Preprosti triki domače masaže

S pravilnim vtiranjem in nanašanjem anticelulitne kreme sami pripomoremo k naravni drenaži in zmanjšanju pomarančaste kože na predelih kjer izvajamo masažne gibe ter preprečimo nadaljnje kopičenje vode oz. pospešimo izločanje vode iz telesa.

2. 6. 2011

Pomarančasta in slabo prekrvavljena koža vodita k zatekanju in slabemu počutju. Zastajanje vode v telesu je pogosti spremljevalec sodobne ženske in na splošno vpliva na zdravje in videz. Poleg pravilne prehrane in redne vadbe smo lahko v boju proti celulitu učinkovitejše še z masažo, ki jo izvajamo kar v udobju svojega doma.

Laboratoriji Vichy so prišli do spoznanja, da lahko s pravilnim vtiranjem in nanašanjem anticelulitne kreme sami pripomoremo k naravni drenaži in zmanjšanju pomarančaste kože na predelih kjer izvajamo masažne gibe ter preprečimo nadaljnje kopičenje vode oz. pospešimo izločanje vode iz telesa.

Vichyjevi strokovnjaki vam ponujajo nekaj nasvetov, ki vam bodo pri vsakodnevni 5-minutni izvedbi z uporabo izdelka Aquadestock prinesli vidne rezultate.

Prvi korak: ročno 'črpanje'

Z rahlo razmaknjenimi rokami izvedite pet srednje intenzivnih pritiskov po želenih predelih, tako da roke počasi pritisnete in sprostite (1 sekunda na utrip).

Drugi korak: krožno glajenje

V dlan nanesite kremo v velikosti oreha in pričnite počasi izvajati velike krožne in tekoče gibe.

Tretji korak: globoke brazde

S konicami razprtih prstov močno pritiskajte na kožo in petkrat podrsajte navzdol v obliki grabljic.

Četrti korak: masaža proti celulitu

Z obema rokama kožo stisnite v gubo in izpustite. Gib ponovite trikrat.

Peti korak: prijemi proti kopičenju

Z obema dlanema tesno objemite gleženj. Petkrat potegnite z rokama po nogah navzgor do konca.

Vaša petminutna vadba bo uspešna, če jo boste izvajali vsak dan. Priporočamo nego po tuširanju ali
pred spanjem, da bo imela razdražena koža čas za obnovitev.

Hladilna tekstura Aquadestock

Aquadestock vsebuje AquacidinuTM z 3-odstotnim koncentriranim čistim kofeinom za shujševalni učinek po celotnem telesu, saj le-ta sproža izločanje lipididov. AquacidineTM je patentirana spojina priznanih učinkovin, ki delujejo proti kopičenju vode. Vsebuje kombinacijo ruskusa, rutina in escina, ki spodbuja mikrocirkulacijo in preprečuje napihnjenost zaradi zadrževanja vode v telesu.

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri