Lunin tedenski horoskop

za teden od 10.12. do 16.12.

 

V ponedeljek se boste z luno v znamenju kozoroga podali resni in nekoliko bolj zadržani. Zaustavljali se boste pri poslovnih in finančnih podvigih, ki jih boste želeli popeljati na višji nivo. Uspevalo vam bo vse, v kar boste vlagali trud in trdo delo, le lahkotnih energij tokrat ne boste zaznavali.

V torek luna preide v vodnarja, zato bodite pripravljeni na nenavadne dogodke, veliko smeha, akcije in dobre volje. Spremeni se lahko vaš pogled na stvari in odnose, prihajajo tudi manjša presenečenja. Dovolite svoji samozavesti, da postane še močnejša, saj boste z njo lahko premagovali ovire in se soočili tudi s kakšno težjo situacijo. Seveda pa si boste znali vzeti čas, da se posvetite sebi in svojim skritim željam.

V četrtek ob 13.40 uri preide luna v znamenje nežnih ribic. Umirjeni, pripravljeni poslušati sogovornika in sprejemati kompromise v obojestransko zadovoljstvo in korist se boste odzivali na impulze, ki jih prinaša čas. Izogibajte se vsem situacijam, kjer morate resno braniti svoje interese. Raje se prepustite vodenju svoje domišljije in si dovolite, da užitki potujejo z vami. Veliko bo strahov in misli, povezanih s preteklostjo, ki pa je žal ne morete spreminjati. V soboto bo z vplivom Prvega krajca potrebno sprejeti zadeve takšne kot so in se morda tudi nekoliko prilagoditi, le tako se boste boljše počutili.

Nedelja z energijo lune v ovnu bo prodorna in razgibana. V ospredju bo želja po nenehnem delovanju, ki bo tako močna, da se ji boste težko uprli. Sledite svojemu ritmu in ujemite priložnosti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri