2 stvari, ki jih storite še pred začetkom pomladi (za večjo odprtost čaker)

Napravite ti dve stvari še pred začetkom pomladi in opazujte, kaj se dogaja z vašimi čakrami. 

2 stvari, ki jih storite še pred začetkom pomladi (za večjo odprtost čaker) (foto: pixabay) pixabay
7. 3. 2019

Pomlad prinaša veliko moč za aktiviranje vaših čakr. Poglejmo si, kaj je dobro storiti za srečo in bolj svoboden pretok življenjske energije. 

Pomlad je poseben letni čas, ko se vse prebuja, cveti, razvija, v zraku pa občutimo prisotnost posebne pozitivne energije. Prehod iz zime v pomlad pa predstavlja pomembno obdobje tudi za našo energijo, saj takrat čistimo vse, kar je v naše srce prineslo nemir skozi zimo. 

Znano vam je verjetno, da je pomlad idealen letni čas za čiščenje telesa in doma, vendar, ali ste vedeli, da vam lahko pomlad tudi pomaga odpreti vaše čakre, z večjo odportostjo pa okrepite svojo energetsko pretočnost? 

Navajamo dve stvari, ki bi jih morali storiti pred pričetkom pomladi, da bodo vaše čakre bolj uravnotežene, življenje pa mnogo bolj radostno. 

1. Vzpostavitev močno vez z Zemljo 

Vez z zemljo ima blagodejen vpliv na vse čakre. Če uživate v vrtnarjenju ali vzgoji rastlin, to lahko še posebej občutite. Prav tako tisti, ki radi zahajate v naravo in gozd. 

Pomlad je obdobje, ko sadimo nove rastline, te pa bodo poskrbele tudi za vašo boljšo energetsko pretočnost. 

Bodite hvaležni Zemlji za okusne in zdrave darove, ki vam jih daje, če pa so plod vašega dela, potem vam bodo zagotovo prinesli še dodatno pozitivno energijo. 

Če nimate prostora ali časa za svoj vrt, vsaj posadite nekaj rastlin v cvetlične lonce in ustvarite svoj mali zen vrt. 

Obstaja seveda še veliko drugih, lepih načinov za vzpostavljanje povezave z Zemljo. Opazujte živali v naravi, občudujte kamne, drevesa, potočke...

Pomembno je, da redno zahajate v naravo, jo občudujete, kako se razvija, kako energija teče skozi njo, skozi vsa bitja v naravi, na ta način boste poskrbeli za zdravje svojih čaker, posebno korenske. 

2. Iskreno donirajte iz srca

Imate doma višek kakšnih stvari? Osvobodite se ga še pred začetkom pomladi. 

Uredite svoje omare, sortirajte, kaj še uporabljate in kaj ne. Zberite obleke, obutev, knjige, igrače, gospodinjske potrebščine in ostale še vedno funkcionalne stvari ter jih podarite nekomu, ki jih zares potrebuje. Kar ni več funkcionalno, pa reciklirajte.

Če donirate stvari iz srca, si delate dobro karmo, saj nesebično služenje prinaša dobro energijo. 

Lahko dajate tudi zgolj prijazno besedo, posluh, razumevanje, ljubeznivost, objem, poljub... Z dajanjem dodatno odpirate sebe in življenjska energija lahko nemoteno teče skozi vas. 

vir: lovesensa

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri