi peresi. Ker duše v onostranstvu velikokrat želijo vzpostaviti stik z nami, nam lahko tudi na ta način dajo znak, da so z nami, čeprav ne v fizičnem telesu, temveč na ravneh duše. Zakaj torej ravno pero? Ker vedo, da bomo morda razumeli ta znak. Morda nam želijo kaj sporočiti ali pa le dati znak, da so tukaj.

Največkrat gre za tovrstno sporočilo iz onostranstva, kadar ga najdete nekje, kjer je skoraj nemogoče, da bi bile ptice. Kot denimo pero v garaži na dan pogreba dedka ali pero v dnevni sobi ali na kakšnih drugih posebnih prostorih. Morda se pojavi ravno takrat, ko razmišljate o svojih bližnjih v onostranstvu.

Dodatni znaki, da gre za znak iz onostranstva:

lahko vas spreletih hlad, saj imajo duše visoke - hladne vibracije ali pa imate ob tem enostavno občutek, da je nekdo z vami. Prav tako lahko pride do močnih čustev ganjenosti.

Bodite hvaležni za takšne znake. Z onostranstvom smo (lahko) povezani veliko bolj, kot si mislimo. 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri