Jutri izide nova Sensa

Rutina prinaša občutek gotovosti, a hkrati odganja željo po novem, zato je tudi jesenska številka Sense tukaj za to, da nam stoji ob strani, ko se bomo odločili za spremembe. In dopustili, da se naše želje uresničijo. Če je tudi za vas start v novo sezono vse prej kot preprost, začnite tako, da naredite nekaj samo zase.

6. 9. 2012

Več optimizma, daljše počitnice, več humorja, več miru, mlajši spomin, lepša polt, več prostega časa, manj stresa ... Ko takole naštejem svoje želje, ne zvenijo nič kaj skromno, kajne?

A kljub temu – je res preveč, če si želimo več časa zase, bolj zdravo kožo, srečnejše ljudi okoli sebe, manj obveznosti in več trenutkov s svojimi bližnjimi?

Zdi se, da je bilo vse to včasih nekaj samoumevnega, danes pa pomeni pravi luksuz, ki ga uspejo uresničiti le redki. Marsikdo bi rekel, da živimo v podivjanih časih, ki jih krojijo naporne službe, slabe gospodarske razmere, padle vrednote ... A če smo iskreni, je to res tisto, kar mora krojiti naš vsakdan?

Vsi vemo, da je treba vsaki jedi dodati začimbe, če želimo, da je okusnejša, v vsaki ljubezni poiskati novo vznemirjenje, ki opomni na to, kako lepa in dragocena je, in si ob vsakem delu zadati jasen cilj, ki nam prinaša nove izzive, znanje in izkušnje.

Lepo nam bo, če bomo za to poskrbeli sami. Če dnevi ne bodo enaki drug drugemu, če bomo vanje spustili nove doživljaje in poskrbeli, da rastemo.

Rutina prinaša občutek gotovosti, a hkrati odganja željo po novem, zato je tudi jesenska številka Sense tukaj za to, da nam stoji ob strani, ko se bomo odločili za spremembe. In dopustili, da se naše želje uresničijo.

Če je tudi za vas start v novo sezono vse prej kot preprost, začnite tako, da naredite nekaj samo zase. Skuhajte si skodelico pomirjujočega čaja in si privoščite Senso.

Želim vam prijetno branje. In pišite nam, kako vam gre. Vaših pisem bomo iskreno veseli.

Iz uvodnika urednice Tine Deu

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri