Jasnovidne napovedi vedeževalke Karin (od 6.3. - 13.3. 2013) - Za navdih - Sensa.si

Jasnovidne napovedi vedeževalke Karin (od 6.3. - 13.3. 2013)

Teden pred nami prinaša dneve, ko se bomo soočali sami s seboj, kar ni nič slabega. Marsikdo med nami si bo postavljal nove prioritete in s tem tudi nove priložnosti.

6. 3. 2013

Še se bodo pojavljale nerešene stvari iz preteklosti, a se bodo pokazale v veliko čistejši luči, kar pomeni, da se nam bo uspelo postaviti na noge in bolečina, ki je bivala znotraj nas, se bo poslovila.

Rojeni spomladi

Pred seboj imate obdobje analiziranja in sprememb, ki jih nekako ne želite, a se vam bodo zdaj dogajale. Veliko nekega obžalovanja in nostalgije bo v tem obdobju, pa čeprav si na neki zavedni ravni tega ne boste priznali. V poslovnih sferah bodite pozorni na vse papirje, ki bi jih v tem tednu lahko podpisovali. Medosebni odnosi s partnerjem ne bodo blesteči, a je prišel čas, da razčistite nekatere stvari.

Rojeni poleti

Po nekoliko napornem obdobju v medosebnih odnosih boste zdaj zadihali veliko bolj lahkotno. Neka odločitev, ki ste jo sprejeli, je morda res vzela del vašega srca, a je to edina prava pot do vašega miru in s tem novih priložnosti. Morda vas bo kakšen dan že objela žalost, a bolečina bo popuščala. Na poslovnem področju teden, ko boste prejemali denar, sadovi vašega dela bodo zdaj pokazali svoj pravi obraz. Če igrate igre na srečo, si obetajte dobitek.

Rojeni jeseni

Če ste sami, boste v tem obdobju spoznali osebo, ki lahko spremeni vašo prihodnost. Odprite svoje srce, prišel je začetek srečnega obdobja tudi za vas. Na poslovnem področju nič posebnega, se vam pa v tem tednu obeta urejanje uradnih zadev. Nikar ničesar ne prepustite naključju, ker bi lahko imeli težave. V prihajajočih dnevih se vam obetajo večji nakupi, ki jih načrtujete že nekaj časa. Če vas čaka selitev, potem je obdobje idealno za takšne stvari.

Rojeni pozimi

V sebi nosite občutek, kot da se bo nekaj porušilo, vi pa tega preprosto ne morete zadržati. Preteklost se bo pokazala v vsej svoji moči in prisiljeni boste marsikaj narediti drugače. Na poslovnem področju občutek navidezne izgube, ki pa se ne bo realiziral, in to je tudi dobra napoved, saj boste tako veliko bolj pozorni na morebitne napake, ki bi vam lahko prinesle težave. V prostem času pojdite med ljudi, ne ostajajte doma, saj boste potrebovali lepe energije, ki vam jih bodo vaši prijatelji dajali.

www.vedezevanje-karin.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri