9 značilnosti duhovnih bojevnikov

Duhovni bojevniki so tisti, ki se pogumno podajo na pot osebne in duhovne rasti, na pot razsvetljenja... Z delom na sebi pa pomagajo tudi celotnemu planetu. Ste med njimi? 

9 značilnosti duhovnih bojevnikov (foto: unsplash) unsplash
12. 7. 2019

Pot duhovnega bojevnika nikakor ni lahka, saj je polna izzivov in preizkušenj ali žrtvovanj, a je vseeno najlepša in najbolj vredna pot, ki jo lahko prehodite. Nekatere duše se obvežejo že pred reinkarnacijo, da bodo igrale pomembno vlogo pri razsvetljevanju oz. pomoči drugim. A morajo najprej razviti sebe. Včasih morajo doživeti bolečino, da se spomnijo svoje obljube. 

Cilj duhovnega bojevnika je, da doseže večjo oz. popolno zavedanje ter celovitost.

Če imate katere od naslednjih značilnosti, potem sta zagotovo eden izmed njih. 

1. Ljubijo resnico

So iskreni in cenijo iskrenost, čeprav se zavedajo bolečine, ki jo ta včasih lahko prinese, vendar je temeljna sestavina za rast. Iskrenost je močno orožje, ključ za odklepanje misterijev in reševanje težav. Resnica zdravi in rešuje. 

2. Ne obupajo, ko postane težko

Tudi ko jih življenje postavi pred izredno težke preizkušnje in teste, ne obupajo, njihova strast do življenja in zaupanje vanj ne usahneta. Ne uniči jih ne poškodba, bolezen, finančna katastrofa in ne boleča izguba ljubljene osebe. Vedno spoznajo namen težkih situacij in so na koncu hvaležni zanje. 

3. Ne zmenijo se za mnenja drugih in sledijo svojemu srcu

Njihov glavni kompas je intuicija. Vedno zaupajo svojim občutkom, četudi so te v nasprotju z drugimi. Vedo namreč, da energija ne laže in opozori, ko je potrebno.

4. Živijo in dihajo za ljubezen

Ljubezen je bistvo vsakega duhovnega bojevnika. Je ključ do modrosti, je jezik vesolja. Že z nasmehom, objemom ali s stiskom roke lahko preženejo temo. 

5. Znajo ukrotiti svoje notranje strahove 

Živeti popolnoma brez strahov je težko tudi za duhovne bojevnike. A se trudijo po svojih najboljših močeh, da jih te ne prevladajo ali hendikepirajo v življenju. Pogledajo točno tja, kamor jih je strah in gredo dlje kot večina. 

6. V življenju se večkrat prerodijo

So kot feniks, ki se vedno znova dvigne iz pepela. Lahko pogorijo, a niso uničeni. Morda se zlomijo, a se vedno znova poberejo.  

7. Nenehno se spreminjajo

Bijejo bitko dan za dnem, vsak dan se spreminjajo in gledajo, kaj morajo še narediti drugače ter bolje. 

8. So bitja svetlobe

Sami sebe in druge spoštujejo z največjo mero ljubezni in svetlobe. Njihov cilj je, da pomagajo spremeniti svet, da bi to lahko storili pa morajo najprej izklesati sebe v kar se da popolno obliko. 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri