Lunin tedenski horoskop • od 24.04. do 30.04. • Sensa.si

Sensa

24. april ~ 30. april

V ponedeljkovo jutro se boste zbudili z luno v znamenju ovna, ki vas bo prebudila na vseh področjih. Polni entuzijazma se boste podali v akcijo in seveda zmagali. Veliko bo smeha, dobre volje in dogodkov, ki vam bodo ponovno prebudili optimizem. Nikar se ne spuščajte v besedne konflikte, saj bi vas lahko to drago stalo, ker bo vaš ego tokrat na višjem nivoju. Čas je ugoden za razne vrste izobraževanja in širitev obzorij, vendar z bolj lahkotno vsebino. Bolj dojemljivi boste, kar se tiče novosti. Prijatelji bodo tisti, kateri vas bodo znali pravilno usmeriti in vam tokrat povedati resnico v obraz.

V sredo bo prazna luna v znamenju bika poskrbela, da bo vse na svojem mestu. Polni boste prijetnih idej in motivacije. Z lahkoto se boste usmerili v bolj konkretne zadeve in jih brez težav tudi izpeljali. Veliko stvari, ki so vas bremenile, boste sedaj videli drugače. Več se boste zadrževali v domačem okolju in razmišljali o dobri hrani, vendar pazite, da ne boste z njo pretiravali. Všeč vam bo tudi misel na sprostitev, zato si le namenite nekaj časa popolnoma zase. Osebnostna nota bo hrepenela po napredku in misli bodo končno umirjene.

V petek vas bo luna v znamenju dvojčkov popeljala v dogajanje in odlično komunikacijo. Previdni bodite, da v svojem pretiranem govorjenju ne izdate kakšne pomembne informacije. Imeli boste morje opravkov, vendar na koncu nikjer nobenih konkretnih rezultatov. Ves čas boste nestrpno iskali nove možnosti in se posvečali malenkostim, samo zato, da bi se nekako zaposlili. Vaš poštni nabiralnik in telefon bosta nasičena. Nedelja z luno v raku pa bo pravi balzam za vašo dušo, saj se bo vse skupaj umirilo, le nežnosti si boste želeli na vsakem koraku. Hitre odločitve in glasno govorjenje vas lahko vznemirijo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri