Lunin tedenski horoskop • od 20.03. do 26.03. • Sensa.si

Sensa

20. marec ~ 26. marec

Ponedeljkovo jutro bo obarvano z ognjenimi energijami lune v znamenju Strelca, ki vam bodo pomagale do osebnega napredka. Pripravljeni boste na borbo ter tudi na zmago. Ničesar se ne boste ustrašili in trmasti in zoprni ljudje vam tokrat ne bodo prišli do živega. Globoka čustva vas tokrat ne bodo zanimala, raje se jim boste izognili. Ob 16.31 uri se luna pomakne v znamenje Kozoroga, zato prihaja več resnosti in prave delovne vneme. Tudi Zadnji krajec vam bo dodal nekaj motivacije, tako da je čas odličen, da dokončate nekaj kar ste že dolgo časa nazaj začeli. Veliko boste razmišljali o stvareh, ki vas bremenijo v podzavesti, težko se boste osredotočali na bistvo in nekaj težav, oziroma zapletov bo povezanih tudi s čustvenim področjem.

V četrtek se boste zbudili s prijetnimi energijami lune v znamenju Vodnarja. Vsekakor prihaja več razigranosti in splošnega vznemirjenja. Še sami boste presenečeni nad energijo, ki vas bo popeljala v pomembne odločitve in podvige, ki bodo od vas zahtevali tveganje. Prilagajanje vam bo tuje, prav tako tudi razumevanje občutljivih in preveč čustvenih ljudi, s katerimi ne boste našli skupnega jezika. Več pozornosti namenite tudi osebni rasti, s katero boste pohodili strahove in morebitne ovire. Pripravljeni boste na spremembe in nove podvige, s katerimi boste presenetili celo sami sebe.

V soboto ob 11.06 uri se luna pomakne v znamenje Rib. Čas pred vami je zelo razsvetljeno obdobje, ko boste polni navdiha in umetniško razpoloženi, vaš um pa bo zelo dojemljiv in odprt za vsak namig iz vaše, v tem obdobju zelo živahne podzavesti. Če pa se boste prepuščali samopomilovanju in dvomu vase, vas lahko obsedejo čustveni strahovi in prav hitro se vas lahko poloti malodušje in celo depresija. Vendar pa to ne pomeni, da se morate izogibati razmišljanju o neprijetnih ali bolečih stvareh, raje se soočite z njimi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri