Današnjo noč si rezervirajte za doživetje vrhunca nebesnega spektakla

V noči iz 12. na 13. avgust se bo na nebu zgodil vrhunec meteorskega spektakla. Zaradi svetle lune bo pri idealnih vremenskih pogojih bo mogoče videti od 40 do 50 meteorjev na uro.

Današnjo noč si rezervirajte za doživetje vrhunca nebesnega spektakla (foto: profimedia) profimedia
12. 8. 2017

Vesolje je od nekdaj fasciniralo človeka in še vedno smo očarani nad prostranstvom neznanega. Na žalost živimo v svetu uma, ki nas omejuje in nam zapira vrata v čudovite dimenzije onkraj. Živimo v svetu, čigar središče je prestavljeno v vojaške in industrijske komplekse brez primere, kamor se stekajo ogromne količine denarja. Živimo v svetu, v katerem se znanje, tehnologija in nova odkritja o naši pravi naravi prikrivajo v imenu nacionalne varnosti.

Neopisljivo lepo je zreti v zvezdnato nebo, povsem brez pričakovanja, in se prepustiti vodstvu duše. Zreti tja, od koder smo prišli.

Izkoristite današnjo noč, ko se bo na nebu odvil vrhunec čudovitega spektakla meteorskega dežja in se prepustite energijam vesolja!

Preberite tudi: Ne zamudite: V tem tednu nas čaka najsvetlejši meteorski dež stoletja!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri