Lunin tedenski horoskop

za teden od 14.10. do 20.10.

 

Ponedeljkovo jutro bo prodorno, aktivno in polno raznih načrtov, ki bodo dišali po napredku. Prepletali se bosta borbenost in diplomacija, ki bosta prišli do izraza še posebej na področju dela in denarja. Malce boste površni in neprilagodljivi, vendar le do popoldneva, ko se luna ob 18.24 uri zavihti v znamenje bika. Prihaja toplina, obarvana s prijetnimi vzgibi.

V torek bo zemeljska luna poskrbela, da ne boste nervozni, ampak osredotočeni na bistvene obveznosti. Zaželeli si boste dolgih pogovorov ob dobi hrani ali steklenici vina. Srečanja in zmenki bodo potekali v harmoniji in tokrat vas bo težko spraviti v kočljiv položaj. Kakšen besedni zaplet v medsebojnih odnosih boste tudi v sredo raje preskočili. Ker je v sredo dan hrane, se boste z veseljem odločili za poseben obrok, gurmansko obarvane energije lune v biku vam bodo v veliko pomoč pri tem, da ustvarite nekaj posebnega.

V četrtek pričakujte spremembe. Luna prehaja v znamenje dvojčkov in vaša potrpežljivost se bo manjšala iz trenutka v trenutek. Z lahkoto se boste dokopali do pravih odgovorov, tudi situacije, ki bi vas iztirile, vam sedaj ne bodo predstavljale problema, ampak zanimivo priložnost. Čustva bodo obarvana z dogajanjem in nagajivimi mislimi, ki jih ne bo težko popeljati v realnost. Z bližnjimi boste veliko lažje našli skupno točko in interese zanimanja.

V soboto ob 12.43 uri luna preide v znamenje nežnega raka. Na prvo mesto stopa  ljubezensko področje, žal tudi povezave povezane s preteklostjo. Če ste v fazi hujšanja, se boste težko zadržali in se uprli dobrotam, boste pa vsekakor želeli, da je vaše telo napolnjeno s prijetno energijo.

Pripravil: Horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri