Lunin tedenski horoskop

za teden od 18.02. do 24.02.

V ponedeljek pričakujte pogum in povišan ego, saj vas bo spremljala ugodna luna v znamenju leva, ki pa lahko zagode vodnim znamenjem, ki se boste težko soočala z vso prodornostjo, ki vas bo obkrožala. Mir in tišino bo težko poiskati, želeli se boste predvsem izpostaviti.

V torek ob 15.47 uri preide luna v znamenje devica, vpliv Polne lune pa bo tisti, ki bo malce zamajal vaša tla. natančni in perfekcionistično usmerjeni se boste zaganjali v obveznosti, varujte pa se predvsem tveganih možnosti, ki bodo izgledale lepše, kot so v resnici. Ljubezen bo bolj hladna, zadržani in nesigurni vase se boste težko približali in odprli.

V sredo bo povečano zanimanje za zdravje in ustrezno prehrano. Tkali boste nove načrte, lažje se boste odločali, predvsem pa boste usmerjeni k materialnemu uspehu.  Delo vas bo sproščalo, saj boste v mislih že zasledili napredek, tudi finance bodo urejene in cilji zastavljeni.

V četrtek ob 15.17 se bo luna začela gibati v znamenju tehtnice, ki vam prinaša nežne energije in željo po skladnih ter urejenih odnosih. Hrepeneli boste po ljubezni in prijetnih besedah, ki jih ne bo malo. Občutek notranjega zadovoljstva bo prevladoval predvsem pri zračnih znamenjih.

V soboto ob 16.56 uri se pripravite na vdor strasti lune v škorpijonu. Čeprav boste strmeli k dogajanju,  s samo situacijo ne boste čutili pravega zadovoljstva, saj boste povsod želeli še piko na i, ki pa se lahko umakne iz obzorja. Tudi v nedeljo pričakujte močne, intenzivne energije in nekaj napetosti v odnosih, v kolikor ne boste uslišani.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri