Lunin tedenski horoskop

za teden od 19.03. do 25.03.

Teden se bo začel prodorno, z luno v znamenju ovna, ki vam prinaša hitre odločitve in veliko dogajanja. Zaradi vznemirjenosti, ki jo boste čutili, vam lahko besede uidejo z jezika, v tem primeru se raje zadržite. Vaše razpoloženje bo odlično, kup zamisli, ki vam bodo rojile po glavi poskusite tudi na iznajdljiv udejanjiti. Neobremenjeno se boste podajali k odličnim rešitvam.

V torek in sredo vas bo spremljal vpliv lune v znamenju bika. Veliko vam bo pomenila družina in z veseljem se boste več časa nahajali v domačem okolju, ki vas bo pomirjalo in hkrati sproščalo. Brez večjih težav se boste zbrali, če boste le imeli popoln mir in tišino. Ni pa to najbolj primeren čas za vsiljevanje svojega mnenja drugim.

V četrtek ob 6.30 uri luna preide v znamenje klepetavih dvojčkov. Pogovori bodo bolj kratki, zgolj izmenjava informacij, lahko pa se tudi raztegnejo v večurno klepetanje, opravljanje, argumentiranje in nakladanje. Postali boste bolj razigrani in bolj odprti za novosti. Vaše misli bodo zelo jasne in hitre, kar vam lahko pomaga pri opravljanju tako ustnih kot pisnih izpitov. Največ zase boste naredili, če boste šli v družbo, med ljudi, ki vas spoštujejo in se sprostili, morda ob živahni glasbi, saj bo ples na vrhu vaših zanimanj.

V soboto ob 9.53 se luna pomakne v znamenje raka. Z vibracijami Prvega krajca se boste podali k boljšemu življenju naproti, ne pozabite pa tudi na svoje telo ter kakšen lepotni ritual, ki bo imel v teh dneh še večji učinek. Pomembno vlogo bodo igrala čustva.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri