Lunin tedenski horoskop

za teden od 21.05. do 27.05.

V ponedeljek boste stopili s prodorno energijo, ki jo prinaša luna v znamenju leva. Dan bo namenjen druženju, zabavi in raznim aktivnostim, v katerih boste uživali in se znali popolnoma sprostiti. Obiščite tiste, ki jih že dolgo niste srečali, saj se boste v njihovi družbi resnično dobro počutili. Na dan bodo prišle tudi tiste ideje, ki ste jih za nekaj časa pometli pod preprogo. Na ljubezenskem področju bo veliko strasti in razigranih dogodivščin, ki vas bodo z ljubljeno osebo še dodatno zbližale.

V torek se vas bo dotaknil Prvi krajec v znamenju device, ki vas vodi v bolj analitično dojemanje stvari in okolja. Veliko vam bo pomenil napredek na poslovnem področju. Kljub temu, da si bo marsikdo od vas v teh dneh po tihem želel sprostitve, boste razmišljali o delu in financah, ki pa jih lahko z dobrimi načrti tudi kmalu izboljšate. S čustvi se ne boste preveč obremenjevali, zato ne bodite razočarani, če bo prisotne manj nežnosti in globokih besed. Ugoden čas za čiščenje, pospravljanje in sortiranje, kar vas bo razbremenilo.

V četrtek zjutraj luna nadaljuje svojo pot v znamenju tehtnice. V večji družbi boste malce zadržani, vendar kljub temu razpoloženi in pozitivno naravnani, saj boste popolnoma zadovoljni s svojim notranjim svetom, v katerem se boste dobro znašli. Ugoden čas za začetek sodelovanja in ljubezenske predloge, za katere prej niste zbrali poguma. Pretakale se bodo tudi nežne in sveže energije, ob katerih lahko vaša ljubezen ponovno zaživi.

V soboto popoldne prihaja z luno v znamenju škorpijona naval divje strasti. Veliko boste razmišljali o stvareh, ki vas bremenijo v podzavesti, težko se boste osredotočali na bistvo in nekaj težav, oziroma zapletov bo povezanih tudi s čustvenim področjem, saj boste močno hrepeneli po dogajanju.

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri